Mix recenzí - Balea, Dermacol, Sumita, Jordana, Rimmel

Krásný den!
Sešlo se mi opět pár produktů, na které Vám dlužím delší dobu recenzi, ale na samostatný článek to úplně není a proto vše spojím dohromady. Vás ale hromadné recenze baví, takže věřím, že i dnes si najdete to své. Tentokrát spojení pečující kosmetiky, ale i té dekorativní.

Balea gel na holení Peach Love
Gely na holení od Balei jsou taková klasika. Dříve jsem nějaké pěny či gely vůbec nepoužívala, ale poměrně dost jsem si na ně zvykla a jelikož Balea nabízí různé voňavé limitky i v této kategorii, tak to zvykání šlo ještě lépe. Jen mi přijde, že více na výběr je u pěn, než u gelů a já preferuji rozhodně gely.

Gel je úžasně hustý a příjemný. Stačí ho maličko, množství o velikosti hrášku vytvoří při kontaktu s vodou velmi bohatou pěnu, po které žiletka lépe klouže. Vůně byla jemná, hodně slaďounká, ve které převládala broskev. Měl by v ní být cítit i citron, ale spíše jsem cítila opět něco sladkého.

Dermacol Osvěžující tekuté mýdlo vodní meloun
O mýdlu jsem chtěla napsat snad ještě v době, kdy se jednalo o novinku, což už nyní neplatí a v sortimentu Dermacol najdete jiné novinky. Řadu Aroma Ritual mám ráda, ty vůně jsou prostě úžasné a jsem ráda, že se rozšiřují nejen parfemace, ale i právě samotné produkty.

Klasické balení s pumpičkou, které svým designem ladí s celou řadou. Pumpička je ale super, na jedno stlačení vymáčknete tak akorát množství na umytí. Stačí toho fakt málo, tím pádem mýdlo ubývá velmi pomalu. Na umyvadle už nám stojí nějaký ten pátek a stále v něm je.

Mýdlo je řídké, dobře pění, i když ne nijak extrémně, umyje a ruce nevysušuje. A voní naprosto božsky, vůně je dost výrazná a na rukou se po umytí drží. Cena je 59Kč, což není úplně málo, ale když vychytáte akci, tak se to dá. Navíc lze nakoupit i náhradní náplně, které jsou výhodnější.

Sumita Eye Shadow Pencil
Tahle značka se bohužel u nás sehnat nedá, takže jedině zkusit zahraniční e-shopy, pokud jste v tomhle zběhlé. Jedná se o oční stíny v tužce, avšak já tyhle jumbo tužky mám raději jako horní linku pro ozvláštnění líčení.

Mám ji v odstínu Champagne, což podle mě ne úplně odpovídá. Odstín šampaňského je dle mého světlejší a tohle je poměrně tmavší hnědá barvička, která se krásně leskne, což bohužel na fotce není vidět. Tužka je úžasně měkoučká, není potřeba na oko nijak tlačit, kreslí sama a pigmentance je výborná. Jedním tahem nakreslíte sytou linku, která na oku drží celý den. Jde i případně rozblendit a dále už se nemaže, neobtiskává a nebledne. Jediný problém vidím v tom, že nejde ořezat, takže jakmile vykreslíte špičku, tužka letí do koše.

Jordana Linkovač se štětečkem Semi-permanent
Produkt na oči ještě jednou, ale ve formě tekutých linek od značky Jordana, která se dá koupit za pár korun, ale je hodně chválená a oblíbená. Já doma ještě nějaký produkt od značky mám, takže určitě se o ní v budoucnu znovu zmíním a vždy mě láká na kosmetickém veletrhu, kde má stojan a stojí fakt skoro nic.

Dnes ale budu hodně kritická, protože tyhle linky mě hodně zklamaly. Odstín 06 Keep On Silver je klasická stříbrná barvička, super pokud mám chuť na linku, ale nechci tvrdou černou. Mají velmi tenoučký štěteček, kterým i telata jako já vytvoří fakt tenkou linku. Pokud máte raději výraznější, silnější, tak na to tyhle linky moc nebudou. Navíc pigmentace není úplně extrémní, ale na jemnější líčení jsou fajn.

Problém ale je, že jsem linky použila snad jen třikrát a vyschly. Linky se daly koupit snad za dvacku, ale vážně jen tři použití?!

Rimmel lak na nehty 60 seconds Flip Flop
O lacích moc nepíšu, jelikož na nehty chodím a lak využiji jen na nohy, tak mě ty laky ani moc neberou. Sama od sebe jsem si nekoupila lak ani nepamatuji, ale občas se ke mně dostane kousek, který mě zaujme a já si ho ráda nechám a vyzkouším.

Se štětečkem se dobře pracuje, lak kryje již v jedné vrstvě, ale doporučuji dát dvě, jelikož teprve pak vytváří fakt sytou a úžasně lesklou barvičku. Rychle zasychá a odstín 312 Be Red-y je hezká červená barvička. Co je ale nejlepší, tak výdrž. Lak jsem si brala na dovču, kde kvůli písku většina laků jde hned do háje. Jedenáct dní na dovolené a ještě týden poté a lak vypadal pořád výborně. Sice lehce zmatněl, ta druhá lesklá vrstva zmizela, ale jinak držel jak přibitý. Za mě naprostá bomba. Pokud jste líné na lakování jako já, tak mush-have :D

Znáte některý produkt?
Používáte linky?

8 komentářů:

  1. Ten gel po holení je super, taky ho mám a nemůžu si ho vynachválit :) hlavně stojí pár korun :) já linky nepoužívám a obdivuji lidi, co si je dokáží přesně nakreslit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc často si linky nedělám právě kvůli tomu, že jsem na ně trochu levá a nemám trpělivost :D

      Vymazat
  2. Ten gel od Balei musím vyzkoušet, díky za tip :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Balea gely na holení jsou nejlepší. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...