Spotřebováno za srpen 2018

Krásný pátek!
Jaké máte plány na víkend? Já se zítra s holkami chystám na kosmetický veletrh do Letňan, kde ale mám v plánu pouze koukat a rozhodně nenakupovat. Dnešní článek bude velmi dlouhý, povedlo se mi spotřebovat neskutečné množství produktů, rozhodně se tato spotřeba řadí mezi nejlepší za celou dobu, co píšu blog.

Došlo mi snad vše, na co jsem sáhla a hlavně kousky, u kterých jsem dno očekávala již před nějakým tím měsícem, ale znáte to, dna bývají bezedná.

1. Pantene 3in1 Intensive Repair (Recenze) - Klasická konzistence šamponu, který dobře pění a krásně voní. Vlasy šly dobře rozčesat, takže funkci balzámu zastane dobře, ale šíleně se mi po něm mastily vlasy. Hezké vydržely max dva dny, pak začaly plihnout a u kořínků se mastit.
Koupila bych znovu: NE 

2. Manufaktura Zvláčňující tělové mléko hruška (Recenze) - Negativně budu pokračovat i tady. Mléko bylo řidší, dobře se roztíralo, ale vůbec se nechtělo vstřebat. Hydratace velmi podprůměrná a vůně obrovské zklamání.
Koupila bych znovu: NE

3. Manufaktura Zjemňující sprchový gel hruška (Recenze) - Doslova vodová konzistence, téměř to nepěnilo a vůně opět zklamání. Tohle mě silně nebavilo.
Koupila bych znovu: NE

4. Manufaktura Pečující krém na ruce hruška (Recenze) - Krém na ruce voněl nejhůř se všech tří produktů. Jinak byl hodně lehoučký, pomalu se vstřebával, ale při pravidelném užívání dokázal udržet ruce v tak nějak dobrém stavu.
Koupila bych znovu: NE

5. Balea gel na holení Peach Love (Recenze) - Gely na holení od Balei jsou klasika, která funguje a stojí pár korun. Vůně sladká, příjemná a gel samozřejmě super.
Koupila bych znovu: ANO

6. Balea sprchový gel Art Edition (Recenze) -  Měl řídkou, gelovou konzistenci a vytvářel spíše mléčnou pěnu, než něco bohatšího. Umyl, nevysušoval a ta vůně, božská. Nádherná sladká vůně exotiky, velmi povedená limitka.
Koupila bych znovu: ANO

7. Bebutter šlehané BIO bambucké máslo citronová tráva (Recenze) - Boží našlehaná textura a úžasná svěží vůně. Máslo bylo ale neskutečně mastné a za celý večer se mi nechtělo vsáknout, což nebylo zrovna příjemné. Fakt jsem byla furt hrozně mastná. Super ale hydratuje.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Balea tělový peeling Icy Berry (Recenze) - Škoda, že nebylo větší balení, ten peeling jsem si hned zamilovala. Gelová konzistence plná malých zrníček, které se rozpouštějí a zanechávají na pokožce jemný film. Hydratuje a ta vůně, doslova k sežrání.
Koupila bych znovu: ANO

9. Eos krém na ruce Berry Blossom (Recenze) - Krém jsem už kdysi měla a milovala jeho vůni, ale vůbec nehydratoval. Tentokrát mi přišel lepší, ale pro suché ruce to opravdu není a chce to mazat poctivě pořád.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Balea hydrogelová maska na rty Art Edition (Recenze) - Tohle byla docela fajn sranda. Maska se dobře na rty přicucla a po sundání byly rty určitě vyživenější a hladší. Jen mi vadí, že se s ní nedá mluvit.
Koupila bych znovu: ANO

11. Ryor konopný pleťový krém s kmenovými buňkami (Recenze) - Fakt super krém, který na jedničku hydratoval, zanechával pleť vyživenější, rozjasněnou a citlivou pleť hezky zklidnil a nedráždil, což jsem velmi ocenila.
Koupila bych znovu: ANO

12., 13. Uriage Xémose relipidační zklidňující krém - Používala jsem v době, kdy jsem byla celá oteklá a rudá z alergie. Je určen pro suchou až atopickou pleť a ze všech vzorků, co jsem měla, mi Uriage sedl rozhodně nejvíce.
Koupila bych znovu: ANO

14. Sebamed intimní mycí emulze (Recenze) - Měla jsem už pár balení a jako jedna z mála emulzí mi vyhovuje. Příjemná, nedráždí, nepálí. Sice má intenzivnější vůni, ale to ve výsledku nijak nevadí.
Koupila bych znovu: ANO

15. Astor make-up Skin Match (Recenze) - Úžasný make-up na suchou pleť, který hydratuje a nezvýrazňuje suchá místa. Je řidší, ale zároveň nijak lehký, přesto netvoří dojem masky a super kryje. Vydrží na pleti celý den, fakt jsem ho milovala.
Koupila bych znovu: ANO

16. Oriflame toaletní voda Stardust (Recenze) - Hodně výrazná, sladká a podle mě ideální hlavně pro mladší slečny. Já tyhle katalogové vůně nemusím, sice mi byla několikrát pochválena, ale znovu bych už určitě nepořídila.
Koupila bych znovu: NE

17. Gabriella Salvete Pressed Powder (Recenze) - Mám už několikáté balení, dobře kryje, je proto třeba vybrat vhodný odstín. Zmatňuje, sjednocuje, nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

16 komentářů:

  1. Mám suchou pleť a neustále hledám make up, který by mi vyhovoval. Astor jsem asi nikdy nezkousela...takže díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to je fakt parádní spotřeba :-) Nic z toho jsem ale překvapivě nezkoušela :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Podarilo sa ti spotrebovať dosť veľa produktov :-) Doma som asi nič z toho nemala.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  4. icy bery a masku na rty jsem chtěla zkusit, bohužel u nás už nebyla a na dm eshopu jsem ji nestihla

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkoušeného z tvé spotřeby nemám nic. Ale nedávno jsem dostala sprcháč a mléko od Manufaktury stejná řada jako jsi spotřebovala,jen s vůní meruńky. Docela jsem se na ně těšila, ale když čtu hodnocení těch hruškových, tak nevím, nevím...:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meruňka snad bude vonět lépe, doma mám krém na ruce, tak jsem také zvědavá.

      Vymazat
  6. Velká spotřeba to je super! :) Mě ta vůně od Oriflame voněla, byla fakt nádherná :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tu masku na rty mám taky doma a těším se až ji vyzkouším :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovědětVymazat
  8. Gely na holení od Balea značky mám ráda :-) mrzí mě to s těmi produkty od Manufaktury :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...