Balea - Makronkové textilní masky

Pomalu by mi měl být odepřen přístup do prodejen DM drogerie a také zablokován jejich instagramový účet, kde po novinkách pokukuji ještě v době, kdy nejsou u nás a jakmile se k nám dostanou, což také vidím na IG, hned pro ně běžím. Určitě Vás v následujících týdnech čekají další recenze na Baleu, jelikož se mi doma nashromáždilo hned několik produktů.

Makronkové masky jsem chtěla strašně vyzkoušet, makronky miluji, takže pro mě obrovské lákadlo. Co se týče obecně masek této značky, tak nedokážu říct, zda za to stojí, nebo ne. Některé jsou super hydratační, voňavé, jiné zas nedělají naprosto nic, takže zatím mám zkušenost opravdu fifty fifty.

Happy Macarons
Masky se prodávají ve dvou variantách, já první sáhla po fialové, která obsahuje extrakt z borůvek a kyselinu hyaluronovou, která slibuje regeneraci a hydrataci. Po použití by pleť měla být oživená a hebká. Maska je určená pro všechny typy pleti.

Jedná se o klasické plátýnko, které necháte na pleti působit 10-20 minut a zbytky po sundání vmasírujete do pleti. Plátýnko je šíleně napuštěné, jakmile ho vyndáte, tak vyloženě teče, doporučuji otvírat nad umyvadlem. Já ho dokonce lehce vyždímala, protože napuštěné je opravdu až až. Plátno je poměrně pevné, netrhá se, ale pro jistotu obsahuje ještě jakoby ochranou folii, takže se dá dobře rozložit.

Maska na pleti dobře drží a to i když ji necháte na obličeji déle. Během té doby nádherně osvěžuje. Po použití jsem měla pleť krásně heboučkou, úplně vyhlazenou a hydratovanou. Co mě ale zklamalo, tak vůně. Ta je velmi jemná, spíše neutrální a cítit je jen když si k balení vyloženě čichnete.


Sweet Macarons
Druhou variantou jsou sladké makronky s extraktem z jahod a též kyselinou hyaluronovou, které pleť hydratují, čistí a pečují o ní. Výsledkem má být zářivá a osvěžená pleť.

I u této masky bylo plátýnko silně napuštěné a teklo. Je ale pravda, že i díky tomu lépe na pleti drží a ihned nevyschne, takže není problém nechat na obličeji i delší dobu, než uvedených 10-20minut. Zbytek masky se opět do pleti vmasíruje. Tady bohužel ten obsah lehce lepí, než se pořádně do pleti vsákne. Není to nic tragického, ale zkrátka lepí.

Jakmile se vše ale do pleti už vstřebá, tak výsledkem je hebká pleť, která je příjemná na dotek, dobře vyživená a zářivější. Do puntíku splňuje to, co slibuje. V tomto směru jsou obě masky super a řadím je mezi ty lepší.

I u Sweet Macarons mě ale zklamala vůně. Jahodová parfemace je silnější, ale ne moc příjemná, je to chemická, sladká vůně, která mi nesedí.

Máte rády makronky?
Sedí Vám masky Balea?

14 komentářů:

  1. Já si do dm šla minulý týden pro ústní vodu a odnášela jsem tašku produktů:-D Tyhle masky jsem mít musela, protože prostě makronky, no:-D Škoda těch vůní, ale i tak se na ně těším:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda těch vůní, jinak bych určitě masky stály aspoň za vyzkoušení. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Nice blog. After reading your blog I’m so impressed. Keep update your blog. Black Friday iPhone Deals

    OdpovědětVymazat
  4. Já se přiznám, že ač doma pár pleťových masek mám (ze swapů, z boxů), tak je nepoužívám a leží mi tu. I když už jsem si párkrát říkala, že se do jejich používání pustím. A samotné makronky mne nějak nenadchly, mám raději české sněhové pusinky bez barviček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dvakrát do roka ;-), když si na ně vzpomenu ve chvíli, kdy mám zrovna čas. Pořád si říkám, že bych měla ...(ale pořád skutek utek)

      Vymazat
  5. Nemám ráda, když jsou plátýnkové masky napuštěné tak, že až tečou, takže mě až tolik nezaujaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju masky od Balea, takže mrknu i na tyhle :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Tak u těchto masek by mě opravdu ty sladké makrónkové vůně zajímaly :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...