Dermacol - Selfie make-up

Pokud bych si měla vybrat jednu značku, od které bych používala make-upy, bude to bez dlouhého přemýšlení Dermacol. Jeho make-upy mi sedí nejvíce a našla jsem si hned několik oblíbenců. Několik balení jsem měla například 24control, který má fakt super výdrž a nádhernou pleť dělal kaviárový.

Na Selfie make-up jsem moc dobrého nečetla, takže mě až tolik nelákal, ale když už se mi dostal do rukou, tak jsem se těšila na vyzkoušení. Schovávala jsem si ho na léto, jelikož mám tmavší odstín. Make-up je již spotřebovaný, takže nejvyšší čas se o něm zmínit.

Make-up je zajímavý v tom, že obsahuje zároveň i podkladovou bázi, která má vyplnit póry, vyhladit jemné linky, zlepšit vzhled a také výdrž make-upu. Make-up zas slibuje sjednocení a přirozené zmatnění. Obsahuje provitamín B5 a je dermatologicky testován. 

Make-up má příjemnou, našlehanou texturu, což mě baví, ale zároveň je mi jasné, že tyhle konzistence nejsou primárně určené pro suchou pleť a i když Dermacol uvádí, že make-up je pro všechny typy pleti, nejsem si tím tak jistá.

Je hodně hutný, ale zároveň ho na pleti necítíte a je příjemný, lehoučký. Ovšem kvůli té hutné konzistenci se velmi těžce roztírá a zapracovává. I když má v sobě zároveň tu bázi, tak po mé suché pleti strašně špatně klouže a dělá mapy. Na štětec zapomeňte, ten se s make-upem vůbec nekamarádí a nejlépe ho zapracujete prsty. Chce to opravdu trpělivost, aby Vám neudělal masku.

Seženete ho ve čtyřech odstínech, já mám 03, takže na léto ideální, ale překvapivě mi sedí i teď v době, kdy jsem již vybledla, jelikož se hezky přizpůsobí a ta bílá báze ho přece jen asi trochu zesvětlí. Má střední krycí schopnost, pleť hezky sjednotí, zakryje začervenání a pleť s ním vypadá fakt nádherně. Sjednocená, sametová a ten výsledek fakt za mě super.

Kromě horšího zapracovávání má ještě jednu mouchu. Musím mít pleť v dobrém stavu. Jakmile je sušší, během dne zvýrazní suchá místa a hned té dehydratace využije k tomu, aby ještě více vysušil. Pokud je ale pleť vyživená, tak nevysušuje, ale zároveň samozřejmě ani nehydratuje.

Co je ale vůbec nejlepší, tak výdrž. Bez problému mi vydrží na pleti celý den a to i na nose, který mám vždy hned ošoupaný kvůli rýmě. Překvapivě moje celodenní smrkání zvládá neuvěřitelně dobře a nestírá se. Tohle je za mě naprostá bomba, protože jsem zvyklá, že neustále mám červený nos.

Ve výsledku jsem ale spokojená. Má několik nedokonalostí, aplikace je pracnější, ale rozhodně to není žádná tragédie. Klidně bych pořídila znovu.

Máte rády make-upy Dermacol?
Zkoušely jste Selfie?

13 komentářů:

  1. Pro mně byl tohle jeden z nejhorších make-upů, vůbec mi nesedl. Ale každá máme jinou pleť, takže věřím, že nemusí být špatný.

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup jsem nezkoušela, moc makeupy nenosím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlouho mě láká, ale asi budu i nadále odolávat. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. TAk zrovna make-upy a i stíny Dermacol mi nikdy nesedly, byly dokonce příšerné, z drogérie jsou fajn Loreal, Rimmel a Max Factor, alespon pro mě, ale jinak Dermacol produkty zvláště pak sprcháče kupuji moc ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na Selfie makeup jsem ani já neslyšela moc dobrého. V obchodě jsem si ho zkoušela na ruku a chvíli jsem i přemýšlela, že ho koupím, ale nakonec jsem od něj upustila a vracím se stále ke svému Catrice. Nakonec jsem ráda, že jsem ho tam nechala :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho ještě nezkoušela. I moje kámoška si ho vychvaluje, tak třeba časem vyzkouším. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Bum okolo tohoto produktu mě minul. Nemám ráda produkty, co mají extra krytí, což dle reklam a všech lákadel má tenhle make-up mít. Ale dle tvého popisu bych odhadovala krytí, takové normální, lepší průměr. Což zní dobře, ale stejně mě nebere. Recenzi jsi ale napsala hezky! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...