Spotřebováno za září 2018

Po bohatých novinkách přichází i poměrně bohatá spotřeba. Sice číslo se navýšilo díky jednorázovým maskám a cestovním balením, přesto mám z prázdných obalů radost. Jsem ráda, že jsem konečně po letech dodělala emulzi na vlasy, která byla doslova bezedná či balzámek na rty, kterých mám strašně moc, takže každý prázdný kousek je zázrak.

1. Got2b uhlazující emulze Smooth & Chic (Recenze) - Používala jsem do suchých vlasů na uhlazení neposlušných vlásků, silnější lak na vlasy ale určitě nenahradí. Nemastila vlasy, lehce zafixovala a krásně voněla. Do mokrých vlasů mi ale nesedla, to mi přišlo, že má tendence mastit.
Koupila bych znovu: ANO

2. Head & Shoulders balzám Supreme Moisture (Recenze) - Balzám měl celkem lehkou konzistenci, byl ale příjemný, hezky voněl a vlasy hezky zjemnil a pomohl během rozčesávání.
Koupila bych znovu: ANO

3. Balea deodorant ve spreji Pink Grapefruit (Recenze) - Do nenáročných dnů či chladnějších měsíců byl překvapivě fajn. Dobře fungoval a i po celém dni byla cítit jen svěží vůně grapefruitu. Byl bez hliníkových solí a 200ml balení mi vydrželo strašně dlouho.
Koupila bych znovu: ANO

4. Garnier superhydratační zklidňující textilní maska (Recenze) - Plátýnko byly hodně napuštěné, ale nikde nestejkalo a na pleti dobře drželo, bylo ale dost velké a musela jsem ohýbat. Maska měla jemnou, nevtíravou vůni. Po sundání byla pleť hezky hydratovaná a heboučká.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Garnier superhydratační vyplňující textilní maska (Recenze) - Hydratační bomba, tohle byla fakt pecka. Hodně napuštěné plátýnko, ale opět nikde nestejkalo. Maska krásně voněla po ovoci a pleť neskutečně dobře vyživila. Tři dny jsem neměla stopy po suchých šupinkách z ekzému, jsem nadšená.
Koupila bych znovu: ANO

6. Garnier superhydratační čistící textilní maska (Recenze) - Tahle jediná mi nesedla, je určená spíše pro mastnou pleť. Lehce štípala a po sundání mi strašně lepil obličej a pleť jakoby drhla, hydratace u mě žádná.
Koupila bych znovu: NE

7. Dermacol osvěžující tělový peeling rebarbora s jahodou (Recenze) - Pecka, tohle byla láska jak na první čichnutí, tak i na první vyzkoušení. Peeling má úžasnou, sladkou až přeslazenou vůni, kterou mám z této řady nejraději. Má drsnější zrníčka cukru, takže super pokožku vydrhne, přesto nijak nedráždí. Fakt perfektní peeling.
Koupila bych znovu: ANO

8. Balea pleťová maska Icy Cocos (Recenze) - Velmi milé překvapení. Maska měla hutnější krémovou konzistenci, která sedla i citlivé pleti a po deseti minutách ji úžasně vyživila. Navíc nádherná vůně kokosu a za ty peníze? Fakt bomba.
Koupila bych znovu: ANO

9. Astrid balzám na rty Zářivá borůvka (Recenze) - Úžasná žvýkačková vůně borůvek a nádherná šťavnatá barvička. Balzámek příjemný, dobře po rtech klouzal a hezky hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

10. Avon BB Cream se zkrášlujícím účinkem SPF15 (Recenze) - Překvapivě dobře kryl, nedělal dojem masky, byl lehoučký a pleť rozzářil, sjednotil. Byl docela mastný, takže nebylo kolikrát ani potřeba použít krém, což jinak s mojí suchou pletí musím. Jeden z mála BB, co jsem si zamilovala.
Koupila bych znovu: ANO

11. Treaclemoon sprchový gel Ginger Morning (Recenze) - Povinnost pro všechny milovníky svěžích a kyselých vůní. Nikdy jsem nemyslela, že si oblíbím zázvor a stalo se. Ideální záležitost na léto.
Koupila bych znovu: ANO

12. Scottish Fine Soaps sprchový gel Au Lait (Recenze) - Božská čistá vůně, ve které se snoubí mýdlo a mléko, opravdu slast pro nos. Sprcháč byl řídký, dobře pěnil, pokožku umyl a nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

13. Scottish Fine Soaps tělové mléko Au Lait (Recenze) - Mléko bylo hodně řídké, téměř vodové, takže se dobře roztíralo, ale hůře se ta vodová textura do pokožky zapracovávala. Překvapila mě ale dobrá hydratace, ta vůbec nebyla zlá.
Koupila bych znovu: ANO

14. Scottish Fine Soaps šampon Au Lait (Recenze) - První dva dny byly vlasy neskutečně nadýchané, vzdušné a na pohled nádherné. Poté se ale začaly mastit a plihnout, takže výsledky nakonec nic moc. Po umytí hodně drhly, bez balzámu se neobejdete.
Koupila bych znovu: NE

Co Vaše spotřeba?
Daří se Vám spotřebovávat balzámky na rty?

18 komentářů:

  1. Té kokosové masky Balea mám už na dně, za mně je taky skvělá a hlavně ta vůně, jsem velká milovnice kokosových vůní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Icy kokos od balea jsem si taky chtěla pořídit, ale pak mi přišel drahý ..co když nebude fungovat že :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je věcí, spousta jsou pro mě novinky.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Peelingy Dermacol mám také ráda a plátýnka Garnier jsem si též oblíbila. 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Mě jde spotřeba balzámů taky pomalu. Někdy mě v polovině přestane bavit a začnu používat jiný. V poslední době jsem si to zakázala a snažím se ho vždy spotřebovat celý.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Slušná spotřeba. A neznám ani jeden produkt. Ale od Dermacolu jsem měla sprcháč s vůní jahoda a rebarbora a byl na mne moc sladký, vůbec mi ta vůně nesedla, nakonec jsem ho poslala dál.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je opravdu hodně sladká, ale to já ráda :)

      Vymazat
  7. od Astrid používam balzamy na pery ale ešte som asi ani jeden nedopoužívala úplne :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ten borůvkový balzám na rty mám taky a super :-) hezky i rty zabarví.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...