Astrid - Hydratační tělové mléko s kyselinou hyaluronovou

Hydratujete pokožku těla poctivě, nebo to mazání flákáte? Když mi v pubertě mamča pořád dokola říkala, ať se mažu, tak jsem si pořád dokola myslela svoje a namazat se bylo velmi obtěžující. Prostě mě to nebavilo a vlastně koho ano. Věřím, že ještě teď má s tím většina problém.

Já tedy ne a tuhle péči si vyloženě užívám a to poctivě každý večer po sprše. Jen výjimečně po mazadle nesáhnu a jdu rovnou do pyžamu. Značka Astrid nově nabízí tato velká 400ml tělová mléka s pumpičkou, která můžete koupit ve třech variantách - s avokádovým olejem, bambuckým máslem a kyselinou hyaluronovou.

Mléko je určené pro normální až suchou pokožku, kterou pomáhá chránit před vnějšími vlivy. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která slibuje až 48h intenzivní hydrataci, rozjasnění a zlepšení pružnosti pokožky. Pokožka by měla být osvěžená, jemná a vláčná.

Překvapivě mi to 400ml balení poměrně rychle ubývá, v podstatě stejně rychle jako u půlku menší mazadla, až mě to trochu mrzí, protože mléko jsem si velmi oblíbila. Pumpička je super praktická, což chválím, protože práce je s tím hned jednodušší, avšak pumpička není napevno a každou chvíli odpadává. Nevím, zda je to u všech, nebo mám vadný kousek, ale prostě to nedrží.

Mléko má lehoučkou texturu jako většina mlék, tady vůbec nepřekvapí, ale během roztírání je cítit, že bude velmi dobře výživné a opravdu je tomu tak, což mě mile překvapilo a pokud nejste na hutné balzámy či másla, tak hydratačně poslouží i v zimě. Hydratace je fakt pořádná, i když jeden den vynechám, tak pokožka není vysušená. Po aplikaci je tělo příjemně hladké a na pohled třeba nohy takové hezčí. I druhý den ráno cítím, že jsem se mazala, jak zvláčněná pokožka je.

Výborně se mléko roztírá a do pokožky se okamžitě vstřebává bez pocitu mastnoty či lepení, takže není problém se ihned obléknout. Co jsem si zamilovala, tak vůní, ta se Astridu maximálně povedla. Nádherná čistá vůně, krémová, ale rozhodně ne štiplavá, spíše hřejivá, tohle je pecka.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktu k recenzi.

Mažete se poctivě?
Zkoušely jste mléka Astrid?

10 komentářů:

  1. Rozhodně bych si dala číct, líbí se mi ta pumpička. Já jsem na mazání strašný lempl, mám v zásobě celkem dost tělových mlék a krémů, ale nebaví mně je používat:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle novinky jsem už viděla a budu si muset pořídit vůni s bambuckým máslem. :) A jsem ráda, že to má pumpičku, lepší dávkování. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá velmi příjemně. Já mazání těla trochu flákám, ale o pleť se starám poctivě. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já na stará kolena už mažu (za mlada jsem flákala velmi). Tenhle produkt vypadá velmi dobře. Mléko od Astridu jsem ještě neměla, ale jejich pleťové krémy mám celkem v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, Astrid mě čím dál víc překvapuje :) vede si skvěle.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...