Brandnooz box - Říjen 2018

Krásný den!
Když máme tu neděli, tak to chce něco nenáročného. Co takhle mrknout dovnitř zelené krabičky, která dorazila v půlce týdne? Samozřejmě je řeč o Brandnooz boxu, který začátkem nového měsíce nesmí na blogu chybět.

Poslední dva měsíce jsem byla z boxu naprosto nadšená, takže se dalo očekávat, že brzy přijde slabší měsíc, ale s tím opravdu vždy tak nějak počítám, protože je mi jasné, že ne pokaždé to může být naprostá pecka a neplatí to pouze u Brandnooz boxu, ale celkově u podobného konceptu. Mně bohužel ten nejzajímavější produkt v boxu chyběl a to Royal Crown Cola, což mě mrzí, ale jsem ráda, že Brandnooz problémy řeší a dorazí mi v příští zásilce, takže o colu nepřijdu a napíšu Vám tedy přiště.

Schwartau Samt - 69,90Kč
Sametově hladká konzistence bez zrníček a kousků ovoce. Džem je bez konzervačních látek, barviv, ochucovadel, laktózy a lepku. Obsahuje vysoké procento ovoce a suroviny pouze rostlinného původu. Džem tedy nejím, ale na nadcházející Vánoce se rozhodně bude hodit.

Big Shock! - 330ml, 19,90Kč
Nejedná se o novinku, ale pouze o novinku balení. Pokud jste velké 500ml balení nebyli schopni vypít, tak právě pro Vás tu je menší 330ml velikost dvou nejoblíbenějších příchutí. Energy nápoje nepiji jen tak, na mě to stejně nepůsobí, ale sem tam si dám ráda a Big Shock mi hodně chutná. Když mám společensky :D náročnější víkend,  druhý den mi nechutná kafe, takže v tomto případě využiji energy drinky. 

Bonduelle Strouhaná mrkev/celer - 425ml, 38,90Kč
Zelenina je mírně slazená, dochucená šťávou z citronu a usnadní Vám vaření. Bonduelle mám ráda, například jejich kukuřici miluji a rozhodně ji považuji za nejlepší. Tohle je vychytávka v případě, že se Vám nechce zelenina strouhat, takže ušetříte čas, ale na druhou stranu to není něco, co bych sama koupila. Raději si ji sama nastrouhám, ale využiji, to ne že ne.

Podravka Ajvar Pikant - 350g, 46,90Kč
Tohle už se párkrát v boxu objevilo, jen v jiné variantě a jak jsem se zpočátku moc netvářila, nemám podobné zeleninové omáčky ráda, tak špatné vůbec nejsou. Nedávno jsem dokonce do ní nakládala maso a byla fajn. Ajvar je bez éček, alergenů a vhodné pro vegany. Dá se využít jako příloha ke grilovaným pokrmům, masu, nebo do pomazánek či omáček, zkrátka jak Vás napadne. 

Penam Fit den Večerní chlebík se sušeným ovocem - 39,90Kč
Chlebík obsahuje bílkoviny, vlákninu a díky švestkám a meruňkám má jemně nasládlou chuť. To, že obsahuje ovoce mě hodně zaujalo a jsem zvědavá, jak bude chlebík chutnat. Výborný určitě bude s něčím sladším jako je tvaroh či marmeláda, ale samozřejmě se dá použít i na slano.

Bonavita Ta Prawá - 50g, 19,90Kč
Vyrobená bez tepelné úpravy a z čistě přírodních surovin. Neobsahuje lepek ani přidaný cukr. Mně bohužel raw tyčinky moc nejedou a ani tahle není výjimkou. Jíst se to dá, v největší nouzi poslouží, ale že bych si vyloženě pochutnala, to opravdu ne.

+ časopisy Šikulka a Čtyřlístek - Donesla jsem dítěti do práce a ten byl spokojen, takže tyhle časopisy navíc mi zas tolik nevadí. 

Co říkáte na obsah?
Zaujalo Vás něco?

10 komentářů:

  1. Tentokrát nic moc. Jediné, co mě zaujalo je ta strouhaná zelenina.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi, že tam pořád dávají jen nějaké pití, box nic moc :/
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Slabší měsíc je tu, nedá se nic dělat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Vidíš - já byla docela zklamaná z minulého boxu, zatímco teď jsem velmi spokojená. Jen nepiju energeťáky, ale o ty se zas postará manžel nebo syn, takže vniveč nepřijdou. Jinak se mi obsal moc líbi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jiné preference. Je dobře, že jsi spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...