Too Faced - Gingerbread Spice Eye Shadow Palette

Ač miluji kosmetiku, tak nejsem úplně ochotná vrážet peníze do high-end značek, i když pár kousků z dražší kosmetiky vlastním či jsem vyzkoušela, to ne že ne, ale preferuji více tu drogerii a tisícovku za make-up snad nikdy nedám. Too Faced mě ale vždycky neskutečně lákala, všechny ty paletky či tvářenky s rozkošným designem.

Kolem perníčkové paletky se strhl boom a já se obávala, že ji ani neseženu. Do Sephory jsem měla poukázku a byla moc vděčná, že jsem ji neuplatnila již kdysi a mohla si tak pořídit právě perníček. Je ale pravda, že zrovna u něj bych dala i tu plnou cenu a udělala si radost. A rozhodně to nebude můj poslední kousek od Too Faced.

To je prostě nádhera, mně až bylo líto do ní hrábnout. Paletka je plechová, dobře bytelná a detaily jsou vystouplé, vážně skvost. Stejná krása to je i uvnitř, v horní části se nachází zrcátko, které v případě nouze poslouží a je orámované perníčkem.

Paletka obsahuje božské vánoční odstíny. Stíny jsou laděné do hněda, zlatova a fialova. Dají se mezi sebou úžasně kombinovat a vytvoříte s nimi kompletní líčení očí. Není potřeba jiné paletky, máte tu vše, co potřebujete.

Stíny jsou matné, se shimmerem, ale i celé třpytivé. Powdered Sugar, Sugar Daddy a Lookie At My Cookie poslouží dobře jako podklad a základ všeho. Tahle trojice je matná a pigmentací jemnější, oproti zbytku je pigmemtace slabá. Gingerbread či Gingerbread Latte zas ráda používám do oblouku.

Paletka má perfektní pigmentaci, ty stíny jsou neskutečně syté (až na ty první tři zmiňované) a pigmentované. Matné stíny jsou příjemně máslové a překvapilo mě, že ani třpytivé vůbec nepráší a neopadávají pod oko během líčení. 

Já jsem spíše na ty studené a ne zrovna zemité odstíny, takže jasnými favority u mě jsou Hot Toddy, který ale ač vypadá jako mauve odstín, tak na oko chytá bronzovější nádech, přesto do něj sahám velmi často. Dále Ooo Burn a matný Figgy Pudding. Nádherný je ale i Spiced Rum a Reindeer Paws. Velkou parádu v zimě či na Vánoce udělá třpytivý stín Frostbite Me!.

Jak jsem psala, stíny se mezi sebou super kombinují, na oko dobře chytají, neopadávají a výborně se blendí bez toho, aby ztrácely na intenzitě. Práce s nimi je perfektní. S bází na očích vydrží celý den bez hnutí. Neztrácí na sytosti, neslejvají se, zkrátka od rána do večera ta samá paráda. A paletka nádherně voní. Není to sice perníček, spíše čokoláda, ale božská parfemace.

Co Vy a Too Faced?
Ulovily jste perníčka?

16 komentářů:

  1. Když si vezmu, jak dlouho používám "paletku", kde jsou pouhé čtyři stíny, tak tohle bych měla tak na 10 let :-D. Navíc jsem konzervativní a používám hlavně dva odstíny šedé. Takže jsem nelovila...Ale paletka vypadá roztomile.

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá teda úžasně :) Ale asi bych ne všechny odstíny využila. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá nádherně, jak obalem, tak těmi odstíny, ty produkty Too Faced jsou prostě něco úžasného:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná paletka! Sice ne všechny stíny jsou na běžné nošení, ale je moc hezká :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je to krásná, ale pro mě tyto barvičky nejsou, nevyužila bych je :-)

    https://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké Vánoce, hodně kosmetických dárků pod stromečkem a šťastný nový rok 2019.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a i Tobě přeji vše nej do nového roku :)

      Vymazat
  7. Sestava barev je opravdu skvělá, to teda koukám.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, perníčková paletka :) to jsem ještě neviděla. Viděla jsem jen balzám na rty, ale paletku nee :) je hezká a to i obsahově.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...