Vánoce 2018 | Co Ježíšek letos nadělil

Krásný den!
Vánoční svátky jsou již za námi a utekly jako voda. Doufám, že jste si je užily hlavně v kruhu rodinném se svými nejbližšími, nacpali se salátem a pod stromkem našli to, co jste si přáli. Trávíte dny mezi Silvestrem ještě doma u pohádek, nebo chodíte do práce?

Instagram se hemží hromadou dárečků a i na blozích se začínají objevovat vánoční články, ani já Vás o tento typ článku neochudím, jelikož bývá každý rok velmi oblíbený a čtený. I já sama se ráda podívám, co ostatní dostali. Jak jsem letos Vánoce tolik neprožívala, tak je neprožíval tolik ani Ježíšek a v podstatě o většině dárečků jsem věděla a žádné velké překvapení se letos nekonalo.
                                                                                                                                                                                            
Některé dárky jsem Vám již ukazovala na IG a něco dokonce mám ještě i na cestě, jeden balíček mi nestihl dorazit, takže obsah Vám ukážu až v novinkách, snad, a bohužel v něm bylo i pár maličkostí pro mamču.

Tohle jsem dostala od Alči, ke které jsem jela na návštěvu před Vánoci a ač se neznáme zas tak dlouho, i když nějaký ten rok už to je, tak mi přijde, že mě zná dokonale. Hrnečky jsou úchylka, vůní se také naprosto trefila a perníček s princeznou, bomba.

V práci si dáváme každoročně dárky a nejen k Vánocům, teďkon mi přibyla ,,práce" navíc, takže jsem o to více musela shánět dárků a sama jsem domu odcházela s taštičkou. V práci jsem tedy dostala nádherný svícen, úplně ideální na Vánoce, k němu svíčku a poukázku do Sephory, tak jsem zvědavá, co za ni vyberu. No a druhý dáreček byla značka L`Occitane a tolik oblíbená mandlová řada a poukázky do Luxoru.

A co bylo přímo pod stromkem? Jak jsem psala, o spoustě toho jsem věděla, za mamču jsem si třeba vybrala růžový a lososový svetřík. Tričko s Paříží a povlečení bylo ovšem milé překvapení. A vůbec nejlepší, ovčí sýr :D Já ho u mamči zahlédla v práci, zabalený a s mým jménem a ještě jsem si dělala srandu, jak doufám, že to není šunka, co dostane i babička. A pak podle tvaru žertuji, že to je sýr a až do poslední chvíle jsem to furt brala jako srandu a on vážně sýr :D Já sýry miluji a tyhle výrazné jako je ovčí či kozí, to je teprve mňamina.

Celou tuhle hromádku jsem si sama vybrala. V Levných knihách měli spoustu knih od mé oblíbené Lindsey Kelk a další pokračování série Shopaholic od Sophie Kinselly, tak jsem si vše nabrala a dala Ježíškovi proplatit. V New Yorkeru jsem nedokázala odolat rozkošnému tričku. Jednorožec, ušák a panda ve tvaru makronky? Přesně pro mě, i když prvně jsem to viděla jako burger :D  A mikina s lamou byla také jasná. Měli docela probrané už velikosti, tak jsem právě brala rovnou a dala opět Ježíškovi.

Každoročně si dáváme dárečky i s kamarádkou a ač právě od ní je vždy 100% překvapení, tak je jasné, že najdu novou knížku, kterou si dáváme vzájemně. Na Vadnou se strašně těším, jelikož ji každý neskutečně chválí a můžu si odškrtnout i další Alexandru Potter. Disney hrnek do sbírky, tentokrát z Malé mořské víly, nádhera a pak můžete vidět skořicový lesk na rty ve tvaru perníčku a jednorožčí chlupatou kouli, která překonala všechny infantilnosti :D

Brácha si už druhý rok po sobě také troufl mi koupit knihu a zase se trefil. Kříďák je teď dost populární a chválí ho i sám mistr hororu Stephen King, tak jsem dost zvědavá. Mám za úkol se do knihy hned pustit. Ke knížce jsem dostala ještě ponožky s Mickey Moussem. Zbytek jsou drobnosti od známých či sousedek.

Co přinesl Ježíšek Vám?
Jaký dáreček Vás nejvíce potěšil?

14 komentářů:

  1. Teda, to je rychlost, no přiznám se, že mám článek taky sepsaný, ale já jsem šnek s publikací článků. Krásné dárečky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám toho naplánováno hodně, tak není čas ztrácet čas :D

      Vymazat
  2. Dostala jsi moc krásné dárečky, já to měla v podobném duchu, dostala jsem jak kosmetiku, tak oblečení, svíčky, knížky a chybět nesměly ani ponožky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi krásné dárky. Taky jsem dostala nějaké oblečení, které jsem si sama vybrala, náušnice a taky nějaké to překvapení v podobě digitálního fotorámečku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já dostala samé praktické a využitelné věci. :) Dostala jsi pěkné dárky :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné dárky, určitě potěšily, i když ne vše bylo překvapení. Já taky o dvou dárcích věděla - jednom pro sebe a jednom, co jsme dostali společně s manželem, ale potěšily i tak.
    Nejvíc mne zaujal svícen. A Kříďákem bych taky nepohrdla.
    A i já jsem do povánočního článku zahrnula i dárky, tak můžeš kouknout.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi krásné dárky a super knižní nadílka.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké dárečky jsi dostala :-) nejvíce se mi líbí ty kosmetické produkty s vůní perníčku. Nedávno jsem se dívala na ten balzám na rty, hihi.. :-)

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...