L`Oréal - Lak na vlasy Studio Line Silk & Gloss

Hezký den!
Mám nachystáno poměrně dost vlasových recenzí, od šamponů až po různé stylingové přípravky, tak nějak postupně se ke všem snad dostanu. Dnes to ale bude o laku na vlasy značky L`Oréal, který jsem obdržela od holek z arome.cz.

Laky používám pravidelně, což jsem se již několikrát zmiňovala. Ne ani tak pro fixaci různých účesů, neudělám si ani culík, ale prostě jen na jemné a neposlušné vlásky.

Lak slibuje dodání vlasům maximální objem již od kořínků a zářivý lesk. Má fixovat vlasy celých 24 hodin a poskytnout vlasům jemnost díky obsahu mikrovláken hedvábí. Nemá vlasy zatěžovat, slepovat.

Síla fixace je na sedmičce, což je docela dost. Pokud si nedáte pozor, tak to lze s lakem přehnat a ten pak vlasy slepí, ale jinak se s ním pracuje dobře a to slepení se mi povede málokdy. Jemné vlásky zafixuje a opravdu drží po celý den.

Moc se mi líbí balení, fialová, to je moje. Co mi na laku ale nesedlo, tak vůně. Myslím, že zrovna v dnešní době už se dají v pohodě koupit laky, které voní, nebo alespoň nesmrdí a tenhle mi smrdí dost. Taková typická laková vůně, poměrně silná, nepříjemná.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte laky?
Co styling od L`Oréal?

12 komentářů:

  1. Já mám teď nachystaný článek o tužící pěně Schwarzkopf a jsem s ní dost spokojená, raději používám tyto pěny než laky na vlasy, ale když si třeba udělám culík, tak vlasy zalakuju, aby mi různě nepoletovaly :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já obecně laky na vlasy příliš často nepoužívám, spíš vlastně vůbec, ale používám Loreal ten černý z profesionální řady, ale kupuji v kadeřnictví, protože Notinu příliš nevěřím. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Laky na vlasy používám jen občas, doteď jsem používala drogerkové, většinou Taft nebo Syoss, teď jsem si koupila od Loreal z jejich profi řady Infinium a je super:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já lak používám tak málo, že si ani nevzpomenu, jestli voní... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já laky používám sporadicky, teď mám od Astridu, ale už mi pomalu končí, takže možná poté koupím tenhle, uvidíme :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  6. S tímhle lakem na vlasy zkušenosti nemám :-) já používám od různých značek. Lak na vlasy je zrovna produkt, který nějak neřeším :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...