Spotřebováno za únor 2019

Krásný den!
Přijít to muselo. Po několika měsících, kdy spotřeba byla pokaždé extrémně vysoká a krabici jsem plnila ve velkém, tak nastal měsíc, který je na prázdné produkty chudší a když tak přemýšlím, ani v březnu toho nečekám moc, jelikož mám otevřená docela velká balení, ale nechme se překvapit.

Dlužím Vám docela dost recenzí na již spotřebované kousky, ale nebojte, vše bude.

1. Yves Rocher sprchový gel s peelingem Malina & máta (Recenze) - Tyhle sprcháče s peelingem jsem si strašně oblíbila a určitě není můj poslední. Peeling to tedy nenahradí, ale je to příjemná změna. Malina s mátou je božská vůně, sladká, ale zároveň kyselá a osvěžující.
Koupila bych znovu: ANO

2. Yves Rocher sprchový gel Malina & máta (Recenze) - Ve stejné parfemaci ještě klasický sprcháč, na léto opravdu dokonalost. Dobře pěnil, nevysušoval a prostě ta vůně, bomba.
Koupila bych znovu: ANO

3. Magnificora tělové mléko Infinity Glosssy (Recenze) - Mléko jsem dostala společně s parfémem a zrovna tahle mazadla nevyhledávám, ale překvapivě nebylo zlé, docela slušně hydratovalo a pokožka byla rozhodně jemnější. Vůně dost silná, parfemovaná, třeba před nějakou akcí, kdy chcete vonět po parfému, tak asi jo. Vůně spíše květinová.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. M.Lady gel na holení Hawaii Feeling (Recenze) - Gel byl hodně hutný, vytvářel hustou pěnu, která držela a usnadnila holení. Nádherná tropická vůně a kvalitně se značka vyrovná Balee.
Koupila bych znovu: ANO

5. Sumita Eye Shadow Pencil (Recenze) - Používala jsem jako horní linku a byla super. Tužka hezky měkká, nebylo potřeba nijak tlačit a nakreslily jste hezkou, sytou linku. Během dne držela, nemazala se, neobtiskávala. Bohužel tužka nejde ořezat.
Koupila bych znovu: ANO

6. Playboy toaletní voda Super Playboy (Recenze) - Vyzkoušela jsem několik vod téhle značky a jako levná voňavka je fajn. Tahle vůně byla dost sladká, v podstatě až přeslazená, ale já sladké vůně ráda, takže mi voněla. Cítila jsem ji na sobě několik hodin.
Koupila bych znovu: ANO

7. Oriflame medový zázračný kelímek (Recenze) - Klasika, kterou zná snad každý, doma ještě dvě varianty. Čistá vůně medu a možnost použít snad na vše. Nejvíce jsem využila na rty, ale i na paty, nehty...
Koupila bych znovu: ANO

Znáte něco?
Co jste spotřebovaly Vy?

20 komentářů:

  1. Já miluji Playboy vůně, vždy jsem je dostávala k narozeninám. Dlouho vydrží a voní skvěle. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ty Playboy vůně vesměs voní, jednou za čas si nějakou z nich ráda koupím. Co kupuji pořád a v různých variantách je zázračný kelímek Oriflame, teď používám borůvkový:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Borůvkový mě také láká, ted mám načatý s růží :)

      Vymazat
  3. Tak ta tužka je teda dost naprd,když nejde ořezat :-/ Takhle člověk vykreslí špičku a vyhodí v podstatě skoro celý produkt. Dost nedomyšlený...

    OdpovědětVymazat
  4. Ty malinové sprcháče od YR vypadají zajíamvě - asi je dojdu očichat, jestli mne zaujmou stejně jako tebe

    OdpovědětVymazat
  5. Peelingové sprcháče od YR jsou skvělé, klidně by mohlo být více vůní :) Co se týče kelímků od Oriflame, jsem na ně tak trochu ujetá, pokaždé, když vydají novou vůni si ji koupím i když doma jich mám ještě spoustu :D

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle vůni od Playboy mám doma taky a je skvělá :) Produkty od Yves Rocher mám taky moc ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Playboy jsem mívala dost často, ale už mi nevyhovuje, vůně mi připadají dost sladké... jinak díky za ten zázračný kelímek, já ho mám cca 3 roky a použila jsem ho tak asi dvakrát na rty, od té doby leží v šuplíku a je sice starý, ale asi ho vyplácám na suchá místa, vůbec mě dřív nenapadlo, že to lze i takto využít. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou sladké, což mi sedí .A kelímek se dá použít fakt na vše :)

      Vymazat
  8. Tyjo Playboy vůně - už jsem stará :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, oba ty produkty od Yves Rocher jsou parádní :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...