Janette Beauty - Limitovaná edice Jasmine

Možná Vám značka podle názvu nic neříká, ale věřím, že ji znáte. Nabízí různé dárkové kazety, které nestojí moc, ale přitom hezky vypadají. Dají, nebo alespoň se daly koupit, tuším, například v Tescu. Kosmetika nabízí různé parfemace jako je růže, oliva a spousty dalších, i limitek.

Jak jsem psala výše, jsou to takové ideální dárky, kdy koupíte rovnou hezkou kazetu či můžete produkty koupit v takových plechových vaničkách, možná víte, co myslím. Já dostala od kamarádky vůní jasmínu, jedná se bohužel jen o limitku, která už není aktuální, ale ráda bych se o značce zmínila.

Sprchový gel
Součástí této sady byl sprchový gel, tělové mléko, sůl do koupele a houba na mytí. Ještě než jsem začala kosmetiku používat, tak jsem počítala s tím, že se jedná převážně o kosmetiku na efekt a nic víc od ní čekat nemůžu.

Sprchový gel má gelovou, hodně řídkou konzistenci, která napění naprosto minimálně. Zrovna u sprcháče mi moc nesedí balení, vždy mi toho vyteklo strašně moc a šroubovací víčko mi nepřijde zrovna praktické.

Sprcháč výrazně voní, ale na těle se pak vůně nedrží. Umyje a nevysušuje, takže za mě kousek, který neurazí, ale ani nenadchne.

Tělové mléko
Ani u tělového mléka není balení zrovna praktické, ale dá se to, jen počítejte s tím, že již po pár dnech je lahvička celá zprohýbaná a pomačkaná, protože mléko samo nesteče a je potřeba vymáčknout.

Mléko má klasickou řidší konzistenci, je hodně lehoučké a dobře se roztírá. Ihned se do pokožky vstřebává a nezanechává žádná lepivý či mastný pocit, což je super. Bohužel nehydratuje, během používání jsem měla hlavně nohy docela suché.

Jak jsem psala výše, podle mě se jedná o kosmetiku spíše na efekt. Mléko ale hezky provoní pokožku a vůně se teda pořádně drží, takže ideál, pokud chcete hlavně provonět. Vůně je fakt silnější, květinová.

Koupelová sůl
Soli je 50g a jelikož mám velkou vanu, tak jsem využila celé balení. Krystalky soli jsou docela veliké a bílé barvy, takže vodu nijak nezabarví. Já k soli použila ještě pěnu, jelikož samotná sůl mi přišla taková nijaká.

Krystalky se během chviličky komplet rozpustí a nezanechávají žádné zbytky, pokožku nevysušují a lehce koupel provoní.

Znáte Janette Beauty?
Máte rády podobné sady, nebo kupujete jako dárek?

9 komentářů:

  1. Značku neznám, balení ale vypadá moc hezky, to se úplně vybízí koupit jako dárek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ono to mléko podle složení ani nemá čím hydratovat...
    Jinak značku vůbec neznám, nikde v obchodě jsem si jí nevšimla :-) Přiznám se, že podobné kosmetické sady "na efekt" dostávám nerada, protože mi ta kosmetika skoro nikdy nesedí. Hezky to vypadá a voní, ale ve finále se člověk nutí, aby to vůbec vypoužíval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě spíš odrazovala ta velká velikost, vydrží strašně dlouho a třeba sprcháč už jsem dala vypoužívat dál :D

      Vymazat
  3. Já tyhle sady nevyhledávám (a kupodivu jsem ani nikdy žádnou nedostala), takže ani značku neznám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si kúpila levanduľovu sadu, papuče, telové mlieko, peeling, umývacia hubka. Veľké sklamanie už ked som zistila že pod značkou PRC je pôvod z Číny. Peeling nepeni, je riedky, slabo vonia. Telove mlieko o niečo viac vonia, ale o niečo neskôr ani neviete že ste mali niečo z levandule. Pekný obal je jediné čo ťa kozmetika ponúka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...