Jordana - Zapečený oční stín

Krásné Velikonoce!
Jak si užíváte prodloužený víkend? Počasí opravdu přálo, vyrazily jste někam na výlet? A jaké velikonoční tradice dodržujete? Já letos nedělala vůbec nic, nebarvila vajíčka, nepekla, maximálně jsem vytáhla pár králičích dekorací.

Čeho mám doma mraky? Očních stínů a to jak různých mono, tak i paletek. Každý rok si dávám předsevzetí, že zrovna mono stíny se pokusím zredukovat, ale musím přiznat, že to vůbec nejde a to i přesto, že po nějakých stínech sahám denně, stejně ne a ne mizet a přijde mi, že vypadají kolikrát furt jak nové.

Jordana je podle mě fajn značka za málo peněz, i když pár ne zrovna povedených kousků už jsem také měla, rozhodně se dají pořídit ale i hotové skvosty. Já většinou kupuji Jordanu na kosmetickém veletrhu, ale samozřejmě seženete i na e-shopech.

Zapečené oční stíny můžete koupit v různých odstínech od přirozeně hnědých až po výrazně žlutou či modrou. Mají poměrně velké, neskladné balení, jehož součástí je i malý aplikátor. Balení není žádné terno, ale to za tu cenu ani nelze očekávat. Důležité je, že drží dobře a neotvírá se.

Konkrétně mám odstín 207 After Party Pink, což je klasická světlounce růžová barvička. Stíny jsou zapečené a musím říct, že docela dost práší a z pigmentace jsem byla nešťastná. Na začátku totiž pigmentace byla téměř nulová, velmi jemná a na očích téměř neviditelná. Chce to ovšem dostat dolu vrchní vrstvu a pak se to zlepší, přesto se nejedná o žádnou extra pigmentaci, ale spíše jemnější odstín, který můžete podpořit mokrou aplikací a placatějším štětcem.

Stojí to pár korun, na denní rychlé líčení do práce to stačí, ale nijak odvařená nejsem. Problém asi také je, že odstín se mi zrovna dvakrát ve výsledku nelíbí, stín je dost perleťový a takový retro, nebo jsem si jen odvykla používat růžové stíny a již preferuji jiné.

Jinak co se týče výdrže, tak ta není špatná, vydrží celý den bez slejvání, ale chce to použít pořádnou bázi, aby barva nebledla.  

Jaké odstíny máte nejraději?
Máte rády mono stíny?

10 komentářů:

  1. Já mám nejraději odstíny do hnědá. Dříve jsem dost nosila i tyhle růžové, ale to už mě přešlo. Stín vypadá celkem hezky, od Jordany jsem tuším ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já na mono oční stíny moc nejsem, raději si kupuji celé paletky. Naposledy jsem si mono stíny kupovala od Essence Melted Chrome a ty jsou opravdu skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si každý chválí. Nemít toho tolik, také bych koupila.

      Vymazat
  3. Také se mi stíny nedaří spotřebovávat. :) Tento odstín vypadá skvěle, ale jsem na hnědé odstíny. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já stínům moc neholduji, jsem spíš na hnědé odstíny :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle barvu bych neunosila a značku v oblibě nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...