Flormar - Lak na nehty Nail Enamel č.424

Znáte e-shop rajnehtu.cz? Pokud ne, tak by jste to měly rozhodně napravit, protože je to opravdu ráj, kor pro nadšence do laků na nehty a různého zdobení. Na e-shopu najdete tolik známé značky jako například Zoya, Flormar, OPI či Sally Hansen.

Rajnehtu.cz nenabízí ovšem pouze produkty určené na manikúru a pedikúru, ale najdete tam i něco z pečující kosmetiky či dokonce dekorativku, což je super. Dnes to ovšem bude o laku na nehty a příště se můžete těšit na nějakou tu péči o ručky a něco krásného na rty.

Flormar má v nabídce poměrně velké množství laků na nehtů s různými efekty. Na výběr jsou matné či lesklé finiše, neonové barvičky, gelový efekt a samozřejmě i různé vyživující laky a vše můžete najít tady.

Nail Enamel je kolekce dlouhotrvajících laků a mě naprosto uchvátil odstín 424, což je boží barva na léto. Hodně světlá zelenkavá barvička, která vypadá úchvatně, i když přiznávám, že jsem se trošku bála, jak bude vypadat na nohách. Mně totiž přijde, že tyhle zelené odstíny na nohou nejsou hezké, ale překvapivě se mi tenhle lak fakt líbí.

Lak má docela hutnou konzistenci, takže je třeba štěteček při lakování pořádně otřít o hrdlo, aby se na nehty nedostala moc silná vrstva. Je hezky pigmentovaný, ale chce to dvě vrstvy. Sice kryje již v jedné vrstvě, ale má tendence flekatět, takže doporučuji dvě, při kterých je zároveň lak lesklejší a vypadá lépe.

Co se týče výdrže, tak ta za mě není nijak velká, určitě nečekejte, že vydrží nedotknutelný několik dní. Neošoupávají se ani tak špičky, jako spíše celkově po celé ploše se začíná odírat.

Moc děkuji e-shopu rajnehtu.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte rády laky Flormar?
Jaké jsou Vaše odstíny?

5 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...