Misslyn - My Sweet Lip Balm

Ač se značka Misslyn dá sehnat i na českých e-shopech, řekla bych, že se jedná pouze o malou část toho, co seženete například u německých sousedů. Limitky se k nám možná snad ani nedostanou a právě nad těmi jsem slintala v Německu již několikrát.

Pro donuty mám prostě slabost, takže balzámu rozhodně nešlo odolat. Verze byly tři a samozřejmě jsem toužila po všech, ale jelikož v přepočtu vycházely snad dokonce přes stovku, tak jsem se skromně smířila s jedním balzámkem.

Balzámek se nachází v plechovém kalíšku, což věřím, že pro spoustu z Vás bude problém, mně to ovšem nijak nevadí, jen co se týče praktičnosti, tak jsou samozřejmě lepší tuby. Balení je ale fajn, u spousty podobných jsem vždy měla problém víčko otevřít, ale u tohohle to jde téměř samo, ale zároveň nehrozí, že by se balzámek sám v tašce otevřel.

Mělo by se jednat o kolekci Donut Worry a konkrétně o variantu Frosted Sprinkles, což je vůně Berry Vanilla. Je to opravdu taková malinovo-vanilková vůně, moc povedená, slaďoučká, což já ráda.

Na pohled to vypadá, že je balzámek docela tuhý, ale zdání klame. Textura okamžitě povoluje a i na rtech působí až olejově, takže má trošku tendence se rozpíjet. Na rtech je balzám příjemný, lehoučký a vážně komfortní.

Co se týče hydratace, tak na takové to běžné denní přetření je skvělý a rty lehce vyživuje, hlavně je dobře připraví například na rtěnku, ale pokud hledáte něco, co spasí velmi suché rty, tak to opravdu tady nečekejte.

Také slyšíte na krásná balení?
Znáte značku Misslyn?

8 komentářů:

  1. Balení má super, ale moc mě nezaujal. Já potřebuji hydratovat rty pořádně :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Když má produkt krásné balení, tak se těžko odolává. Tenhle balzám se mi líbí moc, mám sice hodně suché rty, ale stejně bych mu nedokázala odolat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné balení, ale v tomto případě dávám přednost praktičnosti, takže u balzámů jednoznačně vítězí tuby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, mně tohl nevadí a kvůli designu to překonám :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...