Random aneb květen 2019

Krásnou sobotu!
Dnešním dnem začíná nový měsíc, máme tu už červen, neuvěřitelný. Máte již nějaké plány na léto? Výlety, dovolená, nebo bude léto pracovní?

Květen byl docela plodným měsícem. Samozřejmě jsem chodila po kavárnách, bistrech a dopřávala si spoustu dobrot, některé dny to bylo i na sezení venku, což je prostě paráda a doufám, že žádná zima už nepřijde a naplno si začneme užívat letního počasí.

Za zmínku určitě stojí výstava Pixar v pražských Holešovicích, kterou jsem stihla téměř na poslední chvíli a jsem ráda. Miluji animáky a výstava byla fajn, i když si nemyslím, že pro velmi malé děti a ač se mi výstava líbila, příjemné zpestření soboty, tak cena za takovouhle výstavu byla masakr. Více fotek jsem dávala na instagram.

Byla jsem pozvána na představení české konopné kosmetiky Canneff, které se konalo na zahradě sídla Nadačního fondu pomoci Karla Janáčka. Blogerek nás bylo jen pár a s holkami jsme si to moc užily. Výborné jídlo, atmosféra a na produkty jsem fakt zvědavá. O akci jsem psala zde.
 Rychlý salát / Nikouš / Výborný oběd v Pho u Letné

 Oběd / Nehty / Těstoviny můžu furt

 Výstava Pixar

 Dostala jsem krásné tulipány / Čína / Po dlouhé době v Donut Shop Prague

 Volný den / Nominanza a skvělá pizza / Pole dance

 Croissant s kozím sýrem / Jedna čtecí / Snídaně v práci

 Event s Canneff

 Pečené brambory s tymiánem / Pozitivum na dětské školní akci :D / Kávička

Špagety s chřestem / Indulona slaví / Snídaně v Le Caveau

Jak jste si užili Vy květen?
Co jste podnikali?

8 komentářů:

  1. Máš pravdu, že květen utekl nějak rychle. Ale stihla jsem pár výletů i pár dní dovolené v Beskydech (na které nás ovšem trošku vypeklo počasí).

    OdpovědětVymazat
  2. Ta výstava Pixar musela být super. Škoda, že není i u nás.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem chtěla na výstavu Pixar, ale bohužel nebylo kdy. Taky miluju těstoviny na jakýkoliv způsob :) hezké vzpomínky z května :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...