Glanc box - Nature box

Krásné pondělí!
Po Brandnooz boxu Vám ukážu slibovaný obsah Glanc boxu, který je tentokrát inspirován přírodou. Značky jsou známé, avšak přinášejí nové řady šetrné k životnímu prostředí. Na tuhle limitku jsem se moc těšila, navíc vše v boxu bylo dvakrát, aby jste se případně mohli s někým podělit či doplnit zásoby :D

Jsem nadšená, za mě se obsah moc povedl a najdete v něm vlastně vše, co doma využije snad každý. Vše navíc krásně voní, většina hodně jemně, příjemně, tak jsem zvědavá, jak se produkty osvědčí v praxi. Nature box je čiště zaměřen na drogerii, žádná kosmetika a za mě by mohla být podobná edice častěji.

Surf Univerzální prací gel Surf Coconut Splash - 900ml, 129,90Kč
Doufala jsem, že v boxu bude něco na praní, sice preferuji kapsle, ale samozřejmě nemám problém ani s pracím gelem. Je dermatologicky testován, obsahuje esenciální oleje a nádherně voní po kokosu. Surf jsem již několikrát měla v klasických verzích a je fajn.

Cif Nature sprej Kuchyně - 750ml, 99Kč
Čistící látky jsou na 100% přírodní bázi, odstraňují mastnotu a nečistoty. Najdete v něm výtažek z citronu a i když voní podobně jako většina citronových čističů, tak vůně je decentnější, ne ta hnusná štiplavá.

Seventh Generation WC čistič Pine & Sage - 500ml, 69,90Kč
Pro mě úplně neznámá značka, která se pyšní certifikáty Ecolabel, Leaping Bunny a B-Corporation. Netestuje tedy na zvířatech, 97% je rostlinného původu a obal je z recyklovaného a recyklovatelného plastu. Bez barviv, syntetických parfémů a chloru.

Seventh Generation prostředek na mytí nádobí Lavender & Mint
Od stejné značky prostředek na nádobí, který voní autenticky po levanduli. Vůně poměrně výrazná, takže milovníci této rostliny si přijdou na své. Vůně je získaná ze 100% esenciálních olejů a rostlinných extraktů. A platí vše, co u produktu výše.

Sunlight AiO Nature - 38 tablet, 429,90Kč
Tablet do myčky není nikdy dost, u nás jede v jednom kuse. Obsahují ingredience na rostlinné bázi a přírodní biologicky odbouratelné složky. Účinek by měl být srovnatelný s běžnými tabletami a fungovat mají i při ekologických cyklech praní. Mají označení EU Ecolabel.

Domestos WC bok power 5+ Tangarine - 55g, 99,90Kč
Balení i klec jsou vyrobeny z již použitých materiálů a i nadále je možné je recyklovat. Obsahují přírodní extrakt z květů mandarinky a poskytují dlouhotrvající svěžest a bohatou pěnu. Mají předcházet tvorbě vodního kamene a udržovat toaletu čistou a svěží po každém spláchnutí.

Objednávali jste, nebo teď litujete?
Používáte eko drogerii?

10 komentářů:

  1. Perfektní, tenhle článek mi moc pomohl. Snažím se teď žít více ekologicky, a značku Seventh Generation jsem doteď neznala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah se mi líbí moc, všechno jsou to využitelné produkty, které by se neztratily v žádné domácnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám tyhle boxy radši jak s kosmetikou 😂 už prostě stárnu 😂 já využiju vše kromě tablet, protože nemáme myčku, ale dám je kolegyni 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem nadšená, když přijde produkt na praní :D

      Vymazat
  4. Taky mám :-) Článek tedy ještě ne, ale bude brzy. Jsem taky moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Obsah je opravdu perfektní, škoda, že jsem neobjednala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ještě podobný box bude, bylo by to super.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...