Brandnooz box - Červenec 2019

Krásnou sobotu!
Jak jste přežili tropický týden? A co plánujete na víkend, vyrážíte někam? V týdnu dorazil Brandnooz box a rovnou i Glanc box, o kterém Vám určitě napíšu v pondělí, protože je o co stát a za to stojí i zelená krabička.

Box byl hodně těžký a hned na první pohled jsem byla nadšená, protože krabička po okraje našlapaná. Obsahuje od všeho něco, od pití až po věci na pečení a sladké zobání. Jsem nadšená a obsah moc chválím. Využiji v podstatě vše a spousta produktů mi udělala velkou radost.

Babiččina volba - 1kg, 23,90Kč
Mouky se doma neztratí, sice nevidím moc rozdíl mezi různými značkami, ale Babička se v boxu objevuje pravidelně a je fajn. Jsou celozrnné, vyrobené z pečlivě vybraného obilí, obě jemně namleté a vhodné jak na sladké, tak i slané pečení.

Dr. Oetker droždí - 7g, 9,90Kč
Droždí je v boxu často, takže mám docela zásoby, i když ho sem tam využiji, posledně na knedlíky a droždí je super. Dá se použít rovnou do mouky, kdy sáček vyjde na 500g mouky a funguje dobře. Odpovídá 25g čerstvého droždí.

Spak Master Ketchup - 530g, 45,90Kč
V boxu pouze vzorky po 100g za cca 10Kč. Já kečup úplně nemusím, snesu maximálně menší množství v toustech, ale jinak nevyhledávám. Má vysoký podíl rajčat a seženete ve třech chutích - Jemný, jalapeňo a sušená rajčata.

Birell Botanicals - 400ml, 19,90Kč
Letošní limitka má příchuť angreštu s rakytníkem a se sladkokyselým a svěžím nádechem meduňky. Má nižší obsah cukru a je bez alkoholu. Tyhle Botanicals jsou výborné, měla jsem již loni nějaké příchutě a opravdu moc dobré, vyzkoušejte.

Svijany Nealko černý rybíz - 500ml, 21,90Kč
Jedná se též o pivo bez alkoholu, které je spojeno s limonádou z černého rybízu a limetky. Neobsahuje umělá barviva, barva je použita z černé mrkve a konzervantem je přírodní kyselina citronová. Pivo normálně nepiji, ale podobná ochucená mi ve většině případů nevadí. Svijany jsem ještě neměla, tak jsem zvědavá na chuť.

Semtex energy drink Long - 500ml, 34,90Kč
Sama si energy nekupuji, ale v boxu je vždy ocením, protože sem tam si dám ráda, třeba po společensky náročném večeru :D Toto je nová řada Flow, která nabízí tři varianty energie. Varianta Long povzbudí na delší dobu, energii uvolňuje postupně a to 3x pomaleji než klasický cukr.

Mattoni Black - 0,5l, 13,90Kč
Jemně perlivá voda Matonni s příchutí černých plodů jako jsou ostružiny, černý rybíz a borůvky. Myslím, že tuhle příchuť jsem již chutnala a byla moc dobrá, ale za mě u Mattoni vedou červené, ty jsou fakt výborné.

Penam Toustís tmavé - 300g, 32,90Kč
Posledně v boxu byla světlá varianta a teď tmavá, z čehož mám obrovskou radost, protože tyhle toustís jsou vynikající. Ne vyloženě tak dobré jako v Mekáči, ale jsou tomu velmi blízko, vážně dobrota.

Adriana Spaghetti tradizionale - 500g, 39,90Kč
Když už kečup, tak i špagety. Adrianu kupuji a je to fajn značka těstovin, nerozvařují se, nelepí. Špagety mají hrubou texturu a díky tomu na nich skvěle drží omáčka.

Cacaolat Original - 200ml, 34,90Kč
Španělský nápoj je u nás naprostou novinkou. Vyrábí se z nejvybranějších kakaových bobů a to již od roku 1933, receptura je tajná. Měl by mít silnou kakaovou chuť a dá se pít jak ledový, tak i teplý.

Corny Big Blueberry - 40g, 17,90Kč
Corny jsou chutné a tyhle Big mě docela i zasytí. Borůvková verze je letní novinkou a věřím, že bude výborná, borůvky já ráda a jako svačina bude ideální.

Nutrend DeNuts pistácie + slunečnice - 35g, 15,90Kč
Produkt asi navíc, který není uveden v letáčku. Medová tyčinka plná ořechů a díky slunečnici nabitá spoustou energie. Bez konzervantů a lepku. Pistácie já ráda, takže super verze.

Haribo Miami Fizz - 30g, 9,90Kč
Želatinové proužky s příchutí jablka, ostružin, jahod a citronu poskytnou kyselé osvěžení. Haribo je fajn a podobné kyselé proužky mám ráda.

Chupa Chups 3D Skull a Tropical Fizz - 9,90Kč
Skull jsem již měla a lízátko bylo dobré. Jahodové se šumivou limetkovou částí. Tropical Fizz je naopak s příchutí tropického ovoce.

+ Můj čas na kafíčko Maxi křížovky - konečně něco lepšího, než bulvár a jiné časopisy.

Líbí se Vám obsah?
Co na něj říkáte?

10 komentářů:

  1. Wow, obsah vypadá skvěle! Takový balíček by mě také potěšil :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak tento boxík mě po dlouhé době hodně oslovil ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem byla z obsahu nadšená 😊 jen ty mouky mě už začínají štvát. Zas tak moc mi pečené výrobky z té mouky nejedou, mám ráda klasiku, ale rozhodně to je užitečný produkt, který se doma neztratí 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že se mi také hromadí, ale třeba mě to donutí je pořádně už využít.

      Vymazat
  4. Tam je teda mega produktů, využila bych naprosto vše a křížovky miluji. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho taky a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...