Jen růžová to může být | Sprchové gely a gely na holení Balea

Hezkou neděli!
Jak jste si užily prodloužený víkend? Byly jste někde výletovat? Ač sobota byla teplá, tak od začátku prázdnin ty teploty nestojí za nic. Příští týden dokonce jen 21°C, docela jsem doufala, že dovolenou alespoň částečně strávím cachtáním se v bazénu a ono nic, asi horka čekají opět na pracovní nasazení :D

Doma se mi sešlo několik kousků od Balei, o kterých bych se určitě ráda zmínila a nejlepší bude je šoupnout do jednoho článku. Mám tu dva sprcháče a dva gely na holení a vše hezky laděné do růžova.

Sprchový gel Superpower
Netuším, zda se nejedná pouze o limitku, ale sprcháč jsem ještě nedávno v DM viděla a přitom jsem ho kupovala již před nějakou dobou. Buldoček a třpytky, tak tady nebylo nad čím váhat, že.

Sprchový gel má poměrně řídkou gelovou konzistenci, ve které se ukrývalo velké množství drobných třpyteček. Bohužel ty třpytky na těle nezůstávají a smyjete je společně se sprcháčem, což mě docela mrzelo, protože na léto by to mohl být super kousek.

Hezky pění a má slaďoučkou jahodovou vůni, ta mě bavila. Umyl dobře a pokožku nevysušoval.

Gel na holení Aloe vera
Gely na holení od Balei kupuji pravidelně, jelikož za tu cenu podle mě dostanete hodně a přijde mi zbytečné dávat větší peníze. Vždy jsem sahala po limitkách, takže tento ze stálé nabídky mám prvně. Nějak se stalo, že jsem jednu limitku prošvihla, nová ještě nebyla a tak nebylo zbytí.

Hodně mě bavila jeho jedovatá růžová barva a příjemná byla i slaďoučká vůně aloe. Obsahuje tedy aloe a avokádový olej, které o pokožku pečují, zklidňují a chrání před podrážděním.

Gel na holení Exotic Coco
Nejnovější limitka, kterou můžete stále v regálech potkat, je tento exotický kokos. Kokosových vůní jsem se v poslední době docela přejedla, ač tedy miluji kokos, tak je to vůně, kterou se dokážu brzy přesytit.

Ovšem tento gel na holení v sobě snoubí nejen kokos, ale i plumérii a musím říct, že ta kombinace je fakt nádherná. Ovocná, ale zároveň příjemně květinová a vážně se moc povedla, exotická vůně na léto. Též v něm najdete aloe vera a avokádový olej, díky čemuž je vhodný zejména pro citlivou pokožku.

Sprchový gel Mops s vůní malin a růží
Opět se dostáváme k rozkošnému obalu a ano, tady jsem rozhodně sahala jen po obalu, protože vůni růží nemám v kosmetice ráda. Ale mopsíci ovládli drogerii a kromě sprcháče jsem brala i kapesníky či odličovací tamponky.

Obsahuje vitamín E a panthenol, díky čemuž sprcháč nevysušuje, ale zároveň určitě nečekejte nic hydratačního. Díky malinám není ta vůně až tak květinová, ale má lehce nasládlou ovocnou vůni, takže mi vůbec nevadila, ale na druhou stranu jsem si ji ani nezamilovala.

Jinak je to klasický srchový gel od Balei, který pění, umyje, hezky vypadá, voní podle preferencí a stojí za hubičku.

Co jste naposled pořídily od Balei?
Též jste neodolaly mopsíkům?

16 komentářů:

  1. Ty obaly jsou naprosto úžasné, taky jsem to okukovala se zájmem, ale nakonec si nic nepořídila. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gely na holení Balea jsou pecka, žádné jiné nekupuji, navíc dm průběžně přichází s nějakými limitkami, tak mně baví o to víc:-) A sprchové gely taky, každou chvíli nové limitky, krásné obaly, většinou i parfemace, stojí pár korun, kdo by odolal:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Věci od Baley kupuju - tak příležitostně, když mám cestu předs DM a něco potřebuju. Myslím, že poměr cena - výkon je dobrý. Obaly mne tedy nechávájí dost v klidu, max. mi ten produkt padne spíš do oka, ale že bych si něco koupila jen kvůli obalu, to se mi nestává.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně naopak tyto chladnější teploty vyhovují, nesnáším vedra :D
    Jinak po tom prvním sprcháči se musím podívat, zbytek jako Balea maniak mám :)

    OdpovědětVymazat
  5. U nás teda bylo docela horko a zašli jsme i na koupaliště. Já jsem mopsíkům odolala a nejraději mám od nich tekuté mýdla na ruce. Ty kupujeme ve velkém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty naopak kupuji výjimečně, ale až dojde, možná mrknu :) Snad jste si koupák užili :)

      Vymazat
  6. Miluju Balea obaly, hlavně tyhle limitky s mopsem jsou roztomilé a krásně voní :) gel na holení kupuji pravidelně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Gel na holení mám velmi ráda, až mi dojde Astrid tak si pro nějaký ten gel půjdu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Sprchový gél s trblietkami vyzerá super. Ja osobne som ho ešte nevidela. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...