Spotřebováno za červen 2019

Hezký pátek!
Co plánujete na prodloužený víkend? Dnes si dáme poslední shrnující článek a od neděle Vás opět čekají kosmetické recenze a že jich mám v zásobě nemálo. Na spoustu dnešních produktů jsem ještě recenzi sepsat nezvládla, ale určitě Vás nemine a postupně se tu vše objeví.

Červnovou spotřebu jsem nečekala kdovíjakou, kor po bohatém květnu, ale nakonec toho úplně málo není. Ač tři kousky jsou jednorázové masky, tak zastoupení tu má například další balzám na rty, tělové mazadlo a sprcháč či dokonce pleťový krém.

1. Balea sprchový gel Malina & růže (Recenze) - Přiznávám, že jsem po něm sáhla jen kvůli obalu, jelikož vůni růží nemám v kosmetice ráda. Díky malině je vůně kyselejší, ale i tak nemůžu říct, že bych byla z vůně paf. Jinak klasická Balea, která přiměřeně pění, nevysušuje, umyje.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

2. Indulona tělové mléko Original (Recenze) - Tohle byla pecka a jedno z nejlepších mazadel. Mléko bylo hutnější, ale výborně se roztíralo, ihned se vstřebalo a pokožku dokonale hydratovalo a celkově zanechávalo takovou hezčí. Plus příjemně vonělo, jemně, čistě, nevtíravě.
Koupila bych znovu: ANO 

3. Playboy deosprej Play It Sexy (Recenze) - Poměrně hezká vůně, ale jinak deodorant vůbec nefungoval, ale fakt jako vůbec. Už během dopoledne při nulové námaze to vypadalo jako bych absolutně nic nepoužila.
Koupila bych znovu: NE

4. Garnier maska na vlasy Banana Hair Food (Recenze) - Voněla jako banánové bonbonky, úplně k sežrání. Nádherně vlasy vyživovala, zjemňovala a dodala jim hebkost. Za mě určitě super a ráda bych zkusila i jiné varianty.
Koupila bych znovu: ANO

5. Balea Stylingový ochranný sprej na vlasy (Recenze) - Krásně sladce voněl po žvýkačkách a za ty peníze milé překvapení. Chránil před vysušením a poškozením, neslepoval, nezatěžoval a i střička byla v pohodě.
Koupila bych znovu: ANO

6. Ziaja cukrový peeling Cupuacu (Recenze) - Naprosto chápu jeho oblíbenost. Je drsnější, ale pokožku nepoškrábe, jen dobře obrousí a zanechá ji hladkou. Díky olejům výborně vyživí, takže není třeba následná péče a božsky voní.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yamuna denní pleťový krém s olejem z hroznových jadérek (Recenze) - Další skvělý kousek. Krém byl hutnější, ale neskutečně příjemný. Hezky se vstřebával a pleť zanechával super hydratovanou, vyživenou, jemnou. Nijak nedráždil a božsky voněl po hroznech.
Koupila bych znovu: ANO

8. Maybelline balzám na rty Baby Lips Peach Kiss (Recenze) - Balzámek měl bonbonkovou vůni a docela i hezky na rtech vypadal, dodal jim přirozenou barvičku a fakt hezky voněl. Hydratace a výdrž není kdovíjaká, ale to se ani tady čekat nedá.
Koupila bych znovu: ANO

9. Bodipure keratinové rukavice (Recenze) - Určitě byly ruce po aplikaci hebčí, hydratované, ale v podstatě stejně jako s jakýmkoliv krémem, nic víc jim maska nedala.
Koupila bych znovu: NE 

10. Dermacol liftingová maska (Recenze) - Maska lehce štípala, ale fakt jen decentně a nepovedla se u těchto masek ani jedna parfemace. Po použití ale byla určitě pleť vypnutější a vůbec ne podrážděná. Na druhou stranu bych asi čekala více.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

11. Dermacol hloubkově čistící maska (Recenze) - Tohle nedělalo naprosto nic, efekt nulový, akorát maska lepila.
Koupila bych znovu: NE

Co došlo Vám?
Shodneme se na něčem?

11 komentářů:

  1. Já chystám svůj čtvrtletník "Z kosmetické poličky" a myslím, že toho tam nebude úplně málo, ale dohromady ho dám až po návratu z chalupy (a až se po dovolené taky trochu zkonsoliduji v práci).

    OdpovědětVymazat
  2. Z tvého přehledu znám jen banánovou masku na vlasy a musím říci, že mne nenadchla - vyzkoušela jsem vzorek, co byl v nějakém boxu a velké balení poslala dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové gely od Balea mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Banánová maska Garnier je skvělá, hlavně tou vůní. Měla jsem s papájou, teď používám variantu s aloe a i když nejsou špatné, tak banán za mně vede:-) A Cupuacu je skvělý, měla jsem několik balení a prostě se ho nemůžu nabažit:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten peeling Ziaja musel krásně vonět a babylips mám ráda, tenhle je můj oblíbený :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...