Manufaktura - Krém na ruce s meruňkovým olejem a bambuckým máslem

Krémy na ruce jsou u mě nejen zimní záležitostí, ale poctivě mažu i v létě. Jelikož se mi v poslední době sešlo strašně moc kousků, snažila jsem dodělat především všechny ty načnuté, ale dostala jsem se i ke starším kouskům, které čekaly na svoji chvilku pěkně dlouho.

Od Manufaktury jsem měla hned několik krémů na ruce z různých limitek, ale k tomuhle meruňkovému se ne a ne dostat. Já mám tedy krém z časopisu, kdy i obal byl speciálně pro časopis, ale jinak samozřejmě koupíte krém v klasické tubě.

Obsahuje meruňkový olej, který zvláčňuje a regeneruje. O ochranu, hydrataci a výživu se zas postará bambucké máslo, hroznový olej a olej z makadamových oříšků. Složení je také obohaceno o hojivý a zklidňující panthenol a glycerin.

Tenhle krém mi přijde, že se například od rebarbory či lípy, co jsem zkoušela, liší. Má středně hutnou konzistenci, která se dobře roztírá, na rukou ovšem nějakou dobu zůstává lehce mastný film, který trvá, než se zcela vstřebá.

Hydratace je ale skvělá, což mi u jiných krémů od Manufaktury nepřišlo až tak super. Tohle je ale fajn, žádné suché a hrubé ruce, naopak hebké, jemné a vůbec nejlepší, že si skvěle poradil se záděrkami, kterých mě po pár použitích zbavil a ruce zklidňoval.

Mínus je za mě pouze vůně. Sice meruňky cítím, ale spíše takové hodně sladké, chemické a za mě to není úplně povedená parfemace.

Zkoušely jste krém?
Voněl Vám?

12 komentářů:

  1. Měla jsem, tu vůni jsem taky čekala jinou, ale do kabelky posloužil, takže spokojenost:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém jsem nezkoušela, ale mám tu meruňkový sprcháč a mléko, které jsem dostala jako dárek, tak jsem zvědavá, jak si s vůní sedneme

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda té vůně, jinak mám jejich krémy na ruce ráda. Tenhle jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždy byla nejvíc nadšená právě z vůní, tady je to naopak :)

      Vymazat
  4. jj určitě je super na léto, ale škoda....

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem jejich krémy na ruce ještě nezkoušela, ale dost lidí si je chválí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou špatné, ale pro vyloženě suché ruce mi nepřijdou, alespoň ne ty limitky.

      Vymazat
  6. Krém na ruce od manufaktury jsem ještě žádný nezkoušela, ale někdy bych určitě chtěla :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...