Nákupy a novinky za červen 2019

Hezký den!
Díky dovolené mám spoustu času na focení a články, ale je mi jasné, že stejně spoustu toho budu dohánět až ke konci na poslední chvíli, ale zvládla jsem pár produktů nafotit, abych mohla začít pořádně zkoušet. Jakmile nevyfotím ještě před použitím, tak kolikrát už pak není co fotit. Máte to také tak? :D

Červnové novinky jsou rozhodně skromnější, tedy skromnější, mám tu jednu obří hromadu opalováků, ale jinak je toho oproti předchozím měsícům fakt málo. Kosmetiky mám velké zásoby, takže to ani nevadí a alespoň budu spotřebovávat. Co bych ale v červenci chtěla, tak mrknout na oblečení, prý už jsou slevy.

Kosmetika
Mám tu samou pečující kosmetiku, hlavně na léto jsem zásobena na několik let dopředu. Nechybí ještě pár produktů na testování a malý nákup nezbytností.

O pikniku se značkou Astrid jsem se již několikrát zmiňovala, bylo to moc fajn odpoledne a domu jsem si odnesla naprosto boží ananasovou tašku na pláž, která byla plná kosmetiky na opalování, po opalování a dokonce i nějaké té péče o nohy a tělo. Já mám tedy ještě něco málo z loňska, jelikož většina těch opalováků obsahuje skořici, která mi na pleti vadí, takže jsem neměla takovou spotřebu, ale určitě bych ráda o novinkách napsala a celkově zkusila i ten zbytek, tak uvidíme.   

Od holek z arome.cz přišla značka Rituals, která má úžasné sprchové pěny a jsem ráda, že jednu jsem našla a to ve verzi Sakura společně s tělovým mlékem. Ta vůně je naprosto božská, voní jak žvýkačky. Oboje je v cestovním balení, což se i na léto hodí. Stejně jako prázdné lahvičky. Jedny doma mám, ale moc nepoužívám, jelikož tečou, tak snad tyhle budou bytelnější. Jako poslední oční krém Ziaja z kozí řady.

Jak mám všeho zásoby, tak u peelingů to neplatí a když mi došel tělový, šla jsem cíleně pro Dove, na který jsem četla spoustu chvály. Sáhla jsem po kiwi variantě a určitě dám po vyzkoušení vědět, zatím vypadá dobře. Naopak kokosová zubní pasta je zklamání a kokos není cítit ani trochu, pouze mentol. Signal rozhodně byla lepší. Kosmetika Bylineo teď hodně objíždí pražské farmářské trhy a při poslední návštěvě Jiřáku jsem dostala na vyzkoušení pleťový olej, zkouším a opět dám vědět.

Oblečení
V červnu jsem vlastně nikde nebyla krom drogerie a Kiku, kde ráda nakupuji dekorace, ale oblečení nikdy na mě nemají. Přijde mi, že vše je obrovské a menší velikosti prostě nejsou. Ale narazila jsem na jeden jediný osamocený kus v mé velikosti tohoto super trička na léto. Za těch 80Kč jsem ho vzala.

Nakupovaly jste na léto?
Ulovily jste něco ve slevách?

6 komentářů:

  1. Krásné nákupy a novinky! To tričko je super, úplně ideální na léto :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Já všechny své červnové nákupy udělala v jednom parném odpoledni, kdy jsem se prchla ochladit do klimatizovaného nákupního centra. Výsledkem byly dva letní sukně z M&S, dvě halenky z Camaieu a nějaká kosmetika z YR (měla jsem narozeninovou slevu, tak ji bylo třeba využít)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S narozeninovou slevou a další akcí se super nakupuje :D

      Vymazat
  3. Peeling Dove je skvělý, snad budeš taky spokojená:-) Těším se na recenze Rituals a kosmetiky Astrid, těch opalováků máš opravdu zásobu:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...