I Heart Revolution - Sada rozjasňovačů Heart Heaven

Psát o vánoční kosmetice v létě? No i to se stává a u podobných případů si říkám, že lepší pozdě, než-li vůbec. Ovšem srdíčka jsou stále v prodeji, takže vlastně nejdu až tak s křížkem po funuse. Já osobně sadu kupovala ve slevě asi za šest stovek a dokonce se prodávala i za čtyři, teď je tuším za osm.

Mám doma již roky srdíčkovou tvářenku, po které jsem toužila a není to zas tak dávno, co jsem si koupila i jednorožčí rozjasňovač. Když jsem kolem Vánoc zahlédla tuhle nádhernou vánoční sadu, dlouho jsem neodolávala, byla to láska na první pohled.

V sadě najdete pět krásných rozjasňovačů s vyloženě vánočními názvy. Všechny rozjasňovače mají vysokou pigmentaci, což je super, na druhou stranu pokud s nimi teprve začínáte, tak opatrně, lze to jednoduše přehnat.

Mají sušší texturu, která lehce práší, ale není to nic hrozného a pracuje se s nimi výborně. Dobře se nanáší, stačí jednou až dvakrát přejet štětcem a fakt to chce opatrně. Nikde neopadávají a to i přesto, že v nich je spousta drobných třpyteček, ty drží tam, kde mají a na tváři vypadají zkrátka dobře.

Výdrž je skvělá, vydrží mi v podstatě celý den a to všechny odstíny. Barvy se neslejvají, takže i když štětcem budete přejíždět přes všechny barvy, tak se nemusíte bát, že přijdete o hezký design srdíček.

Marzipan Heart je asi ten nejuniverzálnější rozjasňovač, který bych popsala asi jako světlejší champagne odstín. Když nevím co, sáhnu právě po tomhle a hodí se snad ke všemu. Mám ráda studené podtóny, sluší mi určitě více než ty teplé, takže pro mě hezký rozjasňovač, který se neztratí.

Snowflake Heart je pro mě osobně typický zimní rozjasňovač. Tyhle čistě bílé či stříbrné odstíny mám na zimu asi nejraději, vyloženě ve mně evokují chladno a vločky a právě v tom mrazu mi přijde, že vypadají skvěle.

Candy Cane Heart je rozjasňovač na motivy typické vánoční hůlky. Na pohled krása a barevně nejvánočnější varianta, ale bohužel nejméně využitelná. Nedovedu si představit, že by někomu slušel červený rozjasňovač a ono to červené opravdu je, takže na běžný den určitě ne. Využití opravdu maximálně na nějaký tématický večírek.

Apple Cinnamon Heart vypadá na fotce, že jde do zlatých tónů, ale v reálu je v něm vidět i více té růžové a růžové barvy, to je moje. Vážně super kombinace barev, navíc i přes super pigmentaci působí rozjasňovač na tvářích přirozeně. Tady jsem se trochu bála složení, aby se tam někde ta špetka skořice nevyskytla (na pleť mi nesmí) a naštěstí jde fakt jen o název.

Gingerbread Heart je asi vůbec nejhezčí a nejvyužitelnější. Jak mám ráda studené růžové odstíny, tak tenhle teplý rozjasňovač je překrásný. Pigmentace je vysoká a na tvářích je hodně vidět, ale vypadá naprosto božsky. I přes výrazný efekt působí přirozeně a nekřičí.

Používáte rozjasňovače?
Také jste sadě neodolaly?

8 komentářů:

  1. Vypadají fakt nádherně, ani se nedivím, že sis je pořídila :) já osobně rozjasňovače nepoužívám, ale tyhle jsou fakt krásné :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je začala používat nedávno, když se mi doma začaly hromadit :D

      Vymazat
  2. Tehdy jsem odolala, ale neodolám asi teď, vypadají opravdu překrásně:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taková sada by se i mi líbila :) Já mám jednu tvářenku a ta je skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky jejich srdíčko s tvářenkou a je super. Tahle sada rozjasňovačů by se mi líbila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...