Rimmel - Řasenka Extra 3D Lash

Po delší době mrkneme na zoubek řasence. Řasenka je typ produktu, u kterého nemám ráda mít otevřeno několik kousků najednou a snažím se to omezit na dva. Průměrnější řasenka mi stačí doma a druhý kousek zastupuje nějaká lepší, kterou používám do práce apod.

Neřídím se tím, že řasenka by se měla použít maximálně půl roku, jestliže produktu nic není, používám zkrátka dokud to jde a některé řasenky mi fakt vydrží i přes každodenní používání. Od Rimmel jsem zatím moc řasenek neměla, marně nad nějakou přemýšlím a přiznávám, že díky kartáčku jsem tolik nečekala.

Osobně preferuji mohutnější kartáčky, které mi ve většině případů dělají krásné řasy a naopak u těch menších bývá výsledek nic moc, nebo spíše hrůzný, takže jsem byla vážně skeptická. Kartáček je silikonový s většími a menšími štětinkami.

Odstín mám 003 Extreme Black a řasenka je vážně krásně černá. Slibuje dodání objemu i těm nejkratším řasám, perfektní oddělení a nadzvednutí. Má řidší texturu, takže jsem se bála, že bude slepovat a obtiskávat se, ale všechny mé obavy byly zbytečné.

Řasy nádherně zvýrazní, já si úplně na nějaké přirozené nepotrpím, takže mi ani nevadí, pokud sem tam zůstane trošku více barvy, ale ta se dá vyčesat jiným kartáčkem. Dodá tedy slibovaný objem a krásně i prodlouží. S kartáčkem se dobře dostane ke všem řasám.

Super si poradí se spodními řasami, ty tedy musím pročísnout ještě suchým kartáčkem, ale to musím snad u každé řasenky, mám tam ty řasy divně cik cak. Během dne se neobtiskává, nerozmazává a není na řasách těžká, hezky je pozvedne.

Sedí Vám Rimmel řasenky?
Zkoušely jste tuhle?

12 komentářů:

  1. Tuhle jsem nezkoušela, celkově jsem od Rimmel moc řasenek neměla, ale mám koupenou jejich Wake Me Up, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta nevypadá zle a pak mě láká ještě nějaká s arganem, tuším.

      Vymazat
  2. Já Rimmel řasenky ještě nikdy nezkoušela, nějak mě nelákají jejich obaly :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    já jsem dřív řasenky od Rimmelu milovala, ale tuto jsem ještě neměla. Určitě na ni ale někdy brzy taky dojde, moc ráda testuji nové kousky:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď zkouším jednu od Catrice a též nevypadá zle :)

      Vymazat
  4. Zajímavá recenze. Mám raději kratší kartáčky, takže tahle řasenka by mi mohla vyhovovat A myslím, že se blíží čas, kdy bude záhodno nahradit tu, kterou používám teď. Takže dobrý tip

    OdpovědětVymazat
  5. Taky řasenky od Rimmelu moc nepoužívám, ale jak vidím, měla bych začít.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...