Joanna - Regenerační vlasová péče s medem a mléčnými proteiny

Recenze na vlasovou kosmetiku se mi stále množí a furt je o čem psát i přesto, že vlasy si myji maximálně dvakrát týdně a nepřijde mi, že bych například šamponů měla kdovíjakou spotřebu. Dlužím ale hned několik článků a spousta dalších bude v budoucnu.

Dnes mrkneme na značku Joanna, která pochází z Polska a nabízí voňavou a levnou kosmetiku. Seženete převážně na e-shopech a v menších zapadlých drogerkách. Již v minulosti jsem něco zkusila - fajn jsou peelingy - a určitě mám v plánu zkoušet i nadále.

Regenerační šampon
Řada je určená pro suché a zničené vlasy. Myslím, že změnila kabátek na hnědý, takže v tomto balení asi už dostupná nebude. Med má v sobě spoustu cukrů, aminokyselin a vitamínů a má za úkol vlasy hydratovat. Mléčné proteiny vyživují, hydratují a vlasy chrání.

Šampon má gelovou řídkou konzistenci, která i v menším množství vytváří opravdu hodně bohatou pěnu. Se šamponem jsem nějaký větší problém neměla. Hezky vlasy umyl, byly vzdušné, neplihly, držely si objem a vůbec se nemastily. Vlastně jsem si vlasy mohla mýt klidně až po týdnu a stále vypadaly dobře.

Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycereth-2 Cocoate, Cocamidopropylamine Oxide, Polyquaternium-7, Panthenol, Mel Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Regenerační balzám
I v balzámu najdete med a mléčné proteiny, které hydratují, vlasy chrání a vyživují. Nejsem vůbec milovnice medu, med fakt nemám ráda, ale celá tahle řada nádherně voní. Ta kombinace s mlékem je neskutečně příjemná, taková hřejivá a nevtíravá.

Ovšem pozitiva už teď budou asi končit. Balzám je šíííleně řídký, v podstatě až vodový a blbě se s ním pracuje. Sice jdou po něm vlasy dobře rozčesat, nezatěžuje je, ale že by jim dodal něco víc, to vůbec ne. Nijak nehydratuje, nezjemňuje, zkrátka jen pomáhá s rozčesáváním.

Regenerační maska
Samozřejmě i v masce najdete med a mléčné proteiny, díky čemuž by měla hydratovat a chránit vlasové vlákno. Vlasy má intenzivně regenerovat až ke konečkům, obnovit jejich vitalitu, chránit před vnějšími škodlivými vlivy, dodat jim jemnost, pružnost a lesk.

Maska má lehoučkou krémovou konzistenci, která se dobře do vlasů nanáší a vymývá, trošku je zjemní a jdou dobře rozčesat a tím to opět končí a nastává ten samý problém co u balzámu. Prostě nedělá nic víc, žádná pořádná výživa. Když si dám masku, tak prostě očekávám, že vlasům dopřeji více péče.

Znáte kosmetiku Joanna?
Jakou masku jste si oblíbily?

10 komentářů:

  1. Nejraději mám banánovou masku Garnier:-) Od téhle značky jsem nic nezkoušela, asi díky tomu, že není běžně dostupná v drogerkách, jinak bych voňavé a levné kosmetice neodolala:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já značku vůbec neznám, takže díky za rozšíření obzorů

    OdpovědětVymazat
  3. Značku vůbec nepoznám, ale škoda, že byla málo pečující.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Jak není v klasických drogerkách, tak se o ní bohužel tolik neví a nemluví.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...