Rawgaia - Organické MSM čisticí sérum

E-shop ladybio.cz určitě znáte. Jedná se o obchůdek s obrovskou nabídkou přírodní kosmetiky, ale také tam najdete jiné produkty, které jsou šetrné k přírodě a Vašemu tělu jako například menstruační kalíšky, nehormonální antikoncepce či různé doplňky stravy a vitamíny.

My se dnes podíváme na značku Rawgaia, která je vyráběna ručně, používá pouze organické suroviny či suroviny získané ve volné přírodě, má recyklovatelné lahvičky a samozřejmě je netestovaná na zvířatech, ostatně jako vše, co na e-shopu najdete.

Organické čistící sérum slouží k vyčištění a odlíčení pleti, zbavuje tedy pleť nejen nečistot, ale večer odstraní i make-up. Je vhodné především pro suchou, zralou a citlivou pleť, ovšem seděl by mělo i problematické.

Sérum obsahuje MSM, což je takzvaný minerály krásy  - sloučenina síry, která je důležitá pro tvorbu bílkovin a obsahuje kolagenové proteiny. Hydratuje, zjemňuje a působí protizánětlivě. V séru najdete samozřejmě také spoustu, ale opravdu spoustu, olejíčků - konopný, avokádový, olej z brokolicových semen či chia semínek, slunečnicový olej a v neposlední řadě i vitamín E. Má hodně výraznou vůni, která ale neobtěžuje a pokud používáte přírodní kosmetiku, tak Vás jistě nezaskočí.

Jedná se v podstatě o čistící olejíček, který se rozehřeje v dlaních, vmasíruje do pleti a nechá působit až deset minut, poté se smyje vlhčeným tamponkem. Olejíček je hodně hustý a bože, to je slast. Na té pleti je tak neskutečně příjemný. Pro suchou a citlivou pleť, která má tendence pnout, je to něco dokonalého. Jak je hutný, ta se může zdát, že je potřeba větší množství, ale bohatě stačí jedna pipetka, která vystačí na celý obličej a krk.

Co se týče odličování, tak čím jednodušší, tím lepší. Takže večer mám sérum rovnou ve sprše, kdy hned na začátek tedy aplikuji, pořádně promasíruji celý obličej a krk a nechám působit. Během té doby umyji vlasy, použiji peeling atd a než vylezu, tak smyji. Chvilku zůstává na pleti lehký mastný film, který se ale během chviličky vstřebá.

Na séru je uvedeno, že odličuje i oční make-up, ale mě v očích pálí, takže to bohužel ne, ale pleť čistí perfektně. Po použití je pleť nejen dokonale vyčištěná a zbavená veškerých nečistot a make-upu, ale je napapaná, heboučká a zklidněná. Nepne, nesvědí a i začervenání je zredukované. Moc si tenhle hutný olejíček na problematické pleti nedovedu představit, ale pro tu suchou a zralou, pecka.

Moc děkuji ladybio.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte Rawgaiu?
Zaujal Vás produkt?

8 komentářů:

  1. Inu podle recenze to zní skvěle ❤️ produkt mě láká, i když se trochu bojím toho mastneho pocitu, protože mně na pleti vadí i krémy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten brzy zmizí a zas pokud nepoužíváš krémy, tak tohle alespoň menší hydratace :)

      Vymazat
  2. Značku neznám, ale produkt se mi líbí, pro tu suchou pleť to musí být paráda. Já mám mastnou pleť a to by asi nebylo ono.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak takový olejíček by se mi taky líbil. Značku vůbec nepoznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Značka je pro mě nová, ale docela zajímavý produkt. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...