Brandnooz box - Září 2019

Krásný den!
Minulý týden dorazil Brandnooz box, který od začátku roku chodí obměsíc a tím pádem spotřebitel určitě očekává parádní obsah. Je jasné, že každý měsíc je obtížné najít nové produkty či produkty, které zaujmou a nebudou se opakovat.

Červenec byl skvělý, obsah opravdu perfektní a neměla jsem co vytknout. V září změnil Bradnooz kabátek a ač je box stále zelený, krabička je zdobenější a vyšší. O to vypadal obsah hodně chudý a bohužel musím říct, že je o dost slabší než minule. Nevím no, nijak nadšená nejsem. Za mě průměr, který neurazí, ale ani nenadchne.

Bix to milk - 350g, 39,90Kč
Začnu tím, co mě zaujalo nejvíce a to jsou tyhle pečené tyčinky, které jsou určené do mléka či jogurtu. To zní fajn a rozhodně si dám ráda. Jsou slazené pouze medem a mají vysoký obsah vlákniny. K dostání ve třech variantách.

Bombus Raw energy maracuja & coconut - 25Kč
Tyhle raw tyčinky se objevují v boxu poměrně často a zatím jsem raw tyčinkám úplně na chuť nepřišla, i když tahle příchuť není úplně marná. Tyčinka je z čistě přírodních surovin bez tepelné úpravy.

Jihlavanka Café Arabica - 250g, 99,90Kč
Konečně kafe, ještě jsem nechutnala, ale již se doma dělalo a prý není špatné. Připravuje se v moka konvičce, ve french pressu či přes filtr. Dostupná je již namletá či zrnková.

Ahmad Tea Cold Brew 
Produkty navíc ve formě dvou pytlíčků s ledovým čajem. Též se v boxu objevuje pravidelně a musím přiznat, že stále doma mám starší pytlíčky. Na čaj vůbec nejsem a v létě jsem i nějak zapomněla, že bych mohla udělat konvici s ledovým, abych to spotřebovala.

Cacaolat Noir - 200ml, 34,90Kč
Intenzivní chuť nejkvalitnější kakaa a extraktu z nibsů, což jsou nepražené kakaové boby. Kakao by mělo být dřevité, nahořklé. Kakao nepiji, nebo si spíše na něm nepochutnám a tak rovnou putovalo dále. V minulém boxu byla jiná varianta a jako jo, sama neocením, ale využití najde.

Granko kakaové mléko - 200ml, 15,90Kč
Další kakaíčko, tentokrát od klasického Granka. Je bez přidaného cukru a velikost akorát pro děti, takže mi bylo řečeno, že tahle malá varianta je vlastně úplně zbytečná :D, ale samozřejmě se vypilo, i když max na dva srky :D

Pedro Frujty Superželé ovobobule a ovoplátky - 50g, 14,90Kč
Bonbony naopak ocením a Pedro má moc dobré. Obsahují 30% ovocných šťáv, přírodní aromata a naopak jsou bez barviv a palmového oleje. Ovobobule jsou s příchutí černého rybízu, acelory, acai a limetky. Ovoplátky jsou maracujové.

Mentos Pure Fresh - 13,90Kč
Mentolové žvýkačky nemám ráda, takže hned putovaly mamče, která z nich má naopak radost. Jsou bez přidaného cukru a obsahují tekuté jádro a výtažek ze zeleného čaje. Na výběr tři varianty.

Blink bonbony - 15g, 37Kč
Tak tohle je super roztomilé ač tedy s divným názvem. Bonbonky jsou bez cukru a v luxusní designové krabičce.

+ časopis Bylinky

Co říkáte na obsah?
Využili byste vše?

19 komentářů:

  1. Tyjo... no, obsah by mě asi moc nenadchnul :D Tuhle růžovou marakujovou sušenku jsem viděla už ve víc různých boxech (i v DM boxu byla). Mám ráda jejich sušky, ale zrovna tahle je podle mě ta nejhnusnější :D

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah docela jde, ale nejvíce se mi líbí ta nová krabice ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah tohoto boxu mi přijde hodně slabý :/ Sice bych některé produkty i ráda vyzkoušela, ale box bych si kvůli nim kupovat nemusela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Docela chudobný balíček, ale zas na druhou stranu vše se použít dá :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tyčinku maracuju mám ráda, má oblíbená :) Určitě bych využila všechno, jen mi obsah přijde dost slabý

    OdpovědětVymazat
  6. Já z tohoto boxu taky nadšená nebyla, obsah byl dost chudý, já navíc nepiju kafe... Maracujovou tyčinku jsem už měla pod značkou Alesto (lidlovský brand) a nebyla špatná. A ty čaje Ahmad, byť jsou určené k zalití studenou vodou, se nechají dělat i horké, což se v nastávajícím podzimní období asi užjie spíš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, v práci jsem ty čaje dělala také s horkou vodou a není problém.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...