Random aneb září 2019

Krásný den!
První školní měsíc je fuč a nastoupil pořádný podzim. Nejen, že vstávám za tmy, ale už i do práce dorážím za tmy a o večeru asi netřeba se zmiňovat. Čeká nás teď půl roku zimy a temnoty. Nesnáším tohle období, jsem vyloženě letní člověk.

A co se dělo v září? Hned začátkem měsíce jsem byla pozvána na běh pro dobrou věc a to Teribear, který se již konal pátým rokem na Vítkově. Za každý uběhnutý kilometr šla určitá částka na Nadaci Terezy Maxové a vybralo se snad přes 12 milionů, což je krása. V rámci spolupráce se značkou Astrid a Indulona nás čekalo milé setkání a focení s Terezou Maxovou, piknik a sportovně nadané jedince samozřejmě běh.

Nechyběl tradiční Burgerfest v pražských Holešovicích a i když jsme šli až odpoledne, tak nikde žádné fronty, mačkanice, úplná pohoda. Jediné, co jsme postrádali, tak nějaké netradiční burgery, všude bylo vesměs to samé a nic originálního. Přesto to bylo příjemně strávené odpoledne a pošmákli jsme si. Želva Burger je klasika, která nezklame a výborný byl i burger z Imrvére.

V září se konalo oficiální otevření luxusního salonu Hair by Martina, o kterém jsem Vám psala nedávno tady. Akce byla příjemná, salon nádherný, elegantní a jelikož jsem dostala voucher na péči a střih, tak Vám určitě časem poreferuji.

Samozřejmě nechyběly kávičky, v práci kávuji neustále a když už jsem u té práce, tak od září pravidelně dvakrát týdně dopo hlídám malou holčičku, nyní osmiměsíční. Konec měsíce se zakončil nákupy v Drážďanech, lepšího zakončení nemohlo být:)
 Teribear hýbe Prahou

 S Terezou Maxovou a holkami / Donut Shop Prague / Výborné toustís

 Burgerfest - Na Palmovce, Želva burger, Mlsná holka

 Jednorožčí Flipz z CandyStore z Burgerfestu / Pracovní dopo / Šneci na party

 Připravená na party :D / Nechte někde něco...:D / Poslední letošní grilovačka

 Občas s kamarádkou vyměníme restauraci a víno za Mekáč a limču :D / Coffee Source

 Hair by Martina

Oběd z Seafood / Prasení na cestách :D

Jak proběhlo Vaše září?
Dovolenkovali jste ještě někde?

10 komentářů:

  1. 👍👍...super, nejvíce díky za Hair ba Martina..., dobré vědět o skvělém salonu .. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci na burger fest už dva roky a zatím nikdy to nevyšlo, jednou tedy ano, ale to jsme neměli chuť na burger a šli jsme na oběd do restaurace :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To je ale škoda, určitě příští rok zajděte.

      Vymazat
  3. Taky nemám ráda zimu, sice nejsem vyloženě letní člověk, ale zimu a tmu opravdu nemusím :/ Ale vždycky je fajn si tyhle ponuré dny alespoň něčím zpříjemnit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si je nejraději zpříjemnila zimním spánkem a probudila se až na jaře :D

      Vymazat
  4. Září mi uteklo hodně rychle, teď přemýšlím jak jsem ho strávila :D Pracovně a lítáním po Praze po bytech. Těším se na středu, bude holčičí pohodička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas uteče měsíc tak, že ani nevíš, co jsi dělala :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...