Dvoukroková péče s Vichy | Minéral89 Hyaluron Booster a noční krém Slow Âge

Když mi přišel mail s tím, že jsem byla vybrána na testování dvoukrokové péče Vichy díky projektu trnd.com, tak jsem byla naprosto nadšená. Součástí této péče je i tolik oblíbené sérum Minéral89, které jsem chtěla strašně vyzkoušet.

Kdysi jsem měla nějaké pleťové krémy této značky a byly super. Naopak posledně jsem zkoušela čistící pěnu a po pár použitích musela o dům dál, jelikož mi pleť dráždila, takže jsem byla opravdu velmi zvědavá na tuhle dvojku. Navíc mi domu přišel neskutečně krásný balíček i s miniaturkami, taštičkami a vzorky.

Minéral89 Hyaluron Booster
Určitě není nikdo, kdo by o tomhle boosteru neslyšel, vtrhl na náš trh a mluvilo se o něm naprosto všude a až na výjimky v superlativech. Obsahuje 89% mineralizující termální vody a kyselinu hyaluronovou. Má posilovat kožní bariéru a tím bojovat proti stresu, znečištění či únavě. Pleť by měla být hydratovaná, rozzářenější a tonizovaná.

To balení je úplně luxusní. Robustní skleněná lahvička s modrým ombré efektem vypadá dokonale. Díky tomu, že je průhledná, tak vidíte, kolik séra zbývá, což je za mě fajn, aspoň vím, kdy shánět nové. Pumpička je super funkční a dobře se s ní reguluje množství, mně bohatě stačí jedna pumpička na celý obličej a krk.

Je to vlastně gel, který se ale při roztírání okamžitě mění na spíše vodovější texturu, která vůbec nelepí a do pleti se ihned vstřebá. Uživatelsky moc příjemný. Používá se ráno a večer, případně jen jednou denně a lze použít i samostatně bez další péče. Já jelikož mám suchou pleť, tak se bez krému rozhodně neobejdu, takže používám klasicky jako sérum před krémem či olejíčkem.

Pleť je během používání rozhodně hydratovanější, udržuje ji v super stavu, navíc ji tak příjemně osvěží, rozjasní. Pro suchou, mdlou a unavenou pleť výborný booster.

Noční krém Slow Âge
Jak jsem si oblíbila sérum, tak tenhle krém jsem si doslova zamilovala. Krém má za úkol zásobovat během noci pleť kyslíkem, obnovovat její přirozenou bariéru, vyživovat, bojovat proti vráskám, zároveň slibuje projasnění, osvěžení a měl by být vhodný i pro citlivou pleť.

Co mě na něm strašně baví, tak konzistence. Má hutnější gelovou texturu karamelové barvy, která ale pleť nebarví, to se nemusíte bát. Na pleti je táááák příjemný, výborné se roztírá a v podstatě okamžitě se do pleti vsákne a nezanechává žádný mastný film, přesto cítíte, že vyživovat bude skvěle.

Ta výživa je během noci skvělá, pleť zanechává nádherně heboučkou, hydratovanou a celkově takovou hezčí. Pleť je rozzářenější, známky únavy eliminovány a co mi přijde, že je pleť i více sjednocená. Trošku výrazněji voní, ale po nanesení vůni vůbec nevnímám a neruší.

Citlivou pleť určitě nedráždí, ale pokud máte pleť lehce podrážděnou, tak štípe, sice více nerozdráždí, ale je třeba počítat s tím, že zaštípe.

Moc děkuji trnd.com za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste Minerál89?
Co říkáte na péči od Vichy?

16 komentářů:

  1. Krásný prodloužený víkend v prvé řadě přeji, ten booster mi stále leží v hlavě a přemýšlím nad ním od začátku tohoto roku. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a snad sis víkend užila :) Booster je moc fajn :)

      Vymazat
  2. Ten Booster teď vidim úplně všude - dokud tomu dělaly reklamu Elite blogers, tak jsem byla přesvědčená, že to zkoušet nebudu (nevěřím jim ani nos mezi očima), ale jak vidím že to chválís i ty, tak mě to láká 🤔

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to zajímavě (i když ten krém by mne barvou asi vyděsil :-D)

    OdpovědětVymazat
  4. Vichy je kvalitní a moc dobrá kosmetika, dříve jsem měla pár vzorečků. Ale pro mě je to docela dražší investice a až tak nutně tu kosmetiku mít nemusím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten booster slyším a čtu chválu ze všech stran a můžu ji potvrdit i za sebe, je opravdu výborný. Docela by mně lákal i ten pleťový krém, jen ta barva je taková..nezvyklá:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si dost oblíbila ten booster. Taky ho mám doma a myslím, že až mi dojde, tak si ho koupím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem recenzi, jsem ráda, že jsi také spokojená :)

      Vymazat
  7. na ten Booster pozerám už veľmi dlho, ale ešte stále spotrebovávam staré zásoby iných produktov, tak možno potom :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Oba produkty vypadají skvěle, krém mě překvapil svoji barvičkou :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...