Nová řada Q10 Miracle od Astrid | Blogger Event

Krásný den!
Začátkem minulého týdne jsem byla pozvána na jeden vážně úžasný blogerský event od značky Astrid, kde se představovala nová řada Q10 Miracle. Když mi přišla pozvánka, tak jsem byla nadšená, že mám dovolenou a budu se moci bez problému zúčastnit.

Řada se prozatím skládá z denního a nočního krému, postupně by se ale měla začít rozšiřovat. Obsahuje 2,5 milionu mikroperel koenzymu Q10, který stimuluje produkci kolagenu, čímž redukuje jemné vrásky a bojuje proti vzniku nových.

V denním krému najdete UVA/UVB filtry, které chrání pleť před slunečním zářením. Noční krém zas omlazuje během spánku. Slibuje rozjasněnou pleť plnou energie. Řada je určená primárně pro ženy ve věku 30-40 let a doporučená cena je 149Kč. Mimochodem, tváří této řady je krásná Hana Vágnerová.

Astrid dělá pokaždé krásné akce, které si vždy maximálně užiji a stojí za to. Kromě seznámení se s novou kosmetikou a rautu je i nějaká ta zábava a tentokrát byla dokonalá. Čekal nás totiž taneční workshop s Yemim. Nejsem žádný sportovec, ale tanec? Nemohla jsem se dočkat, i když netvrdím, že jsem neměla obavy, ostatně jako asi všechny, co jsme na akci byly.

Zpočátku to bylo trošku stresující a pro mě úplně nejvíc po větě, že teď půjdeme po dvojicích a zbytek bude koukat :D, ale strašně jsem si to užila a musím říct, že za mě to byl vůbec ten nejlepší program, co jsem kdy zažila. Hodinka a půl, během které jsme dokonce zvládly menší choreografii. Bomba. Bohužel fotky z workshopu zatím nemám, ale pokud se ke mně dostanou, tak určitě dodám jak sem, tak i na IG.

Moc ráda bych ještě jednou poděkovala za boží akci a zábavu, jsem vážně stále nadšená. Na krémy se určitě objeví recenze, bohužel denní kvůli složení nemůžu, ale noční rozhodně zkusím ráda.

Zaujala Vás řada?
Milujete tanec?

8 komentářů:

  1. Krémy vypadají parádně, fotky překrásné, určitě to musela být skvělá akce:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle akce bývají vždycky super. I to taneční mohlo být fajn. Nejhlavnější je, že sis to užila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid mám jako značku ráda, už jsem od ní nějaké krémy měla a spokojenost, takže ty nové mne zaujaly, ale koukám, že už jsem na ně stará :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že se nic nestane, i mamča bude v 50 zkoušet :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...