Ryor - Bylinné tělové máslo

Krásný pátek!
Po všech měsíčních statistikách se vrháme opět na klasické recenze, kterých mám nachytáno mnoho a začnu Ryorem. Od Ryoru se mi doma sešlo hned několik produktů, některé přímo zaslané Ryorem, za což opravdu moc děkuji, nebo kousky z mých zásob, takže o značce si v následujících pár týdnech budeme povídat častěji.

Ryor přišel nedávno hned s několika podzimními novinkami - s lehkým ochranným krémem, konopným sprchovým olejem a tělovým máslem. A právě o máslu dnes bude řeč, to musíte vyzkoušet.

Byla to láska snad po všech směrech. Začnu tou na první pohled, takže balením. Ukrývá se v plechovém kelímku, který za mě vypadá krásně a rozhodně upoutá pozornost. Další láskou byla vůně, která je nejen bylinková, ale zároveň v ní cítíte i citrony. Opravdu nádherná kombinace, která v pochmurném počasí povzbudí a osvěží. Po třetí jsem se zamilovala do textury, která mi na pohled připomíná vyšlehané bílky s cukrem na sněhové pusinky.

Obsahuje rostlinné oleje jako je například olivový či levandulový olej a aromaterapeutické látky. Obnovuje ochranný kožní film, který chrání pokožku před vysoušením. Je ideální především pro suchou a přesušenou pokožku a též je produkt dermatologicky testován.

Máslo je opravdu velmi hutné, přesně takhle by máslo mělo vypadat. Docela dobře se roztírá, ale je ho potřeba poměrně hodně, určitě se Vám nepovede nanést určitou část například na stehno a rozetřít to pomalu po celé noze. Po namazání zůstává lehký film, který se ale během chviličky vstřebá a nelepí.

Úžasně tu pokožku provoní, po namazání si vůni budete vychutnávat pěknou dobu. Krásně hydratuje, pokožka je vyživená a nekřičí neustále po namazání, takže když sem tam vynecháte, stále bude tělo hezky jemné a hydratované. Tohle je na podzim/zimu must-have.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktu k recenzi.

Láká Vás máslo?
Co jste posledně od Ryoru zkoušely?

12 komentářů:

  1. Má moc hezké balení a opravdu mně láká, tohle asi fakt budu muset vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já preferuju spíš tělová mléka než másla, ale tohle má fakt hezkou krabičku a recenze vypadá taky dobře (zvlášť vůně s nádechem citronu mne láká ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Máslo je skvělé, moc hezky voní. Mě od Ryoru poslední dobou dostal konopný sprchový olej :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na produkty tejto značky čítam v poslednej dobe veľa recenzií, ale nič som od nich ešte neskúšala :) Toto maslo vyzerá super! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Musí vonět fakt skvěle a líbí se mi i balení, takže rozhodně si ho dám na wishlist :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...