Spotřebováno za říjen 2019

Říjen byl měsíc, kdy se mi opět dařilo plnit ve velkém krabici s prázdnými obaly. Spotřebovávala jsem vše tak nějak postupně, takže během focení jsem docela koukala, že toho vůbec není málo. Poslední dva měsíce ale byly bohaté na novinky, takže ta skvělá spotřeba vůbec není vidět.

Mám tu zas balzám na rty, z toho mám vždy radost, protože jich mám fakt jakože hooodně. Dodělala jsem i dva pleťové krémy a ač byly super, tak na zkoušení jich mám teď požehnaně, takže ty mě též potěšily, alespoň uvolní místo novým. A dál taková klasika v podobě něčeho na tělo, sprcháče a dokonce i dekorativka zde má zastoupení.

1. Joanna regenerační maska s medem a mléčnými proteiny (Recenze) - Lehoučká krémová textura, která se dobře aplikovala a pomohla s rozčesáváním. Nádherně voněla po medu s mlékem, ale bohužel víc než to rozčesávání nedělala. Žádná větší péče se nekonala.
Koupila bych znovu: NE

2. Balea gel na holení  Exotic Coco (Recenze) - Tohle je taková klasika, gely jsou výborné a nestojí moc. Tahle limitka měla exotickou vůni kokosu a plumérie a dobře k sobě obě vůně pasovaly.
Koupila bych znovu: ANO

3. Nivea tělové mléko s olejem Růže & arganový olej (Recenze) - Mléko je samo o sobě velmi příjemné. Dobře se roztírá, ihned se vsákne, nezanechává žádný mastný film a na mléko vážně dobře hydratuje. Nemám ale v kosmetice ráda vůni růží a zrovna ta vůně mi jako jediná docela vadila.
Koupila bych znovu: NE

4. Yves Rocher koncentrovaný sprchový gel Mango & koriandr (Recenze) - Měla by stačit jen kapka, ale já nejsem schopná to držet a neplýtvat. Jinak sprcháč má hustou gelovou texturu, která se jakoby přicucne na tělo a chce to hodně vody a namydlit, aby sprcháč povolil. Tahle varianta byla hoodně slaďoučká.
Koupila bych novu: ANO 

5. Yves Rocher koncentrovaný sprchový gel Lotosový květ & šalvěj (Recenze) - I tady platí to samé, co u sprcháče výše. Vůně je jemná, květinová a dle mého neutrální, bude vonět všem.
Koupila bych znovu: ANO

6. Balea univerzální krém Art Edition (Recenze) - Tohle byla strašně povedená limitka, která božsky voněla úplně celá. Krémík měl nádhernou exotickou vůni a dal se použít snad na vše. Na tělo, ruce, nohy a dokonce i na obličej.
Koupila bych znovu: ANO

7. Cannef denní krém (Recenze) - Výborné krémy, které sedly i moji citlivé pleti. Krém lehoučký, ale zároveň bylo znát, že je super výživný. Dobře se roztíral, ihned vstřebal a dokonale hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

8. Cannef noční krém (Recenze) - O malý chlup hutnější než denní verze, ovšem také nepůsobil mastně a těžce, ihned se vstřebal a kromě skvělé hydratace navíc pleť příjemně zklidňoval.
Koupila bych znovu: ANO 

9. Yamuna pleťové tonikum se šalvějí (Recenze) - Tonikum hezky pleť doodlíčilo a příjemně osvěžilo. Neobsahovalo alkohol a pleť nevysušovalo, což bylo fajn. Mělo jemnou, nevtíravou vůni a uživatelsky bylo vážně příjemné.
Koupila bych znovu: ANO

10. Nivea textilní maska Natural Radiance (Recenze) - Tohle se Nivee povedlo, masky jsou super. Tahle konkrétně měla větší plátýnko, ale bylo tak akorát napuštěné a dobře na pleti drželo. Po použití byla pleť hezky hydratovaná, jemná a zklidněná.
Koupila bych znovu: ANO

11. Nivea textilní maska Urban Skin Detox (Recenze) - Zelená varianta byla ještě lepší. Super hydratovala, zjemnila a bezvadně zredukovala začervenání, takže vhodná i pro citlivou pleť.
Koupila bych znovu: ANO 

12. 7th Heaven uhelná slupovací maska s černým cukrem (Recenze) - Milé překvapení, maska má černu gelovou texturu, která hodně lepí, ale po zaschnutí jde bez problému sloupnout, obličej netáhne, nedráždí, nevysušuje a zanechává pleť jemnou, čistou.
Koupila bych znovu: ANO

13. Catrice Made To Stay Make-Up (Recenze) - Úžasný make-up pro suchou pleť. Textura byla řidší a docela mastná, takže mi fakt sedl. Nevysušoval, nezvýrazňoval suchá místa a výborně držel.
Koupila bych znovu: ANO

14. Astrid balzám na rty tea tree oil (Recenze) - Astrid balzámky jsou fajn a tenhle nebyl výjimkou. Na rtech příjemný, dobře po nich klouzal a měl sladší vůni. Pomáhal spravit popraskané koutky.
Koupila bych znovu: ANO

15. Rimmel řasenka Extra 3D Lash (Recenze) - Tu jsem milovala, řasy nádherně zvýraznila, dodala jim objem a délku. Během dne se nerozmazávala, neobtiskávala a poradila si i se spodními řasami.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý produkt? 
Co jste spotřebovaly Vy?

4 komentáře:

  1. Znám gel na holení Balea a sprchové gely YR, taková klasika u nás v koupelně. A zaujaly mně masky Nivea a 7th Heaven.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak z tohohle nemám vyzkoušeno nic. Koukala jsem na ty koncentrované sprcháče od YR, ale pak jsem si řekla,že bych s nimi měla asi sklon zacházet jako s normálními, takže žádná úspora by se nekonala...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...