Předvánoční setkání s Dermacolem | Blogger Event

Krásnou neděli!
Máte již nakoupené všechny dárečky a napečeno? Já tedy zdaleka nemám vše, některé dárky jsou již na cestě, ale spousta toho mi ještě chybí a snad vůbec poprvé jsem nejvíce bezradná u mamči, která navíc miluje překvapení, tak to není tak, že by přímo řekla a pomohla. A s pečením jsem začala teprve včera, takže žádná sláva.

O setkání se značkou Dermacol jsem se již zmiňovala na IG a v randomu. Bohužel s Dermacolem spolupráci nemám, ale byla pozvána Kája, která si mohla někoho s sebou vzít a strašně mě potěšilo, že myslela na mě. Hned jsem si zařizovala volno v práci :D

Akce se konala v novém sídle společnosti, které se nachází na Praze 5. Dermacol obývá dvě veliká patra a protože v Dermacolu až na nějakou tu výjimku pracují převážně ženy, tak je to opravdu doslova holčičí ráj. Něco takhle kýčovitého (jen v tom nejlepším slova smyslu :D) jsem snad nikdy neviděla.

Všude kombinace růžové, bílé, potažmo fialové. Kamínky, třpytky a tolik designových kousků. I kanceláře jsou neskutečně útulné, tam se musí pracovat jedna radost.

Součástí akce byla prohlídla právě celých dvou pater a věřte, že i toalety jsou do puntíku vyšperkované :D Musím říct, že bylo strašně zajímavé vidět, jak to v takhle velké společnosti vypadá a je to bomba.

Celou akci se nám věnovala spolumajitelka Věra Komárová, která povídala právě o tom, jak takové prostory vůbec vznikají, samozřejmě jsme se dozvěděly informace o některých novinkách jako je například nový make-up či báze, které vypadají fakt super a nechyběly ani zajímavé a vtipné historky. K paní Věře se připojila i Mahulena Bočanová, která je tváří této značky a co rozhodně stojí za zmínku, že dcery obou těchto dam již v mladém věku 15ti let též se značkou spolupracují a Júlia Komárová se dokonce podílí na některých produktech a designu.

Úplným rájem byl beautyroom, kde jste mohly objevit snad celé portfolio značky, vše si prohlédnout, vyzkoušet či se dokonce nechat nalíčit. Nechybělo občerstvení či živá hudba.


Moc děkuji Káje, že mě vzala s sebou a Dermacolu za tu možnost.

Jaký je Váš oblíbený produkt Dermacol?
A co Vám naopak vůbec nesedlo?

18 komentářů:

  1. Ty prostory vypadají fakt krásně, jsou vzdušné, čisté a pozitivní. Vypadá to, že to byla vydařená akce a vše sedělo do posledního detailu :) já mám od nich moc ráda i ty sprchové gely :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostory jsou opravdu nádhera. Sprcháče jsou super :)

      Vymazat
  2. Krása, opravdu nádherné prostory :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol je má oblíbená, ať už pečující nebo dekorativní kosmetiky, teď si zrovna nejvíc užívám jejich sprchový gel Makadamiový lanýž, voní báječně:-) Moc se mi líbí ty prostory..

    OdpovědětVymazat
  4. Já se musím přiznat, že na mne jsou ty prostory už strašně sladké a přeplácané. Produkty Dermacolu moc dprozkoumané nemám, ale určitě mi nesedlo tělové mléko s jasmínem a sprcháč jahoda s rebarborou s řady Ritual, ty jsem po vyzkoušení poslala jsem je dál. Fajn byl krém na ruce irská káva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sladké jsou, o tom žádná :D To já naopak rebarboru miluji :)

      Vymazat
  5. Dárky už máme asi měsíc i zabalené, ale péct letos nebudeme. :) Vypadá, že sis to tam užila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to je super, tam bych se taky ráda podívala. Dermacol mám ráda ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Až s nimi budeš mít spolupráci, budeš mě brát na tyhle akce s sebou? 🤣❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se obávám, že na spolupráci jsem hodně malá blogerka :D

      Vymazat
  8. Teda Beautyroom je opravdu ráj! :) :D Mají to tam hezké a ty makronky s logem jsou boží! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...