Ryor - Krém s amarantovým olejem

Řada Ryamar je určená pro velmi citlivou pleť. Obsahuje amarantový olej, který je zdrojem esenciálních mastných kyselin a fotoskvalenu, který má regenerační a antioxidační účinky. Koupit můžete tři druhy pleťových krémů, olej a tělové mléko.

Mně tenhle krém poslal Ryor ještě společně s dalšími produkty a vyloženě se trefil. Jen co přišel, projevila se u mě zas alergická reakce. I když si hlídám složení pleťové kosmetiky a dávám si bacha na skořici, občas se stane, že mám reakci i na něco jiného ve složení a kolikrát to je 50/50, zda oteču.

Jak jsem psala, krém je určen pro velmi citlivou a suchou pleť se sklonem k podráždění. Zároveň slouží dobře k ošetření vrásek. Obsahuje vysoké procento amarantového oleje, je výrazně mastný, ale zároveň by měl být lehce vstřebatelný.

Krém má lehoučkou texturu, ale je opravdu mastný, jakmile ho nanesete, tak zanechává mastnější film, což je pro citlivou a podrážděnou pleť naprosté blaho. Když jsem měla tu alergickou reakci, tak jsem ho používala několikrát denně, protože ta pleť šíleně pne, svědí. Při reakci se ani nelíčím, jen neustále mažu.

Nádherně pleť zklidňoval, pnutí okamžitě zmizelo a zabránil tomu, abych se úplně sloupala, dokonce ani žádné suché šupinky mi nevznikly, což je paráda.

Pokud Vás trápí citlivá pleť, ekzém či stačí málo k podráždění, určitě na řadu mrkněte. Tento konkrétní krém stojí 134Kč a udělá tolik práce.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktu k recenzi.

Trápí Vás citlivá pleť?
Co Vám pomáhá?

8 komentářů:

  1. Tak tenhle krém by pro mně nebyl, mám mastnou pleť, ale kosmetiku Ryor mám ráda a je toho hodně, co od nich chci vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mastnou určitě není, ale rozhodně něco zkus, má fajn produkty :)

      Vymazat
  2. Ryor jsem používala kdysi, když takt značka začínala. teď už jsem od nich leta nic neměla, vlastně ani nevím proč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla také nějakou dobu pauzu a jsem ráda, že jsem se opět ke značce vrátila :)

      Vymazat
  3. Ryor mám ráda, s tímhle krémem jsem pracovala ještě na škole na praxi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Naštěstí tak citlivou pleť nemám ani příliš vysušenou, takže by pro mě krém nebyl. Ale je super, že ti sedl a podráždění nezhoršil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...