Ryor - Kyselina hyaluronová gel

Ryor se tu v poslední době objevuje často a stále není konec, na vyzkoušení mám doma ještě sprchový olej, na který přijde řada snad co nejdříve. A dnes konečně přináším recenzi na gel s kyselinou hyaluronovou, na který Vám slibuji recenzi už pěkně dlouho.

Chválila jsem ho snad všude, několikrát se o něm zmiňovala a konečně plnohodnotný článek. Musím se přiznat, že jsem dříve nezvládala séra používat pravidelně. Pak ale přišla alergie, ekzém, hodně vysušená pleť a najednou to šlo. Používám denně a mám pocit, že pleti dopřávám více, než jen se samotným krémem.

Sérum má být dobře vstřebatelné, intenzivně pleť hydratovat a redukovat drobné vrásky. Slibuje zpevnění, rozjasnění a osvěžení. Obsahuje 5 % roztoku nízkomolekulární kyseliny hyaluronové. Je vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie.

Používá se ráno a večer a jelikož mám suchou pleť, tak vždy po séru používám pleťový krém. Sérum má lehčí gelovou texturu, která se krásně roztírá, na pleti vůbec nelepí a během chviličky se vstřebá. Nepůsobí nijak těžce, naopak je moc příjemné a osvěžující.

Bezvadně pomůže s hydratací pleti. Samozřejmě moji suché by samotné sérum nestačilo, ale jako doplňková péče, která podpoří hydrataci krému, je naprosto bombové. Pleť byla po celou dobu používání ve skvělém stavu, výborně vyživená a co bylo super, že pleť bezvadně rozjasňovalo a bojovalo proti mdlé a unavené pleti. Ekzém pomáhalo rychleji zahojit a udržet pleť v takovém stavu, aby se celá nesloupala.

Používáte séra?
Jaké máte oblíbené?

12 komentářů:

  1. Séra už pomalu začínám používat, přece jen nemládnu a už to chce nějakou péči navíc. Tohle vypadá vážně dobře, tak mám tip, co vyzkoušet příště:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pleťová séra používám, kyselina HA je skvělá, zvažuji, že si nějaký booster znovu pořídím, prima tip. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Séra nepoužívám, ale recenze zní zajímavě

    OdpovědětVymazat
  4. Já Peti používám hyaluronové sérum od Renovality spolu se šípkovým olejem na večer :) a ráno miluju krém od Ryoru, který taky obsahuje kyselinu hyaluronovou

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho doma, ale stále ještě nebyl čas vyzkoušet. Snad to o vánocích napravim

    OdpovědětVymazat
  6. Sérum jsem jednou použila a to od Saloos, jiné zatím ne. :) Tohle vypadá fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...