Nákupy a novinky za prosinec 2019

Vítám Vás tu poprvé v novém roce!
Jak jste oslavily konec roku? U mě to byla dlouhá noc, i když jsem toho tolik nevypila, takže vlastně včera jen únava z nevyspání. Nejsem člověk, co dlouho vyspává a po alkoholu nespím skoro vůbec, takže první den nového roku se nesl v duchu odpočívání.

Vrhneme se dneska na novinky, v následujícím dnech uzavřeme prosinec a samozřejmě i celý rok v podobě oblíbené kosmetiky či celkového shrnutí, takže se to teď ponese v duchu statistik a pak už Vám slibuji spoustu recenzí a uvidíme, co nám letošní rok přinese :)

Kosmetika
Překvapivě toho za prosinec není zas tolik, teda není toho málo, ale oproti jiným měsícům se jedná o skromnější měsíc. Nebýt vánočních dárečků, tak pomalu není co ukázat a jsem ráda, je potřeba zredukovat zásoby a uvolnit místo.

Přišly mi úplně boží balíčky k Vánocům od Astridu a Indulony. Už jenom to balení - obrovské papírové pytle s kolíčky a páskami, no prostě nádhera. I nad obsahem jsem se rozplývala. Indulona podpořila projekt #ponozkyodbabicky od kulturního centra pro seniory Elpida. Ponožky plete více než 200 babiček a všechny jsou tedy originální, navíc na ponožkách je babička podepsaná a na webu si můžete přečíst její příběh. Ponožky jsou teplé, nádherné a úplně mě dojaly. Astrid zas dlouhodobě podporuje Nadaci Terezy Maxové, což samozřejmě můžete i Vy například koupí tohoto medvědího hrnečku. Já strašně moc děkuji Ježíškovi z PR agentury Blue Gekko, nemám stále slov...

Po Vánocích mi dorazil balíček od holek z arome.cz, který byl též svátečně laděn. Našla jsem v něm dárkovou sadu Ayurveda se šamponem a kondicionérem, která krásně voní a zkoušela jsem již minulý měsíc jiné kousky. Kromě šamponu, ten mám a bohužel mi moc nesedí, takže nebudu načínat nový a testuji kondicionér. Dále v balíčku byla kosmetická taštička od Notino a krém na ruce od Oriflame, ten vypadá na vánoční limitku, která krásně voní po čaji. 

Teď tu mám takový mix všeho. Za listopad jsem Vám zapomněla ukázat Gimme Brow+ od Benefitu, což je první produkt na obočí, který mám. Ano, jsem asi jediný člověk, který si neupravoval obočí a byl spokojen se svým přirozeným, ale tenhle gel je super, jen lehce zvýrazní, vyplní, bomba. Intimní gel Ziaja kupuji stále dokola, takže nic nového a Astrid čisticí gel byl jako dárek v Joy.  Krém na pusy a maska je od značky Bylineo, masku jsou dostala přímo od Bylinea jako dárek a krém na pusy od kamarádky.

A tady už dárečky k Vánocům. Krém na ruce od L`Occitane jsem dostala v práci, zbytek je od kamarádek. Zrnka kávy od YR je něco pro milovníky kávy, to je úplně božská vůně. Balzámek YR je z vánoční limitky, kterou jsem vůbec nestihla očichat a vidíte ten nejroztomilejší krém na ruce s kočičkou? Potěšila mě moc i Weleda, která se v zimě bude hodit.

Ježíšek
O tom, co jsem našla pod stromečkem, jsem psala speciální článek a najdete ho tady, takže zde se nebudu zbytečně rozepisovat a rovnou Vás odkážu na článek. Dostala jsem nějaké oblečení, nechyběly knížky, svíčky, abych měla co pálit či dokonce velmi praktické dárky.

Ostatní
V listopadu jsem u BeautyGabu vyhrála svíčky a z výhry jsem byla hrozně nadšená, prostě pro svíčky mám slabost. Vyloženě mojí vůní je Salted Caramel Apples od Country Candle, což je nádherná slaďoučká parfemace. Další dvě jsou značka Paddywax, kterou vbec neznám, ale ta horní je z Library kolekce a nese název Edgar Allan poe.

Ve výloze H&M jsem se totálně zamilovala do šatů. Měly ve dvou barvách a ve dvou provedeních (já chtěla perly kolem krku). Ony ty šaty jsou docela veliké, takže v S jsem byla jak v pytli a bohužel menší neměli, takže nastal hon na šaty. Buď neměli vůbec, nebo všude velké. Až tedy jsem našla alespoň ve druhém provedení s perličkami kolem rukávů. Úplně ty šaty miluji, tenhle styl jsem si hodně oblíbila a bohužel mi ve skříni chybí.

Při shánění a nakupování dárečků jsem samozřejmě myslela i na sebe :D Na emp-shop.cz jsem si vzala tričko s hrabákem z Fantastických zvířat, kterému jsem nemohla odolat, protože tuhle postavičku jsem si naprosto zamilovala. Také jsem brala nový diář, sice jsem chtěla dospělý s Medvídkem Pú jako loni, ale bohužel jsem ho prošvihla, tak aspoň Minnie :D

Hrozně mě překvapilo, že v Gatu mají home sekci a fakt jako super, byla jsem tam jak v ráji. A vše za hezké peníze, hrneček s lamou stál 99Kč, měli i jednorožce, pandy...Nechybí nástěnný kalendář se zoo Praha jako každý rok, bez něj by to už nešlo.

Jako poslední tu mám tyhle drobnosti a malé dárečky od známých, kteří dorazili na Silvestr. Od sousedky jsem dostala Raffaello, svíčku ve tvaru andílka a vonný vosk. Známá přinesla zas svíčku ve tvaru jablíčka, kterou koupíte v Ikee. Já podobné drobnosti dostávám strašně ráda, takže mě moc potěšily.

Také myslíte i na sebe?
Co pěkného Vás potěšilo?

8 komentářů:

  1. Taky se mi těch novinek u Tebe nejeví nějak moc, ale o to hezčí jsou, samé zajímavé kousky..hrneček s lamou, svíčky..fakt moc hezké:-) Ano, taky myslím při nakupování dárků na sebe, ono se tomu nedá asi úplně vyhnout, všude tolik krásných věcí:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, chce si to také udělat nějakou drobností radost :)

      Vymazat
  2. Šaty vypadají fakt dobře a ty perly okolo rukávu jsou super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetických novinek fakt tentokrát nemáš moc (na tvé poměry :), já mívám spíš míň). Zaujaly mne vánoční limitky - krém na ruce od Oriflame a balzám Y.R. Taky jsem dostala svíčku - andílka (já ze včelího vosku) a nevím, jestli budu mít "srdce" ho upálit ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to moc na zápálení nevidím, alespoň ne hned :D

      Vymazat
  4. Ty šaty jsou skvělé. Líbí se mi moc❤️

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...