Nákupy a novinky za leden 2020

Hezký začátek nového týdne!
Jak jste si užily víkend? Jelikož začal nový měsíc, tak jsem toho potřebovala spoustu nafotit a zároveň nafotit novinky, které budu aktuálně zkoušet a používat a samozřejmě všechno sepsat také nějaký čas zabralo. Klasický víkend, moc jsem toho nestihla, ale tohle mám naštěstí hotové.

Lednové novinky jsou spíše skromnější a to vůbec nevadí, naopak je to velmi pozitivní, kor v porovnání se spotřebou, kterou uvidíte příště. Takovýhle poměr by mohl být pořád, ale známe to, že, ono se to zas určitě otočí.

Kosmetika
V prosinci jsem vyhrála jednu soutěž, která dorazila začátkem ledna a pak tu mám pár PR balíčků na testování. Úplně jsem odolala veškerým výprodejům, nebyla jsem se podívat ani na oblečení a též jsem neudělala objednávku Yankee Candle :D

U Verči Blueberry Pink jsem vyhrála kosmetickou sadu od Clinique. Udělala mi obrovskou radost, protože od Clinique jsem dlouho nic neměla a pleťovku zkouším ráda. Sada obsahuje pleťový krém, noční masku, oční krém, který bohužel tedy kvůli složení nemůžu, a naprosto boží taštičku, která se celá blejská.

Co se týče PR balíčků, začnu tradičně arome.cz, kde jsem našla zajímavou sadu samoopalovacích produktů Comodynes. Sada obsahuje peelingové ubrousky, samoopalovací ubrousky a rukavice a na první vyzkoušení spokojenost. Peeling Ardeco zkouší mamča, protože zas blbé složení, avšak mně zbyla sovičková maska. Samé zajímavé a až na Artdeco neznámé značky.

Milé překvapení dorazilo od Ryoru, kde šlo převážně o nový balzám na rty s rýžovým olejem a japonskou třešní. Strašně mě potěšilo a oceňuji personalizovaný dopis a i tedy produkty. Ryor ví, že jsem si zamilovala tělové máslo a že mám problém se suchou pletí, takže poslal ceramidové sérum a ještě krém na nohy. Opravdu moc hezké, ale protože už jsem něco zkoušela, tak bude na IG soutěž. 

Jako poslední tu mám balíček z rajnehtu.cz, kde jsem si vybrala sadu od značky Zoya, ve které se ukrývají tři laky na nehty a rtěnka. Vše je v přirozených a jemných odstínech a musím se za výběr pochválit. Navíc balíček dorazil nádherně zabalen. A nebýt firem, asi bych neměla čím psát :D

Nakupovaly jste ve slevách?
Zaujalo Vás něco?

12 komentářů:

  1. Clinique chci vyzkoušet a ne a ne se k němu dostat....super výhra.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. No, musím říct, že na tak skromný měsíc u tebe nejsem zvyklá 😄

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se v lednu taky držela, ale něco mi říká, že teď v únoru si to vynahradím:-D Zaujala mně sada Clinique a produkty Ryor:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dvě zlevněná prostěradla v Lidlu se asi nepočítají, co :D ? Ale ty jsme fest potřebovali. Jinak jsem snad nekoupila vůbec nic...

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky na žádných výprodejích nebyla :D Zoya je perfektní značka.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky nic moc nekupovala. Úspěšně jsem odolala. Líbí se mi produkty od Ryor. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...