Brandnooz box - Únor 2020

Krásnou neděli!
Po delší době tu je opět Bradnooz box. Určitě jsem nepřestala odebírat, ale místo v lednu dorazil právě až teď v únoru, tak jsem zvědavá, jak letos bude chodit. Doufám, že letos bude úspěšný a box se udrží, protože poslední dobou chodí méně, co si budeme povídat, tak snad...

Obsah se mi líbí, možná jsem čekala trošku více produktů, když box přišel po takové době, ale jinak myslím, že obsahuje zajímavé kousky. Hned několik novinek, což je super, dobroty a celkově využiji vlastně asi vše.

Penam žitno pšeničný toust - 500g, 29,90Kč
Tousty mám ráda a toustový chléb se u nás rozhodně neztratí. Tento obsahuje vysoký podíl žitné mouky a má vysoký obsah bílkovin, je vyroben podle Cechovní normy a najdete v něm slunečnicová semínka. Penam má nejlepší tousty za mě.

Havlík tyčinky cibulové - 90g, 14,90Kč
Miluji tyčinky od Havlíka, takže ze sáčku jsem měla opět radost. Asi jsem zatím měla jen ty obyčejnější jako jsou solené apod, takže ráda ochutnám i jiné příchutě. Pokud máte podobné zobání rádi, tak Hvalíka doporučuji, jen bych ocenila větší balení :D

Hellmann`s Avocado Oil -280ml, 79,90Kč
Z čeho jsem úplně nadšená, tak je majolka s avokádovým olejem. Nemusím kečup, tatarku v nouzi a preferuji právě majonézu od Hellmann`s, takže tohle mě hodně potěšilo a jsem velmi zvědavá na chuť. Tahle varianta by měla být odlehčená a ideální zkrátka ke všemu.

Rej Rejfínci - 20g, 17,90Kč
Kukuřičné křupky mají tvar delfínů a můžete vybírat hned z několika příchutí. V boxu se nachází jahodové, ale k dostání jsou i borůvkové a mangové. Tohle vůbec neznám, sice jsou určené dětem, ale až mě bude honit mlsná, tak ochutnám.

Studentská pečeť mléčno hořká - 180g, 63,90Kč
Dříve jsem Studentskou pečeť neměla ráda, ale je to už nějaká doba, co si ji dám fakt s chutí, třeba taková malinová je výborná, ale chutná mi i klasická mléčná či hořká a pokud se nemůžete rozhodnout, tak teď je právě v prodeji tahle duo. Akorát mě dostává, za jakou cenu se pečeť prodává...

Mentos žvýkačky Pure Fresh - 30g, 24,90Kč
Mentos přichází s novými příchutěmi zvýkaček a to s jahodou a citronem. Mají tekuté jádro, jsou bez cukru a obsahují výtažek ze zeleného čaje. Žvýkačkám tolik nedám, ale ochutnám a dále potěší mamču.

Birell Cola a Citronáda - 500ml, 22,90Kč
Birell má nové limči. Jsou bez chemických konzervantů, barviv a s menším obsahem cukru. Citronáda má být klasicky nakyslá a Cola obsahuje extrakt z kolového oříšku, díky čemuž má bohatou chuť. Od Birellu mi strašně chutná ta řada Botanicals, ta se vážně povedla, takže novinky si dám ráda.

+ v boxu měl každý i nějaký ten produkt či produkty navíc a já našla raw tyčinku od značky Bombus s příchutí kokos & maracuja, která se v boxu objevuje docela často. V nouzi si dám, ale že by mi vyloženě chutnala, to ne. Máte tip na dobré raw tyčinky? Druhým produktem bylo lízátko Chupa Chups 3D Tropical Fizz, tahle 3D lízátka jsou moc dobrá, takže též potěšilo.

+ časopis Šikulka, který ocení snad dítka v práci

Líbí se Vám obsah?
Co by Vás potěšilo?

12 komentářů:

  1. Já mám ten svůj ještě na poště. Ne odolala jsem a přečetla už 2 články o obsahu a upřímně - nic moc. Mimochodem - mrkni se na datum spotřeby tousťáku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si včera plísně, takže jsem koukala na datum, ale věřím, že to budou řešit, v tomhle to funguje vždy dobře.

      Vymazat
  2. Přesně tato tyčinka je má nejoblíbenější :) Chutnají mi raw tyčinky z Lidlu

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla k boxu vlastně tři výhrady
    - přišel pozdě - s tříměsíčním odstupem od posledního (ten byl v listopadu)
    - toustový chleba měl doporučenou spotřebu 26.2., tj. v den kdy balík dorazil (a to mi ho předal pošťák, neležel mi na poště); no ale už jsme většinu snědli a přežili jsem :D
    - ty doplňující produkty (stejně jako ty jsem měla tyčinku a lízátko) mi přijdou jako vyklízení skladů, měli je dát do věrnostního programu (tam je hrozně malá nabídka, když se člověk netrefí na zahájení objednávání, tak na něj buď nezbyde nic nebo ne to, co by chtěl).
    Jinak mám hodnocení taky už na blogu, tak se můžeš kouknout ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to je minimální trvanlivost, takže pokud mu nic není, tak není problém, já si včera všimla plísně, takže jsem koukala na datum a určitě to budou řešit, chápu, že se to dá přehlédnout.
      Vyklízení skladu mi nevadí, věrnostní program málokdy stíhám, takže tohle beru naopak jako dobrý krok.

      Vymazat
  4. Tentokrát mi přijde, že tam toho je docela málo. :) Ale využila bych zase všechno :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Mně by tam vadily akorát ty Birely. Žvýkačky bych taky zrovna nemusela, takže nic moc obsah. Ale zbytek bych taky využila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Birelly jsem naopak zvědavá a žvýkačky dostane mamča :)

      Vymazat
  6. Ahoj, boxík už jsem měla možnost vidět a tentokrát mi přijde skvělý, tedy pro mé potřeby. Líbí se mi, že jsi odběr "nevzdala" a vytrvala, to mě to nevydrželo. Krásné fotky, mají super světlo. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mé potřeby mi také přijde fajn, obsah fajn :) A děkuju za pochvalu :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...