Rituals - Relax se řadou The Ritual of Jing

Značka Rituals má novou kolekci s názvem The Ritual of Jing, která je inspirována starodávným čínským Jing, které představuje ticho, klid a odpočinek. Právě ke klidnému stavu mysli a odpočinku je kolekce určená. Najdete v ní levanduli, lotos, jujube či santalové dřevo.

Celá tahle kolekce se rozděluje ještě na dvě podřady a to Relax a Sleep. V řadě Sleep najdete například masážní svíčku, bylinný čaj, noční masku na ruce, nebo sprej na polštář. Zkrátka uklidňující produkty, které Vám pomůžou ke klidnému spánku. Naopak Relax zmírňuje stres a navozuje pocit klidu.

Hydratační lotion na ruce 
Tento krém na ruce je s vůní lotosu, který je symbolem míru a jujube, jehož semena se v čínské medicíně používají ke snížení stresu a klidného stavu mysli. Nedokážu říct, zda vážně voní krém po lotosu a jujube, ale vůně je příjemná a vážně taková relaxační. Popsala bych ji jako květinovou, lehce pánskou vůni s nádechem marcipánu. Zvláštní kombinace, ale tak nějak mi voní.

Krém má docela lehoučkou texturu, která se dobře roztírá a okamžitě se do pokožky rukou vsákne. Nezanechává žádný mastný ani lepivý film, ale pouze provoněné ruce. Uživatelsky se jedná o velmi příjemný krém.

Pokud máte ale hodně suché ruce, tak dle mého stačit nebude. Absolutně u mě nezvládá záděrky a aby ruce byly neustále jemné a hebké, tak je potřeba krém aplikovat minimálně dvakrát denně. Navíc mi přijde, že kdykoliv ruce umyju, tak je třeba zas hned mazat, protože ta výživa vlastně není nijak hloubková. Jakmile ale Vám stačí obyč namazání během dne, tak je fajn.

Tělový peeling
Peelingy já mám strašně ráda, hlavně jsou to produkty, které zrovna nemám v zásobách, světe div se, takže když jsem našla v krabičce od #aromegirls právě velké balení peelingu, byla jsem nadšená, tohle já fakt můžu.

I peeling je s vůní lotosu a jujube a voní nádherně. Samotný peeling už je hutný a krémový se spoustou drobných částeček, což jsou bambusová zrníčka. Zrníčka jsou spíše jemnější, ale je jich tam vážně spousta, v podstatě je to až takový písek, takže právě díky tomu pokožku pěkně obrousí i přes svoji jemnost.

Funguje dobře. Pokožka není podrážděná, vysušená, ale zároveň tedy neposkytuje ani žádnou větší péči. Za mě spokojenost, dá se použít v pohodě i na dekolt, nesedře z kůže, ale přesto pěkně zjemní a zbaví odumřelé kůže.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jaké preferujete peelingy?
Zaujala Vás řada?

10 komentářů:

  1. Už jen pro tu vůni bych si na tyhle produkty dala určitě říct, hlavně ten peeling by mně lákal, už jen tím, že je jemný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš raději jemné eelingy, tak tenhle je dokonalý :)

      Vymazat
  2. Tělový peeling i krém na ruce mě hodně zaujali. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zaujal krém na ruce - přiznám se, že hlavně balením (a taky tím, jak jsi to nafotila ;-)) - ta tuba má krásnou barvu a je taková elegantní. A mně by asi i stačil - jsem zvyklá si ruce mazat několikrát denně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě je moc fajn a neváhala bych :)

      Vymazat
  4. Oba produkty vyzeraju lákavo, ale ako čitam, krem by mojim večne suchým rukám nevyhovoval. Tak možno aspon ten peeling. Inak Rituals mám rada, ale už dávno som od nich nič nemala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš hodně suché ruce, tak by určitě nestačil, chce to mazat pořád.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...