Yves Rocher - Inovované balzámy na rty

Hezký den!
Doufám, že karanténu zvládáte ještě v dobré psychické pohodě, jste v pořádku a pokud možno doma. Já tenhle týden mám ještě volno a když tak koukám na ta narůstající čísla, tak předpokládám, že doma budu i nadále. Myslím i na rodiče, co se teď učí s dětmi. Stačilo mi to tři dny po zavření škol a byla jsem zralá na to, stát se alkoholikem a bylo mi úplně do breku :D Vůbec si nedovedu představit, že půjdu do práce a třeba do června budu denně dělat s dětmi všechny úkoly.

O víkendu sněžilo, ale dneska si dáme článek plný už vyletněných fotek a vlastně i vůní. Doufám, že se udělá zas teplo, ono to sluníčko působí také lépe na psychiku a možnost jít na zahradu, nebýt zavřená jen doma a nemrznout u toho, je fajn.

Yves Rocher má nové balzámy na rty. Určitě znáte starší verze, které byly za mě super, avšak tyto inovované balzámky mají přírodnější složení a ty vůně, to se vážně povedlo. V nabídce je celkem šest kousků, tři bezbarvé a tři tónovací.

Bezbarvé kousky zastupuje karité, kokos a vanilka. Z těchto jsem si jednoznačně zamilovala kokos, což mi bylo jasné ještě předtím, než jsem přičichla. Kokos mám ráda snad v každé podobě a jakmile k balzámku čichnu, tak úplně vidím dovolenou, moře, sluníčko.

Karité je za mě zas naopak teplejší oříškovo-olejová vůně, ideální třeba na zimní období. Pokud si na vůně nepotrpíte, tak vanilka bude tím pravým. Osobně vanilkové vůně nevyhledávám, přijdou mi takové nijaké a i tenhle balzám je hodně neutrální a vlastně i téměř bez parfemace.

Všechny parfemace jsou velmi povedené, autentické. Nic chemického, ale opravdu mňam vůně, stačí si jen vybrat a nešlápnete vedle. Balzámy jsou příjemně měkké, po rtech dobře kloužou, ale zároveň nejsou příliš mastné a nerozpíjí se, takže ani barevné verze nedělají žádnou neplechu.

I tady mám jasného favorita. Malina, to je božská vůně, sladká a šťavnatá. Pozadu nezůstává ani ostružina, která má také super vůni a ač mango mi v tubě vůbec nevonělo, tak po použití jsem hned změnila názor, protože i to se moc povedlo.

Barevné balzámky mám ráda, kolikrát chci barvu na rtech, ale zároveň nemám náladu na výraznou rtěnku, kterou navíc budu muset hlídat či nemám rty v dokonalé kondici a právě v těchto případech jsou tónovací balzámy dobrá alternativa. Nádherně vypadá ostružina, to je přesně moje barvička. Mango už je dle mého spíše na domácí použití, ta oranžáda je dost výrazná.

Balzámky stojí 79Kč a rozhodně stojí za to. Jsou příjemné, nádherně voní a hlavně i super hydratují. Rty jsou v bezvadném stavu, nedělají se mi koutky, na které trpím a ještě nahradí rtěnku, když je potřeba.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás balzámy?
Barevné či bezbarvé?

12 komentářů:

  1. Mám ráda jak zabarvené balzámy, ale častěji určitě sahám po těch klasických. Balzámy od YR jsou super, měla jsem jich i několik. Naposledy jsem dala kamarádce tu vánoční limitku a když jsme pak spolu mluvily, říkala, že ho miluje a že je to nejlepší balzám co měla. Takže určitě zajdu do obchůdku pro další varianty pro ni. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak půl napůl, mám ráda jak ty klasické, tak zabarvené a tyhle se mi zalíbily všechny..takže až tohle všechno, co se děje poleví a doufám, že to bude brzy, tak si bude třeba udělat odměnu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odměnu to určitě chce a věřím, že zrovna balzámky potěší :)

      Vymazat
  3. Tyhle balzámy mi v YR nějak unikly. Vypadají zajímavě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to novinky, takže se teprve dostávaly do obchůdků :)

      Vymazat
  4. Ani jsem nevěděla, že YR mají tyto nové balzámky :) Já jsem dřív měla hodně ráda barevné balzámy, ale teď už používám jedině bezbarvé :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú úplne perfektne, ani neviem, ktorý by som vyskúšala ako prvý (ale určite tie bez pigmentu, nemám rada farebné balzamy :D).

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...