Spotřebováno za březen 2020

Po delší době tu mám o něco slabší spotřebu. Sice výsledné číslo je patnáct kousků, které ale tvoří jednorázové masky či vzorková balení. Čekala jsem toho více, protože u spousty produktů jsem téměř u dna, ale zasekla jsem se kvůli alergii a to hlavně u pleťovky. Potrápila mě zas hodně velmi rozjetá alergická reakce, kterou jsem musela řešit kortikoidy a i tak to nepomohlo. V době, kdy mám tu pleť hodně podrážděnou, tak mi kolikrát nesedí ani kousky, které jsou jindy v pohodě. Takže těch rozdělaných krémů a olejů, šílené. Navíc já nesnáším mít rozděláno více kousků od jednoho druhu produktu, takže tohle moje perfektcionistické já nezvládá :D

Za duben tedy toho očekávám mnohem víc. Ráda bych dodělala právě rozdělané pleťové krémy, odličováky a vlastně i krémy na ruce a balzámy na rty, kterých mám též rozděláno více. Něco už došlo a předpokládám, že i u spousty dalších se snad také zvládnu na dno podívat.

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Objevuje se tu pravidelně, kupuji stále dokola několik let. Jeden z mála produktů v této kategorii, který mi maximálně vyhovuje. Navíc 500ml stojí pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

2. Dermacol pěna do koupele Winter Dream (Recenze) - Krásná vůně vanilkových rohlíčků a kokosu, která provoněla koupelnu, pokožku nevysušovala a vytvářela pěknou pěnu, která vydržela dlouhou dobou, milé překvapení.
Koupila bych znovu: ANO

3. Manufaktura tělový olej s růží (Recenze) - Olej se skvěl vystřebával a nezanechával žádný mastný či lepivý film. Uživatelsky vážně příjemný kousek, který jemně voněl po růžích a dokonale hydratoval. Navíc měl praktickou střičku.
Koupila bych znovu: ANO

4. a 5. Balea cukrovo-olejové tělové peelingy Apple & Plum (Recenze) - Roztomilé balení a nádherné autentické vůně. Textura byla ale dost olejová a chtělo to prvně peeling promíchat. Krásně pokožku vydrhly, ale nesedřely a díky olejům i vyživovaly.
Koupila bych znovu: ANO

6. Garnier maska na vlasy Botanic Therapy Coco & Macadamia (Recenze) - Skvělá maska s hutnější konzistencí, která vlasy nádherně zjemnila, vyživila a celkově ty vlasy vypadaly tak nějak lépe. Nádherně voněla po jemnějším kokosu.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher detoxikační ochranný ocet (Recenze) - Tenhle kousek jsem si hodně oblíbila. Vlasy po octu byly takové silnější a hlavně příjemně svěží. Prima kousek navíc ve vlasové péči.
Koupila bych znovu: ANO

8. Weleda mandlový pleťový olej (Recenze) - Chjooo, druhé balení pryč. Tenhle olejíček je božský pro citlivou pleť, vůbec ji nedráždí, naopak zklidňuje. Ideální nejen klasicky místo krému, ale i třeba na odličování. Krásně navíc voní po marcipánu.
Koupila bych znovu: ANO 

9. Saloos regenerační obličejový olej Levandule (Recenze) - Také moc fajn olejíček na citlivou pleť, kterou zklidňoval a vyživoval. Používala jsem i několikrát denně a neucpával pleť, což oceňuji, občas mi to olejíčky od Saloos dělají.
Koupila bych znovu: ANO

10. Saloos regenerační obličejový olej Neroli (Recenze) - Na Saloos ještě chystám článek, jelikož mám doma právě několik menších balení. Tehle olejíček opět super na citlivou pleť, jen má docela výraznější parfemaci.
Koupila bych znovu: ANO

11. Saloos ricinový olej (Recenze) - Na pokožku skvělý olej, výborně promastil, vyživil a měl hutnější texturu. S řasami nic nedělal, ale v menším množství byl docela ok na vlasové konečky, které hydratoval.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. 7th Heaven 24K zlatá maska Renew You (Recenze) - Skvělá maska, která sedla i citlivé pleti. Nejen že krásně vyživila, ale i pěkně zklidnila a zredukovala začervenání. Hodně napuštěná, takže sérum, které zbylo, jsem používala i jen tak.
Koupila bych znovu: ANO 

13. 7th Heaven zlatá maska na váčky pod oči Renew You (Recenze) - I tady platí, že polštářky pěkně zklidnily, redukovaly začervenání, vypnuly a vyživily. Dala jsem před aplikací do lednice a božsky chladily. Séra opět více, takže se dalo použít i poté bez polštářků.
Koupila bych znovu: ANO

14. 7th Heaven maska proti stárnutí na bambusovém ubrousku Renew You (Recenze) - Bohužel tadyta maska nedělala nic. Po sundání jsem nezaznamenala naprosto žádný rozdíl.
Koupila bych znovu: NE

15. 7th Heaven hloubkové čištění pórů Renew You (Recenze) - Maska neštípala, nepnula a po použití byla pleť nádherně heboučká a vyčištěná tak, že až vrzala. Balení vydrželo na dvě až tři použití.
Koupila bych znovu: ANO

Máte rozděláno více kusů najednou?
Znáte některý produkt?

8 komentářů:

  1. Dřív jsem měla rozděláno více kusů, teď už jedu systém jeden a až ho dopotřebuji, tak další. Měla jsem Baleácké peelingy a Dermacol Winter Dream, ale ve formě sprcháče a všechno to byly úžasné vůně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrát neznám vůbec nic. Od Garnieru jsem měla šampon se stejnou parfemací jako ty masku a byl docela příjemný.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Tie Balea peelingy vyzerajú veľmi dobre! Ešte som ich nevidela, sú v bežnej ponuke, alebo to bola nejaká limitka?

    OdpovědětVymazat
  4. Od Garnier masku na vlasy jsem měla a byla docela fajn. :) A hlavně mě zaujali produkty od Balea ty cukrové peelingy :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...