Yves Rocher - Detoxikační ochranná řada na vlasy

Yves Rocher inovoval svoji vlasovou péči a přišel nejen s novinkami, ale i s novými kabátky a lepším složením. Vlasová péče je bez silikonů, složení snadno biologicky odbouratelné a obaly 100% recyklovatelné.

Díky holkám z arome.cz jsem měla možnost si vybrat sama, jakou řadu chci zkusit a jednoznačně u mě vyhrála detoxikační. Detoxikační kosmetika je poslední dobou v kurzu a jelikož žiji ve městě, tak mě rozhodně zaujala. Vůně je taková svěží, lehce štiplavá, ale ne nepříjemná.

Ochranný kondicionér
Detoxikační řada chrání a čistí vlasy před kouřem, prachem, výfukovými plyny a jiným znečištěním, které na Vás číhá ve městě.

Řada obsahuje výtažek z rostliny agáve a má za úkol podporovat mikrocirkulaci pokožky, díky čemuž můžou vlasy růst rychleji a být zdravější. Výtažek ze semen moringy je zas bohatý na proteiny a má čistící vlastnosti.

Kondicionér je naprosto úžasný. Má hodně hutnou, krémovou konzistenci, která se do vlasů super aplikuje a hned po aplikaci cítíte, jak bezvadně je vyživuje. Vlasy je nádherně heboučké, nezatížené, vzdušné a jdou krásně rozčesat.

Detoxikační vlasový peeling
Na tenhle kousek jsem byla neskutečně zvědavá, protože vlasový peeling jsem ještě nikdy neměla, takže pro mě úplná novinka. Používá se jako první krok ještě před aplikací šamponu. 

I v peelingu najdete výtažek ze zrn moringy a agáve. Peeling obsahuje přírodní sůl, docela velké kousky, které se po styku s vodou rozpouští, takže jsem si říkala, že to bude fakt super a těšila se. Je hodně hutný, gelovo-krémový a má lepivější texturu.

Bohužel za mě docela zklamání. Vůbec se mi nedaří s ním pořádně dostat k pokožce hlavy přes vlasy. Spotřebuji ho obrovské množství a stejně je to celkem problém. Podle mě více bude fungovat u krátkých či řidších vlasů. Na druhou stranu se asi neztratí v případě, že použijete větší množství laku, suchého šamponu či jiných stylingových produktů a budete je potřebovat z vlasů pořádně dostat.

Detoxikační ochranný ocet
Dva již zmiňované výtažky jsou ve složení samozřejmostí. Já již zkoušela malinový ocet, který mě zatím moc neoslovil, takže ani tady jsem nečekala kdovíjaký zázrak a on je tento ochranný docela fajn.

Ocet koupíte ve dvou velikostech a tohle větší balení mi přijde kvůli aplikaci lepší. Má v sobě pár malých dírek, kterými toho nevyteče zbytečně moc a množství se fakt dobře reguluje, což u toho menšího mi to přijde horší.

Používá se jako poslední krok a oplachuje se. Jak po kondicionéru mám vlasy neskutečně jemné, tak po octu trochu zhrubnou, ale zas jsou na dotek mnohem silnější, což je super. Lesk tam nějaký bude, ale dle mého není prioritní a nijak extra velký, spíše jsou vlasy takové svěžejší.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste detoxikační řadu?
Máte zkušenost s vlasovým peelingem?

12 komentářů:

  1. Malinový ocet YR je pro mně osobně zase super, kupuji si ho znovu a znovu. Docela ráda bych vyzkoušela i tenhle ochranný.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, krásný pátek přeji, ty jsi mě dneska tak navnadila, že jsem šla do Yves Rocher a mám denní a noční péči pro plet, na vlasy nedošlo, ale i tak jsem spokojená. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mne kondicionér. Chystám se využit jejich letní kupon 2+1 na vlasovou kosmetiku, tak po něm možná sáhnu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky nějaký šampon z této nové řady, ale ten zatím čeká na vyzkoušení. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě je ten peeling jednička a kupuji si ho stále dokola. Nemám ho spíš na pokožku hlavy, ale na vlasy samotné. Podle mě je spíš teda na ty vlasy, aby je zbavil nečistot, navíc je zjemní jako kondicionér. Zkrátka a dobře mi hodně vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle popisu na pokožku, tak očekávám, že to zkrátka půjde, ale pořád bojujeme.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...