Spotřebováno za duben 2020

Stejně jako minulý měsíc, tak i za duben tu mám spíše slabší spotřebu, ač se to tedy nezdá, ale spoustu toho tvoří převážně vzorky a menší balení, které se daří redukovat a pokračuji v tom i nadále. Chtěla jsem toho dodělat mnohem víc a to i z řad dekorativky, ale kvůli alergii to fakt vázne.

Za květen ale předpokládám hned několik krémů, že se tu objeví, dochází mi právě všechny na citlivou pleť a pak už asi jen klasická tělovka, také to zřejmě nebude žádná sláva. Za duben jsem dopoužívala rovnou tři balzámy na rty, to je vždycky super, protože těch mám furt habaděj a pak od všeho něco, tak jdeme na to.

1. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Winter Dream (Recenze) -  Gel měl středně hutnou konzistenci, dobře pěnil a nevysušoval. Voněl sladce po kokosu a vanilkových rohlíčkách. Vůně moc příjemná, ale docela brzy jsem se ji nabažila.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

2. Jarischova voda (Recenze) - Na několik doporučení jsem si koupila tuhle vodu v lékárně na citlivou pleť a je skvělá. Pěkně zklidňuje, osvěžuje a celkově mi na tu citlivou pleť s ekzémem přijde super.
Koupila bych znovu: ANO

3. Natura Siberica něžný peeling obličeje (Recenze) - Úžasný peeling s příjemnou krémovou texturou a spoustou drobných zrníček, která pleť nepodráždila, ale zároveň pěkně zbavila odumřelé kůže. Hodně mi seděl i na citlivé pleti a božsky voněl po marcipánu.
Koupila bych znovu: ANO

4. Oriflame krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold (Recenze) - Nádherná vůně medu zjemněná mlékem, teplá, fakt povedená. Krém měl konzistenci jak puding a působil svěže. Strašně špatně se ale vstřebával a strašně lepil a kvůli tomu bych ho znovu už nechtěla.
Koupila bych znovu: NE

5. L`Occitane krém na ruce Mandle (Recenze) - Krém na ruce je strašně příjemný, lehoučký, dobře se roztírá, není mastný a krásně voní po marcipánu a vůně se drží. Hydratace je ale těžce průměrná, na velmi suché ruce nestačí.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

6. Saloos bio regenerační obličejový olej Meduňka (Recenze) -  Olejíček jsem používala na podrážděnou pleť a pěkně hydratoval a zklidňoval. Meduňka voněla velmi jemně a klidně bych brala větší balení.
Koupila bych znovu: ANO

7. Saloos hydrofilní odličovací olej Granátové jablko (Recenze) - Používám rovnou ve sprše, kdy nanesu do dlaní a poté na vlhký obličej. Odlíčí skvěle i oční make-up, jen trochu zanechává mlhu v očích, ale není to nic strašného.
Koupila bych znovu: ANO

8. Eucerin hydratační oční krém Aquaporin Active (Recenze) - Výborný oční krém s lehoučkou texturou, dobře vstřebatelný a nemastný. Měl skvělý aplikáor, který příjemně chladil, hezky hydratoval a redukoval tmavé kruhy. Jeden z nej krémů.
Koupila bych znovu: ANO

9. Sebamed zpevňující tělové mléko Q10 Anti-Ageing (Recenze) - Z tohohle malého balení jsem toho moc nepoznala, ale mléko jako takové bylo lehké, dobře se vstřebávalo, nelepilo, ale třeba vůbec nezvládlo zklidnit pokožku po holení.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Sebamed mycí emulze Anti Dry (Recenze) - Vytvářela jemnější pěnu a byla vhodná i na mytí obličeje, nejen těla. Vůně neutrální, čistá, takže určitě moc fajn pro citlivou pokožku.
Koupila bych znovu: ANO

11. Sebamed sprchový gel Fresh (Recenze) - Sprcháč byl řídký, jemně napěnil a nevysušoval. Vůně byla svěží, mentolová, což já úplně nemusím, i když na léto příjemná vůně pro někoho, kdo mentol má rád.
Koupila bych znovu: NE

12. Sebamed kondicionér na vlasy (Recenze) - Na kondicionér docela dost řídký a ve výsledku takový neurazí, ale ani nenadchne. Vlasy jdou po něm rozčesat, ale nic víc vlasům nedodá.
Koupila bych znovu: NE

13. Gabriella Salvete Glitter Mineral Powder (Recenze) - GS mám ráda, ale tohle bylo strašný. Jedině plus asi celkem dobrá pigmentace, ale pudr šíleně prášil a vůbec nic nevydržel, během dopoledne se úplně ztratil z obličeje.
Koupila bych znovu: NE

14. Oriflame zázračný kelímek Černý rybíz (Recenze) - Tyhle kelímky jsou fajn. Černý rybíz voněl sladce, ale zároveň nakysle. Používám na rty, tak i třeba na nehtovou kůžičku či na paty, kde je zrovna třeba.
Koupila bych znovu: ANO

15. Labello Lip Butter Blueberry Blush (Recenze) - Úžasné máslíčko na rty, to jsem měla strašně ráda. Na rtech neskutečně příjemné, hezky hydratační a a překrásně vonělo jako borůvkové žvýkačky.
Koupila bych znovu: ANO

16. Blistex balzám na rty Triple Butters (Recenze) - Perfektní balzám, který bezvadně pečoval i o velmi suché rty, které dal dohromady a pomáhal s popraskanými koutky. Hydratace na jedničku a nádherně olejovo-máslově voněl.
Koupila bych znovu: ANO

17. PurenSkin pleťová maska Firming Mask (Recenze) - Velmi příjemná maska, plátýnko dobře drželo, bylo dost napuštěné a pleť nedráždilo. Po použití byla pleť krásně svěží, hydratovaná a rozzářená.
Koupila bych znovu: ANO

18. T: by Tetesept sůl do koupele Porce lásky (Recenze) - Skvělá sůl, která vodu obarvila do fialovo-růžové barvy a nádherně voněla po šampusu a černém rybízu. Nevysušovala, naopak mi pokožka přišla hezky vláčná.
Koupila bych znovu: ANO

19. T: by Tetesept sůl do koupele Porce štěstí (Recenze) - Tohle byla naopak sladká broskvová vůně s kapkou vanilky a vodu obarvila do sytě oranžové barvy. Tyhle soli mě hodně bavily.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly Vy?
Líčíte se doma?

16 komentářů:

  1. Já se líčím málo i normálně. V současnosti se líčím, až když jdu ven se projít - což se snažím denně. Pokud nevytáhnu paty z domu (nebo max. s odpadkama), což se taky občas stane, tak se nelíčím vůbec. A nelíčím se ani teď, když jsem na chalupě.
    Z tvého přehledu znám tu pomádu Blistex - mám ji doma rozpoužívanou a je skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se běžně líčím i doma, zkouším třeba nové kousky, nebo používám to, co mi zas tolik nesedí, takže mě štve, že jsem se teď líčit nemohla.

      Vymazat
  2. Znám sprchový gel od Dermacolu, ty mám obecně moc ráda. A pak produkty na rty-zázračný kelímek, Blistex i máslíčko Labello, všechny tři taky skvělé.

    OdpovědětVymazat
  3. Zázračné kelímky Oriflame jsou to nejlepší co jsem na rty vyzkoušela. :) Kupuji opakovaně. Tetesept porce štěstí jsem měla a byla skvělá.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Tak moje spotřeba za duben byla jen 5 produktů :D Dekorativku nepoužívám teď skoro vůbec. Od Sebamed jsem taky měla jeden vzorek sprcháče, Fresh verzi a taky to není můj šálek kávy. Spíš mám ráda ovocné vůně.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kelímky od Oriflamu jsou skvělé. Líbí se mi, jak přichází stále s novými vůněmi.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Mám skusenost akurát s Labello maslom na pery, mala som kedysi vanilku, bolo super, akurat mne strašne vadi u týchto produktov, že sa musia nanášať prstami...
    Zázračne vajičko - tak to je klasika - to asi už vyskušal každý. Ja som najnovšie zistila že velmi dobre zaberá na herpesy na ustach :-)
    Inak doma sa ličim, ale minimálne a nie každý den. Upravim hlavne obočie, dam riasenku a stači. Ziadny makeup, rozmyšlam, že už som ho snad 2 mesiace na tvari nemala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na opary, jo? To jsem nezkoušela, mě hodně na opary pomáhá Lip Relief Cream od Blistexu a teda prášky beru no :D

      Vymazat
  7. Ty jo, já jsem za duben nedobrala snad nic...ostudaaaa!
    I když vlastně jo, pure clay masku od Lorealu! Yes!

    OdpovědětVymazat
  8. Plno skvělých produktů a hlavně tipů, co vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...