Spotřebováno za květen 2020

Ač novinek přibyla spousta, tak díky pravidelné spotřebě překvapivě krabice se zásobami docela prořídly. Snažím se co nejvíce držet toho, že mám od každého otevřen pouze jeden produkt, max dva kvůli testování, ale nesnáším mít rozděláno třeba pět řasenek, dvacet sprcháčů atd, takže i díky tomuto systému fakt spotřebovávám.

Čeho mívám otevřeno více a spotřebovala jsem rovnou tři kousky, tak jsou pleťové krémy, tam hodně záleží na stavu alergie a toho, co ta pleť zrovna potřebuje. Jelikož jsem dva měsíce měla silnou alergii a hodně podrážděnou pleť, tak jsem furt mazala a mazala, což je na krémech vidět. Jinak tu mám něco na tělo, na vlasy a další balzámy na rty. Uvidíme, jak na tom bude červen.

1. Garnier Botanic Therapy šampon Coco Milk & Macadamia (Recenze) - Šampon byl fajn, vlasy se po něm nemastily, už samotný šampon je pěkně zjemnil, byly po použití heboučké, nadýchané a lesklé.
Koupila bych znovu: ANO

2. Garnier Botanic Therapy balzám Coco Milk & Macadamia (Recenze) - I balzám byl moc fajn. Vlasy zjemnil, nezatěžoval a šly krásně rozčesat. Celá řada navíc krásně, jemně voní.
Koupila bych znovu: ANO

3. T: by Tetesept pěna do koupele Odpočinek (Recenze) - Pěna měla hezkou květinovou vůni a vodu lehce obarvila do fialova. Pěny je potřeba použít více, vytvoří velmi bohaté bublinky, které ale docela rychle spadnou a zůstane spíše jemnější pěna, která ale drží dlouhou dobu.
Koupila bych znovu: ANO

4. T: by Tetesept pěna do koupele Pro mě (Recenze) - Vlastnostmi je úplně stejná jako předchozí varianta. Tahle verze nádherně voněla po fíkovém mléku, fakt božská vůně, kterou jsem si zamilovala.
Koupila bych znovu: ANO

5. I Love... tělové máslo Strawberries & Cream (Recenze) - Máslo mělo konzistenci spíše krému, které se dobře roztíralo a pěkně vstřebávalo bez pocitu mastnoty či lepení. Hydratace nebyla vůbec špatná a překvapivě i vůně se povedla, taková jogurtová, příjemná.
Koupila bych znovu: ANO

6. Fa deodorant ve spreji Grapefruit & Lychee (Recenze) - Nádherná vůně, ale jinak deodorant totálně k ničemu, vůbec nefungoval a nejhorší mi přišlo, že podpaždí s ním bylo šíleně mokré, lepší nepoužít nic.
Koupila bych znovu: NE

7. Manufaktura sprchový gel Jahoda & bezový květ (Recenze) - Příjemný sprchový gel, Manufaktura už je u mě taková klasika. Sprcháč nevysušuje, dobře pění, umyje a vůně byla jemná, sladká.
Koupila bych znovu: ANO 

8. Tesori d`Oriente parfémová voda Ayurveda (Recenze) - Tohle je silnější, orientální vůně, která mi docela voněla, ale vyloženě můj styl to není. Vůně je dost cítit, ale rychle vyprchává, na oblečení se ovšem drží dobře.
Koupila bych znovu: NE

9. Uriage výživný krém na obličej Xémose (Recenze) - Naprosto dokonalý krém na podrážděnou a citlivou pleť, který mi hodně pomáhá v době alergie. Je mastnější, neskutečně příjemný a krásně pleť zklidňuje a vyživuje. Rozhodně top krém, který potřebuji koupit znovu, protože je to jistota, která vůbec nedráždí, jen pomáhá.
Koupila bych znovu: ANO

10. Ryor krém s amarantovým olejem (Recenze) - Další boží krém, který je lehoučký, ale zároveň poměrně mastný a nádherně pleť vyživoval a zklidňoval, to byla úplná slast pro citlivou pleť.
Koupila bych znovu: ANO

11. Garnier Botanical Cream s růžovou vodou (Recenze) - Tohle mi napak moc nesedlo, jakmile byla pleť ok, tak i krém byl ok, ale pokud byla podrážděná, tak ji ještě dorazil. Bohužel za mě tohle nee.
Koupila bych znovu: NE

12. Astrid hloubkově čisticí pleťová maska Citylife Detox (Recenze) - Maska mě docela štípala, ale pleť nepodráždila. Po zaschnutí šla bezvadně sloupnout a pleť byla po použití jemnější, hladká, vyčištěná a oceňuji praktické balení.
Koupila bych znovu: ANO

13. Ryor saténové hydratační sérum s ceramidy (Recenze) - Přes počáteční rozpaky jsem si sérum naprosto zamilovala. Má olejovější, opravdu saténovou konzistenci, která na pleti byla neskutečně příjemná. I podrážděnou pleť zklidňovalo a pomáhalo s hydratací.
Koupila bych znovu: ANO 

14. Ryor balzám na rty s rýžovým olejem a japonskou třešní (Recenze) - Balzám mi hodně pomohl se suchými rty a popraskanými koutky. Dobře hydratuje, je tak akorát měkký, jen vůně mě moc nenadchla.
Koupila bych znovu: ANO

15. Yves Rocher balzám na rty Vanilla (Recenze) - I YR má super balzámy na rty, které dokonale hydratují, jsou příjemné a poradí si i s koutky. Vanilka je sladká, neutrální vůně, kterou asi nic nezkazíte.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly?
Znáte některý můj kousek?

14 komentářů:

  1. Láká mně to tělové máslo I love..., dvojka na vlasy od Garnier, sprchový gel Manufaktura a balzám na rty YR..jen nemít doma tolik jiných zásob:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte nič s toho čo si vypotrebovala som nikdy nemala ale to telové mlieko od I love by som chcela skúsiť. Ja som zatiaľ vypotrebovala len AP24 pastu ale mám novú :D

    VIKTORIÁNSKA MÓDA V MODERNOM ŠATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máslo nebylo vůbec zlé, ráda bych zkusila ještě další kousky od značky.

      Vymazat
  3. Znám jen deodorant od Fa, ale už bych si tuto značku asi nekoupila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem kondicionér od Garnieru a nebyl špatný, zbytek mi rukama neprošel.

    OdpovědětVymazat
  5. Některé produkty znám, ale sama jsem vyzkoušela jen šampon a kondicioner Garnier, bohužel mým vlasům to vůbec nesedlo.

    OdpovědětVymazat
  6. Astrid masku jsem měla a byla docela fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivujem ta ze tak rychlo vies minat balzamy na pery..mne trva niekedy roky a roky hehe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mi teď mizí, ale zas spousta je už načnutá, tak nespotřebovávám najednou celý.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...