Labello - Balzám na rty Original

Balzámy na rty se u mě točí v jednom kuse. Používám je opravdu pořád, vždy mám nějaký v kabelce, u počítače, ale i u postele a mažu denně několikrát. I když je používám neustále, spotřebovávám, tak jich mám doma šílené množství, ale věřím, že nejsem jediná.

Labella jsou taková největší klasika, pamatuji z dětství, že jsem měla nějaké třešňové a z něj šíleně rudé rty a milovala jsem ho :D Na zoubek se ale podíváme té největší klasice a to verzi Original. Ta se nachází v modrém obalu, ale já tu mám nějakou limitku třpytivou. Stejně jako klasický krém, tak i klasické Labello se občas dočká limitovaného kabátku.

Balzám má o rty intenzivně pečovat a chránit je až po dobu 12 hodin a to díky bambuckému máslu a panthenolu. Zabraňuje vysušování, praskání a hrubé kůži. Nově je balzám bez minerálních olejů.

Musím uznat, že ta hydratace je dokonalá. Tohle je jeden z nejvíce vyživujících balzámů, co jsem za poslední dobu zkusila. Rty byly opravdu bezvadně vyživené, bez sebemenší stopy šupinek či popraskaných koutků. Vždy připravené na rtěnku.

Jedná se o bezbarvý balzám, takže pokud nemáte rády tónované či s vůní, tak tohle je značka ideál. Ovšem jedno mínus tu mám. Balzám má hodně měkkou texturu, má tendence zanechávat větší vrstvu na rtech, takže to chce opatrně.

Tím, jak je měkký, tak se docela i rozblemcává a to na něj nemusíte ani tlačit. Každou chvíli se úplně roztaví a musíte se dostat právě zas přes tu rozteklou vrstvičku, která zanechává více produktu na rtech. Je to trošku otravné, na druhou stranu ta hydratace je skvělá a vlastně jsem ochotná mu to odpustit.

Máte rády verzi Original?
Nebo jste zkoušely jinou?

8 komentářů:

  1. Labello mám ve všech možných variantách, ale tuhle Original verzi jsem ještě nezkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také kolikrát zkouším různé varianty a klasiku vůbec :D

      Vymazat
  2. Labello je prostě nejlepší, mám ráda barevné verze :D a jejich peeling miluji.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jsem Labello neměla ani nepamatuju. Tohle mne zaujalo tím, že je bez barvy a parfemace - pokud mám díky rýmě odřený nos, tak to řeším právě nějakým balzámem (a na nos fakt barvu ani vůni nechci). Taky mám pořád rozdělaných několik kousků - teď zrovna tři Blistexy, Astrid, Decatlon a ještě nějakou míň známou značku na chatě.

    OdpovědětVymazat
  4. Já necháou čím to je, ale labello mi vůbec nevyhovuje, vždycky mě po jakkékoliv příchuti kromě té tmavě modré pálí pusa.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...