Spotřebováno za červen 2020 + třídění dekorativní kosmetiky

Červnová spotřeba je taková spíše průměrnější, krabici jsem plnila průběžně a ve výsledku tu mám od všeho něco. Od vlasové kosmetiky až po pleťovku a dekorativku. Na konci článku Vás také čeká vytříděná kosmetika, která už měla svoje léta, nebo jsem ji téměř nepoužívala. Vrhla jsem se fakt jako na větší čistku, takže do koše letěla hromada očních stínů, ale i produktů na rty.

1. Balea sprchový gel Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Doufám, že letos bude zase tahle limitka, ty obaly jsou nejvíc rozkošné. Tenhle sprcháč voněl nádherně po meruňkách, vážně autentická sladká vůně. Pěnil, nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

2. Rimmel samoopalovací pěna Sun Shimmer Self Tan (Recenze) - Pěna byla černá a hned barvila dlaně a i světlejší nehty, chtělo to pořádně umýt. Bohužel mi dělala docela fleky, chytala tak různě, což je škoda, protože barva zas byla docela výrazná.
Koupila bych znovu: NE

3. Ryor výživné tělové máslo Šeřík (Recenze) - Bože, tohle bylo to nejlepší a nejvoňavější tělové mazadlo. Pokud milujete šeřík jako já, tak tohle potřebujete. Limitka je stále ještě v nabídce, tak neváhejte.
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea lak na vlasy pro objem - Kupovala jsem kdysi na cesty. Sice balení není mini, ale není vysoké a na cesty úplně v pohodě. Lak dobře fixoval, neslepoval a šel dobře vyčesat.
Koupila bych znovu: ANO

5. Manufaktura osvěžující hydratační pleťová mlha Rebarbora & divoká třešeň (Recenze) - Mlha byla hrozně fajn. Používala jsem především na doodlíčení či před aplikací dalších produktů. Hezky pleť zklidňovala a hydratovala.
Koupila bych znovu: ANO

6. Bylineo Krém na velmi citlivou pleť (Recenze) - Bylineo má vůbec nejlepší pleťové krémy. Naprosto dokonalé pro suchou a citlivou pleť. I tenhle mi hodně sedl, na pleti příjemný, hydratační a pěkně zklidňoval podráždění.
Koupila bych znovu: ANO

7. Pupa Milano gelová maska s extraktem z pomeranče (Recenze) - Maska obsahovala malé částečky, takže posloužila výborně i jako peeling, což mě bavilo. Pleť po použití byla jemnější a hlavně parádně osvěžená a rozzářenější.
Koupila bych znovu: ANO

8. Elina šumivá koupel Makronky (Recenze) - Balení obsahovalo tři makronky a nestály za nic. Při čichnutí smrděly jako mýdlo, během rozpouštění téměř nešuměly, no prostě nuda a zklamání.
Koupila bych znovu: NE

9., 10., 11. a 12. Sebamed řada Clear Face (Recenze) - Nebyla primárně pro mou pleť, ale na horší období, které pleť měla, byla tahle malá balení fajn. Nejvíce mi sedl asi peeling a zbytek nebyl zlý. Ale jak říkám, není pro mou pleť a používala jsem pouze v době, kdy se mi udělaly pupínky, velké balení bych nekupovala.
Koupila bych znovu: NE

13. Labello balzám na rty Original (Recenze) - Naprostá klasika, která dokonale hydratuje. Rty fakt byly nádherně vláčné, ve výborném stavu. Jediné, co mi vadilo, tak to, že balzámek měl tendence se hodně rozblemcávat.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

14. Catrice voděodolná řasenka Glam & Doll False Lash (Recenze) - Catrice má moc dobré řasenky a tahle byla skvělá. Dělala nádherné řasy, objemné, prodloužené, neslepovala a voděodolnost na 100%.
Koupila bych znovu: ANO

15. Essence oční stíny Contouring (Recenze) - Pigmentace spíše průměrná, ale tyhle stíny jsem měla stašně ráda, hlavně jako dodatkové třeba k nějakým třpytivým, do oblouku byly dokonalé a práce s nimi velmi jednoduchá.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

16. Lily Lolo oční stíny (Recenze) - Byly strašně pigmentované, což za tu cenu je hrůza, ale využívala jsem docela hojně na obyč líčení, kdy jsem neměla čas a jen hodila něco decentního na oko.
Koupila bych znovu: NE

A vrháme se na vyřazenou kosmetiku. Nebudu jednotlivě vypisovat, to by bylo na dlouho. Na většinu produktů najdete na blogu recenzi, takže kdyžtak pod štítky hledejte. Hojně jsem využívala malou paletku Rimmel, tu jsem na běžné obyč líčení měla ráda. Fajn byly i stíny Yves Rocher, ať už větší zlatá paletka, tak i mono. Překvapivě dobře držely tekuté Metal Shock od Essence. Propadák přírodní Cosm`etika a oba stíny v tužce. 

Produkty na rty. Tady jsem milovala BB Beauty Balm od Essence a máslíčko Catrice. Špatné by nebyly rtěnky MeMeMe, ale odstíny mi vůbec nesedí. Propadákem tady nazvu tekutou rtěnku Maybelline a stejně tak tekutou Catrice.

Jak často třídíte kosmetiku?
Koukáte na dobu expirace?

10 komentářů:

  1. Přiznám se, ž na expiraci moc nekoukám - dám spíš na vizuální dojem a případně vůni. Ale nějaké protřídění bych udělat mohla - je zbytečné, aby s mi doma válely kousky, co už jsem je rok nepoužila. I když já třeba dekorativky kupuju hodně málo, takže mi jí ani moc nepřebývá :)
    Překvapilo mne hodnocení tekuté rtěny Catrice - já momentálně jednu používá, byť asi ne stejnou, a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice má dobré rtěnky, u této možná byl problém i výrazný odstín, který flekatěl.

      Vymazat
  2. Třídím jednou za rok, kdy jdou do koše nebo do dalších rukou, podle toho v jakém stavu jsou, produkty které nepoužívám. To pak úplně vidím, jak je v těch šuplíkách najednou prostor a celkově jsou takové odlehčené:-D Datum expirace mně moc nezajímá, dokud produkt nevykazuje známky změny konzistence nebo vůně, tak je podle mně použitelný.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nedávno dělala podobnou čistku. Už jsem toho měla hodně a dost produktů jsem jen skladovala. Takže jsem něco vyhodila a něco posunula dál.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to potřeba, stejně na to už pak nesáhneš, pokud to déle leží :)

      Vymazat
  4. Taky bych měla udělat čístku v kosmetice :) Tu Maybelline rtěnku co vyhazuješ mám taky někde a popravdě ještě jsem ji nezkoušela, tak musím vyzkoušet zda je opravdu tak zlá :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Plno krásných rtěnek!! Ta kolekce Balea je naprosto boží! Manufakturu miluji, taky mám doma.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...