Šup do sprchy s Bylineo | Mýdlo na holení a sprchový gel

Krásnou sobotu!
O značce Bylineo jsem tu psala již několikrát a kde můžu, tam doporučuji pleťové krémy, které jsou za mě top, tak třeba i tonikum. Dnes mrkneme na úplně jinou kategorii, zaměřenou spíše na tělo, než na obličej.

Vlastně když tak nad tím přemýšlím, mám tu dva letní pomocníky. Sprchové gely v létě mizí rychleji a co budeme nalhávat, i to holení je v létě určitě častější, než v zimě, kdy se nějaký ten chloupek lépe schová.

Mýdlo pro jemné holení
Mýdlo je určené vlastně pro všechny a na všechno. Slibuje jemné holení, kdy pokožka zůstane vláčná, hebká a má zabránit jejímu vysušení a podráždění. Je vhodné na podpaždí, nohy, intimní partie, ale i u pánů na vousy.

Obsahuje spoustu zklidňujících, antibakteriálních a hydratačních složek jako je například mydlice lékářská, levandulový a konopný olej, panthenol, mořskou sůl a v neposlední řadě i tea tree olej, po kterém mýdlo voní, avšak ta vůně je i kombinací bylinek.

Je potřeba počítat s tím, že se jedná opravdu o mýdlo a ne o gel či pěnu na holení, na které jsme zvyklé. Není jako gel, které se k pokožce přicucne a drží, ne, je to prostě tekuté mýdlo, se kterým se jde ale oholit překvapivě dobře. Nikde zbytečně neteče, takže se nemusíte bát, že nanesete na nohy a produkt je v tu ránu pryč, vůbec ne.

Tohle mě mile překvapilo, pokožka po mýdlu není podrážděná, vysušená či červená a například nohy nesvědí. Mně bohužel mají tendenci zarůstat chloupky na tříslech a celkově i častější holení jim nesvědčí, takže jednou za čas depiluju, což pomáhá a mám pak klid, a to mýdlo je i na ta citlivá třísla super, bez zbytečného zarůstání či podráždění. A na vousy prý také moc dobré, prý je mýdlo jemné, hydratační a příjemné.

Sprchový gel
Sprcháč má pomoci obnovovat přirozený kožní film, udržovat mladý a svěží vzhled pokožky, hydratovat a zjemňovat. Je vhodný pro všechny typy pokožky a pro děti od tří let.

I tady najdete spoustu olejů a extraktů jako je rašelinový extrakt, bambucké máslo, ureu, konopný olej, olej z borovice či levandulový olej. Také se ve složení nachází tea tree, po kterém i sprcháč silně voní. Já osobně tuhle vůni nemám ráda, ale zas musím uznat, že na léto je to docela osvěžující.

Jemně napění a to díky přírodnímu pěnidlu, pokožku vůbec nevysušuje a fakt pěkně osvěží. Jediné mínus je cena, za 200ml dáte 469Kč, což je za sprcháč prostě hrozně moc.

Moc děkuji Bylineo za poskytnutí produktů k recenzi.

Co Vám vyhovuje na holení?
Kolik jste max ochotné dát do sprcháče?

9 komentářů:

  1. Zaujal mě ten sprcháč, ale když jsem si přečetla cenu, tak mne nadšení přešlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do sprcháčů nejsem ochotna investovat nijak moc, i v těch drogerkových značkách do padesátky je dobrý výběr co do vůní a tak, takže kupuji tyhle.

    OdpovědětVymazat
  3. Mýdlo na holení mě velmi zaujalo, ale za ten sprchový gel chtějí opravdu hodně. Za takovou cenu bych si ho nekoupila, i když o něm píšeš hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna do sprcháče také nejsem ochotná více investovat.

      Vymazat
  4. No ta cena za sprcháč je fakt dost, ale když si to někdo koupí tak proč ne. :) Mýdlo na holení vypadá zajímavě. Já používám většinou pěny od Baley.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu také kupuji, mýdlo je zas taková příjemná změna :)

      Vymazat
  5. Já teda o mýdlu na holení ještě neslyšela, dávám přednost spíše pěnám. Každopádně vypadá zajímavě a podle tvých zkušeností se i dobře používá, takže asi stojí za vyzkoušení :) Holení je taková klasika, ale byl jste někdo na epilaci? A pokud ano, jak jste spokojení a jaké máte zkušenosti?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...