Balea & Alverde - (Ne)malé radosti III.část

Dva články o různých produktech Balea již máme za sebou a dnes jsem tu se třetí a nejspíše i poslední částí na nějakou dobu. Určitě Vás ale nemine článek o narozeninové limitce, které nešlo odolat. Nic dalšího ale zatím doma nemám, takže prozatím konec.

Dnes to ovšem nebude pouze o Balee, ale i o Alverde, další privátní značce DM drogerie. Opět jsem všechny kousky dostala od holek jako dárečky.

Hydrogelová pleťová maska
Maska obsahuje extrat z bílého čaje a má nádherné plátýnko, které vypadá jako krajka. Plátýnko je rozdělené na dvě části, horní sahá pod nos a druhé máte kolem rtů. Díky rozdělení si masku docela dobře přizpůsobíte, přesto je maska větší a tam, kde se plátýnka dotýkají, tak mají tendence se odlupovat, ale jinak drží a netřeba s maskou ležet. 

Maska je hodně nacucaná a docela stejká, toho séra je vážně v masce hodně. Plátýnka jsou gelová a příjemně na pleti chladí. Po sundání chvilku pleť lepí, než se všechno vstřebá, ale není to nic nepříjemného. Navíc jak je toho séra hodně, tak se dá krásně vmasírovat i do krku a dekoltu, což mám moc ráda.

Pleť byla pěkně osvěžená, určitě i hydratovanější, ale velmi suchá pleť nemůže očekávat něco extra.

Balzám na rty Berry Coco
Na balzámy na rty mám teď trochu smůlu, přijde mi, že se mi do rukou dostaly samé spíše podprůměrné, přitom některé mi nepřijdou vyloženě marné, ale asi to chce sahat po takových, které jsou bez pigmentu.

Balzám obsahuje mandlový olej a včelí vosk, rty má zanechávat měkké, pružné a předcházet popraskání. Vůně je taková zvláštní, vyloženě kokos a jahody bych v tom nehledala, ale voní teple, sladce. Na rtech zanechává jemnou meruňkovou perleť.

Varianta Iced Berries vyloženě vysušovala, to tenhle balzámek nedělá, ale zároveň mi ani nepřijde, že by hydratoval, spíše udržuje rty v takovém stavu, v jakém jsou. Na obyč namazání v pohodě, pokud nemáte suché rty.

Krém na ruce s bio růží
S Alverde tolik zkušeností nemám, převážně jsem měla jen tělová máslíčka z limitek a jinak toho moc nebylo. Přiznávám, že vždy jdu po Balee a Alverde docela míjím.

Krém obsahuje bio extrakt z růžových lístků, mandlový olej a hroznová semínka. Ruce má zanechávat hydratované, jemné a má se rychle vstřebávat. Produkt je vegan a přírodní.

Přiznávám, že nemám ráda vůní růží v kosmetice, sice někde ji dávám, už jen z toho důvodu, že růže je vhodná na citlivou pleť, ale jinak ji nemusím a krém voní silně po růžích, což je pro mě jediné mínus. Sice si na tu parfemaci zvykám, ale vonět mi nikdy nebude. Ovšem balení je krásné, elegantní, takové až vintage, krása.

Má hutnější texturu, která se dobře roztírá, po chvilce se pěkně vstřebá a ruce jsou vážně bezvadně vyživené a v super stavu. Vůně se na rukou drží, takže pokud růži naopak milujete, směle do něj.

Balzám na rty Bambus & zázvor 
Balzám na rty ještě jednou, tentokrát od Alverde, který mě moc mile překvapil. Obsahuje výtažek z bambusu a zázvoru a bambucké máslo, které má předcházet vysoušení. Když se podíváte na složení, tak je plné olejů od začátku do konce - ricinový, arganový, avokádový, jojobový...

Má tužší konzistenci, zatímco se Balea pěkně na rtech rozpouští a klouže, tak Alverde je pevnější a tolik netaje. Na rtech je docela cítit, ale je příjemný a ta hydratace je vážně super. Rty jsou nádherně vyživené, hebké a ve výborném stavu.

Vůně je jemná, taková čistá, neutrální.

Alverde, nebo Balea?
Zkoušely jste něco?

14 komentářů:

  1. Balzámy na rty od Balea mám hrozně ráda, jiné snad nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámy na rty Balea mi přijdou dost průměrné, jenže když uvidím nějaký nový, stejně ho koupím, holt se nachytám na lákavou příchuť:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krém na ruce mě zaujal nejvíce. I když taky nemám ráda vůni růží v kosmetice. Ale dá se to vydržet.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Z plátýnkových masek od Baley jsem velmi v rozpacích a zatím co jsem kdy zkusila, tak mi zanechali ulepený obličej, tak nevím no. Jinak balzámy na rty nejsou tak zlé, pokud člobvěk nemá hodně suché rty.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mne krém na ruce - růže mi nevadí a jinak zni recenze dobře. Balzám na rty od Alverde jsem měla měsíčkový a ten byl moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na ruce vypada lakavě, ale i balzamky na rty jsou fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Já pitomá zapomněla, že jsem ti vlastně ty Alverde věci nadělila :D :D :D A jsem moc ráda, že ti sedly, pro příště si budu pamatovat, že růže neee :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...