Brandnooz box - Září 2020

Krásnou neděli!
Jak si užíváte víkend? A obecně pěkné letní počasí? Kávičkujete po zahrádkách, výletujete, dokud ještě můžete a než se všechno zavře? :D 

Konečně se ke mně dostal záříjový Brandnooz box. Box změnil balení a místo zelené krabičky chodí nyní obyčejná, více eko. Bohužel právě to nové balení nepřežilo cestu a box mi musel být zaslán znovu. Chválím ale reklamaci, po mém mailu okamžitě byl odeslán nový, takže vážně rychlost a ochota. To nové balení je ale bída, krabice opět dorazila hodně pomačkaná. Co se ale týče obsahu, tak za mě tentokrát velká spokojenost, spousta novinek, dobrot, zajmavých produktů.... 

Mattoni esence - 1,5, 16,90Kč
Začnu nápoji. Řada esence je nová a prozatím má tři příchutě. Je bez cukru, sladidel, barviv a konzervantů. Ochucené vody téměř vůbec nepiju právě kvůli cukru, takže tuhle si klidně dám, protože sacharidy jsou na nule. Vůbec není sladká, má jen lehkou citronovu chuť.

Strongbow Citrus Edge a Cucumber & Mint - 440ml, 21,90Kč
Cidery od Strongbow mám moc ráda a vlastně mi asi chutnala vždy každá příchuť, i když své oblíbence samozřejmě mám. Tyhle novinky by měly být sušší, méně sladké. Obsahují 4,5% alkoholu a jelikož furt panuje pěkné počasí, tak určitě ještě osvěží.

Mazagrande Fresh Citrus - 250ml, 29,90Kč
Naopak Mazagrande mi nejede a vlastně neznám nikoho, komu by chutnalo, v boxu je ale furt a mně se tím plní lednice :D Je to kávová limonáda a ta kombinace, za mě prostě ne. Na letáčku je ale recept na drink společně s ginem, tak možná zkusím s něčím namíchat.

Vitana instantní polévky Do hrnečku - 10,90Kč
Já tedy polévky z pytlíku moc neuznávám, dělám poctivé domácí vývary, na druhou stranu mám za to, že nějaký polotovar se doma neztratí a občas se hodí, když nevaříte, není čas a věřím, že třeba i spousta chlapů nemá problém a klidně si vezme do práce. 

Jim Snack Bar hovězí snack se švestkou - 17g, 39,90Kč
Tohle je nějaký produkt navíc, který není na letáčku. Sušené maso nemusím, nevyhledávám, ale určitě jako svačina není špatné, pokud někdo má rád.

Efko česnek s chilli - 210ml, 49,90Kč
Česnek miluji, mohla bych ho všude a dávám ho fakt snad kamkoliv. Chilli ale zrovna nevyhledávám, nemám ráda pálivé jídlo, ale rozhodně ochutnám a těším se. Jsou to velké stroužky česneku, naložené v oleji s chilli a dalším kořením. Olej se dá navíc použít i k marinování.

Podravka rajčatový protlak - 120g, 16,90Kč
Protlak je přírodní, bez přidané soli, konzervantů, barviv a díky znovuuzavíratelné tubě vydrží otevřen až 60 dní. Mám ráda rajčata, ale rajčatové omáčky, kečupy apod ne, ale určitě využiji třeba do těstovin či na boloňskou bude výborný.  

Adriana Animali ZOO zvířátka - 500g, 38,90Kč
Těstoviny bych mohla pořád, takže je jedině vítám, alespoň mám doplněné zásoby. Adrianu kupuji, takže super a zvířátka mi udělala radost jak malému dítěti :D

Racio Cornies s cibulkou - 115g, 20Kč
Kukuřičné chlebíčky jsou s lněným semínkem, mořskou solí a cibulkou. Budu muset probrat skříň a začít redukovat. Já mám docela ráda kukuřičné chlebíčky atd, ale jím je vlastně jen já a rozhodně ne ve velkém, už jen z toho důvodu, že sacharidů mám až až a tohle jsou jen sacharidy, takže mám doma ještě zásoby. U těchto mě ale zaujala ta cibulka. 

Racio Free style popcorn - 25g, 12Kč
Racio kukuřice ještě jednou, tentokrát kolečka s jemnou chutí máslového popcornu a solí. No dobře, máslový popcorn ochutnám :D
 
Bonavita Black & White Pillows Coconut - 35g, 5,90Kč
Cereální polštářky s kokosovou náplní jsou dobré jak samostatné, tak i do jogurtu či do mléka. Super, zkusím když mě bude honit mlsná a případně dám do jogurtu. Kokos navíc mám fakt ráda. 

Chocoland tyčinka Smilies - 27g, 12,90Kč
Chocoland má super tyčinky, měla jsem už několik a všemožné druhy mi vážně chutnaly. Tahle tyčinka je s krémem, čokoládou a lentilkami, mňam. Sladké miluju, takže nadšení...

Stock Knoppers NutBar - 40g, 13,90Kč
Sušenky Knoppers nemusím, nejsem sušenková, ale tahle tyčinka mě hodně zaujala. Je to kombinace křupavé oplatky, mléčného krému, lískoořískové náplně a lískových oříšků v karamelu, ooo.
 
 + časopis Naše rodina, ten teda letěl hned do koše, ale zaujal mě Lexikon zázračných bylinek, ten je i tématický a určitě zajímavý.
 
Co říkáte na obsah?
Zaujal Vás?

12 komentářů:

  1. Tento box se mi líbí, hlavně ty cidery :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla taky celkem spokojená, ale na "wow" to nebylo. Potěšily cidery a česnek, těstoviny, kečup, minerálku bez problémů využiju, Racio nakonec taky, i dkyž ty pufované výrobky za extra nemiluju (ale jako nouzovka do kanclu, proč ne). obešla bych se bez instatních polévek a především bez toho kafe - teda kávové limonády. Smilles už jsme testly a je děsivě sladké, nechutnalo ani manželovi a to je co říci.
    To sušené maso jsem si objednávala za body z věrnostního programu, takže je to asi chyba při plnění boxů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaa, body, no jo vlastně, za ty jsem ho asi brala :D

      Vymazat
  3. No docela plný box. :) A taky využitelné produkty. :) Já bych byla spokojená.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Mattoni essence je skvělá. Většinou piji jen vodu, ale občas si ráda, nějakou minerálku dám, ale když jsem se dívala do složení, kdy kolikrát 1,5 l minerálky obsahuje 50 g cukrů mě přešla chuť :/ ale ta essence je skvělá, hlavně pomoranč. A cornies kupujeme také dokola z těchto pufovaných placek, mi asi chutnají nejvíce. máme teď rozdělané s mořskou solí.

    Blogová spolupráce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není špatná, ale zas chutná jak klasická voda s citronem, jen tedy s bublinkami no.

      Vymazat
  5. Tyhle boxy nejsou nic pro mě. Jediné co mě zaujalo jsou ty Strongbow :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm tak tento obsah by mě jistě potěšil :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...