Nákupy a novinky za srpen 2020

Začínám přemýšlet nad terapií :D Srpen se stává asi historicky nejbohatším měsícem. Něco jsem dostala, přišla spousta PR balíčků, ale dost jsem i nakupovala, nechala jsem se zlákat na různé limitky a výprodeje.

Hlavně kvůli testování mám načnuto strašně moc kosmetiky, což nesnáším, mám ráda od každho druhu jeden kus a teď mám snad čtyři šampony, několik sprcháčů a jak to furt točím, tak to samozřejmě tolik nemizí, takže musím v kosmetice  dělst trochu pořádek, dát dohromady všechno načnuté a začít to nějak redukovat.

Kosmetika
Přemýšlela jsem, jak vůbec nafotit hromadnou fotku, protože tohle bych na plátno nenacpala ani omylem. Takže jednoduše na zemi a možná to i vypadá lépe. Srpen byl opravdu bohatý na PR balčky, mám tu jak dlouhodobé spolupráce, tak mi přišlo i pár nových nabídek. Sama jsem též nakupovala a kdykoliv jsem objednávala dárečky pro někoho, tak jsem přihodila i něco pro sebe :D

Tradičně každý měsíc nesmí chybět arome.cz, v srpnu přišel opět lehce vyletněný balíček, kde jsem našla nové plátýnkové masky od Lirene, které fakt vypadají super i složením. Kokosová byla výbrná, aloe vera mi moc nesedla. Z řady Ritual of Karma dorazil opalovák s SPF5, který je moc příjemný. Recenze si můžete přečíst nejen zde na blogu, ale i instagramu a webu arome.

Arome ještě jednou, tentokrát ve spolupráci s emimino.cz. Přišla dvě balení Bi-Oilu. Ten určitě znáte, já už olejíček měla několikrát a je úžasný nejen na jizvy a strie, ale i na velmi suchou pokožku, kterou vyživuje, vypíná a ak samozřejmě v těhotenství na bříško, které je potřeba mazat.

Měla jsem možnost vybrat si ze stránek biome.cz, kde najdete poměrn dost doplňků stravy, ale i kosmetiku. Právě doplňky mě zaujaly nejvíce, jelikož jsem už dlouho říkala, že bych mohla začít pravidelně brát, už jen z toho důvodu, že moje stravování je šílené a vitamíny se hodí. Zaujaly mě tabletky Acai Berry, které jsou výborné snad na vše - záněty, únava, zrak...Protože už nemládnu, tak také jsem sáhla po kolagenu, který má pozitivní vliv na vlasy, pleť, ale i klouby. A jako poslední tu mám pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou.

E-shop holime.cz se nezaměřuje pouze na holící strojky, ale najdete tam i nějakou tu kosmetiku, určitě je z čeho vybírat. Mě zaujala řada Flora Siberica od Natura Siberica, dále božský kávový peeling Purity Vision a přírodní deodorant Schmidt`s. Na všechny produkty již najdte na blogu recenze.

Adrianka z Yves Rocher mi poslala naprosto boží bohatý balíček. Monoi de Tahiti voní úplně neskutečně a naprosto už chápu tu chválu všude, rozhdně zajděte očichat, je to slast. Moc mě potěšila heřmánková řada, která je určená na citlivou pleť, takže vyloženě pro mě. Nejvíce jsem zvědavá na zelený korekčn krém. A úplnou novinkou je univerzální balzám na vlasy, který má strašně moc využití a způsobu použití, určitě dám vědět.

Balea srší jednu limitku za druhou, vůbec to nestíhám, rozhodně jsem si ale nechtěla nechat ujít tuhle narozeninovou k 25 výročí. Ty obaly jsou krásně hravé a vůně nesutečně povedené. Snad sthnu připravit článek, dokud bde v prodeji. Určitě doporučuji mýdlo, voní věrohodně po karamelovém popcornu, tělové mléko jak marcipán a gel na holení jako marshmallow.   

Dostala se k nám Marvel limitka od Maybelline, jupííí. Hned jak jsem ji viděla, tak jsem objednávala, miluji Marvel, takže tohle je pro mě vyloženě sběratelský kousek. Jsou u nás čtyři rtěnky z pěti, což je slušné, to jsem ani nečekala, dva odstíny korektoru a řasenka.

Tady takový mix, Tresemmé jsem brala na notino.cz společně s Maybelline kvůli dopravě zdarma. Značku vůbec neznám, tak aspoň vyzkouším, vzala jsem sprej na vlny a termoochranu. Tělové mléko a pudr jsem naopak brala na Elninu, kde jsem kupovala nějaké dárečky.

Na instagramu Elnina jsem vyhrála balíček od Gabrielly Salvete, kde byly dva odstíny tekutých rozjasňovačů a dva lesky. Bylo to krásně zabalené v krabičce a super bylo, že vyhrály i holky, které byly v komentáři označené.

Oblečení a ostatní
Úplnou náhodou jsem zavítala do H&M, kde probíhaly výprodeje. Velikosti docela probrané, vše obrovské, ale čekala na mě jedna jediná sukně v mojí velikosti a já se hned zamilovala, je překrásná. V poslední době jsem si dlouhé sukně moc oblíbila a v šatníku se mi rozrůstají

Neodolala jsem slevových kodům od holek, kde platila i doprava zdarma a objednala si na Astratexu, kde pravidelně kupuji plavky. Tentokrát jsem chtěla zkusit prádlo, jelikož tam mají velký výběr velikostí a pokud nemáte klasickou 75B, tak v obchodě to bývá problém. Mám 70E a velikost pěkně sedí.

Po dlouhé době jsem zkusila vízt něco na ebay a bohužel docela bída. Přišly poměrně hadry, které vůbec nevypadají v reálu tak dobře jako na fotkách. Povedly se ale červené šaty, které sedí a vypadají opravdu pěkně. Použitelné je i tílko, které minimálně doma využiji, je volnější a na těle nevypadá zle.

K svátku jsem dostala vtipné psí ponožky :D Vůastně nevůastním žádné normální, dospělé, ale samé infantilní :D Svícen je od sousedky a je krásný, mám tyhle drobnosti, co dělají domov útulný moc ráda. Co vy?

A jako úplně poslední svíčka, což byl také dárek k svátku, voní překrásně. Jediné, co mě mrzí, že poměrně rychle mizí, takže první dny jsem pálila a teď jsem ji zas na chvíli schovala, aby vydržela.

Čemu jste neodolaly Vy? 
Kde kupujete prádlo?

10 komentářů:

  1. Tý jo to je ale hromada kosmetiky. :) Balea má úžasné obaly. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Opožděně vše nejlepší k svátku:-) Samé krásné novinky, jak ty z oblečení, tak samozřejmě kosmetické:-) Zbožňuji Baleu, pouťovou limitku mám doma komplet a musím si ještě stihnout skočit pro ty tekutá mýdla a gely na holení, ty budu potřebovat i do zásoby a jeden kus nestačí:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To mýdlo voní božsky, strašně povedená vůně :)

      Vymazat
  3. To je ale parádní várka novinek. Hlavně ty psí ponožky jsou super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. No je toho fakt požehnaně. Mne nejvíc zaujaly šaty - ty vypadají hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji tyhle články, kor teď když ke kosmetice sotva přičuchnu a už slyším Mamíííí :( a je to mé chvilce.. tak aspoň očumuji novinky jinde.

    Moje strava

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...